Hungarian Web linkgyűjtemény
Hungarian Web Linkgyűjtemény - Kereső

Linkek
Linkek rendezése: PageRank érték szerint | Találatok szerint | Névsor szerint

Bakelitbolt
PR: 3
Bakelitbolt
Online használt lemezek széleskörű választékban, mindig megújuló akciókkal. Folyamatosan bővülő kínálattal.
http://www.bakelitbolt.hu/ [ További részletek ]
DVD vásárlás házhozszállítással
N/A
DVD vásárlás házhozszállítással
A dvd-rendeles.hu webshopból a legkedvezőbb áron vásárolhat minőségi üres DVD lemezeket. A lemezeken túlmenően sokféle DVD tokok, ill. DVD kofferek közül választhatunk a webáruház gazdag termékkínálatából. Gyakorlatilag az összes lemezvariáns kapható, a hagyományos írhatótól a BluRay, vagy többrétegű korongokig - mindezt a legjobb márkáktól mint pl. a Maxell, a Sony vagy a Philips. Az ügyfelek állandóan akciós kínálatban válogathatnak, megfelelő papírokkal rendelkező céges vásárlók pedig 0 %-os áfával vásárolhatnak, és ezen felül további viszonteladói engedményeket is kaphatnak. A webshop nagy készlettel rendelkezik, ezért komolyabb volumenben is képes a lemezek szállítására, gyors határidővel. Az áruk Szlovákiából származnak, de Magyarország minden vidékére szállítanak.
http://www.dvd-rendeles.hu [ További részletek ]
Olcsó írható dvd lemez vásárlás
N/A
Olcsó írható dvd lemez vásárlás
Rendelj cd, dvd lemezeket webáruházból! Miért érdemes nálunk vásárolni rendelni? Olcsóbbak vagyunk mint a legtöbb bolt. Mindenről számlát adunk. Minden termékünkre garanciát vállalunk. Ha nem megfelelő a termék 8 napod van visszaküldeni a terméket és mi kicseréljük neked. Óriási kínálattal rendelkezünk több mint 1000 termék közül választhatsz. Több éves tapasztalatunk van az online kereskedelemben így saját fejlesztésű programokkal dolgozunk amivel elkerüljük a hiba lehetőséget, hogy mindig azt kapd amit megrendeltél, vonalkódos rendszerrel végezzük a termékek csomagolását így csak az kerülhet a csomagba amit a rendelésben le lett adva, és automatikusan csak az kerülhet a számlára is. A legfontosabb forgalmazott termékeink: írható cd és dvd lemezek, újraírható lemezek, nagy kapacitású lemezek, blu-ray, dual layer, memóriakártyák többek között SD, mini SD, SDHC, CompactFlash, MMC, micro SD stb. De akár digitális képkeretet vagy nyomtató patront, elemeket és HDMI kábelt is rendelhet webáruházunkból. A fontosabb forgalmazott márkáink: Maxell, verbatim, tdk, kingmax, philips, memorex, kingston, transcend, stb. Látogasson el webáruházunkba és tekintse meg óriási kínálatunkat.
http://www.xxldvd.eu [ További részletek ]
Írható DVD
N/A
Írható DVD
A www.irhatoDVD.hu webáruháza, mint a címe is jelzi, elsősorban nyers, üres DVD-k és CD-k nagy és kiskereskedelmével foglalkozik. Az áruk között megrendelhető DVD-r, blu ray lemezek mellett DVD tok és sok számítástechnikai kellék is készleten van. Nagyobb mennyiségű rendelés esetén díjtalan a kiszállítás, és viszonteladói ügyfelek számára további kedvezményt kínál a bolt. Az árak a magáncélú másolás díját is tartalmazzák! Céges ügyfeleknek lehetséges 0 %-os adótartalmú számlát kérni.
http://www.irhatodvd.hu [ További részletek ]
Várakozó weboldalak: 1312   Aktív weboldalak: 8790   Mai weboldalak: 0   Ajánlott weboldalak: 7   Főkategória: 30  Alkategória: 799   Összes kategória: 829