Hungarian Web linkgyűjtemény
Hungarian Web Linkgyűjtemény - Kereső

Linkek
Linkek rendezése: PageRank érték szerint | Találatok szerint | Névsor szerint

Katolikus egyház - egyszázalék
PR: 5
Katolikus egyház - egyszázalék
Idősek gondozása, ifjúság nevelése, lelki segélyszolgálat. Ajánlja fel az egyházi egy százalékát a Magyar Katolikus egyháznak! Sokan számítanak ránk, mi is számítunk önre.
http://uj.katolikus.hu/egyszazalek.php [ További részletek ]
EPK Országos Cigánymisszió
PR: 4
EPK Országos Cigánymisszió
Szervezetünk elhívást érez a roma nép segítésére, támogatására, feléjük való szolgálatra. Kiemelkedő feladatunknak érezzük, hogy egy olyan híd szerepét töltsük be, amely a roma nép és a társadalom között áll, és segíthet az eredményes kommunikációban, az egymás megértésében, elfogadásában.
http://www.remenyhir.hu [ További részletek ]
Vendégoldal
PR: 4
Vendégoldal
A honlap készítőjének nem titkolt szándéka az, hogy vendégül lássa az ide látogatót. Ez a vendéglátás szó szerint is érthető, hiszen a szellemi asztal, amelyhez meginvitálom, reményeim szerint új, életadó ismeret megszerzéséhez segítheti Önt. Természetesen nem azt állítom, hogy birtokomban lenne a "Bölcsek köve", de valami olyat adhatok Önnek, ami ennél sokkal többet ér. Miről van szó? Meghívom Önt, hogy legyünk együtt a Teremtő vendégei. Vizsgáljuk meg, hogy miért tagadják oly sokan Istent? Vajon, fontos számunkra Isten létezése? Kérdések, melyekre minden embernek illene tudni a válaszokat.
http://www.vendegoldal.com [ További részletek ]
Keresztény Közösség Egyház, Székesfehérvár
PR: 4
Keresztény Közösség Egyház, Székesfehérvár
Keresztény Közösség Egyház Székesfehérváron egy fiatalos, és dinamikusan növekvő gyülekezet. Gyere te is nézd meg, ilyet még nem láttál. Vagy akár csatlakozz, találd meg a számodra megfelelő korosztályt.
http://www.kke.hu [ További részletek ]
Németh Sándor
PR: 4
Németh Sándor
Németh Sándornak a Vidám Vasárnap prédikátorának az élettörténete. A lelkész már a kommunista elnyomással dacolva is hirdette Isten igéjét.
http://www.vidamvasarnap.hu/nemeth-sandor [ További részletek ]
Útjelzők Istenhez
PR: 3
Útjelzők Istenhez
Újelzők azoknak a keresőknek, akik az igazságot és Istent keresik. Egy honlap, ami nem téríteni akar, hanem az igazságot bemutatni. Az oldalon eddig még nem látott, és még sehol nem publikált Biblia- és szimbólummagyarázatok is megtalálhatók.
http://www.istenrol.eoldal.hu/ [ További részletek ]
Bhagavad-gita
PR: 3
Bhagavad-gita
A Bhagavad-gítá India legjelentősebb vallási klasszikusa. Az oldalon a Bhagavad-gítá különböző fordításai szerepelnek, valamint egy a Bhagavad-gítá verseivel foglalkozó blog és egy azokat magyarázó podcast.
http://bhagavad-gita.hu [ További részletek ]
Ísopanisad
PR: 3
Ísopanisad
A. C. Bhaktivedanta Swami Prabhupada: Sri Isopanisad című könyvének felolvasása. Az Isopanisad a védikus irodalom egyik legősibb darabja, melynek tanítását a modern szerző napjaink kihívásainak fényében magyarázza el.
http://isopanisad.hare-krisna.hu [ További részletek ]
Gyülekezet Budapesten
PR: 2
Gyülekezet Budapesten
Egy fiatal gyülekezet Budapesten ahol hetente vannak alkalmak. Egy alkalmon dicsőités van, tanítás, eszünk, beszélgetünk és jól érezzünk magunkat! Külön vannak ifialkalmak és más programok! Reméljük, hogy majd te is eljössz meglátogatni minket!
http://www.gyuli.com/ [ További részletek ]
Isten neve
PR: 2
Isten neve
Isten nevére utaló idézetek teljes listája a Szentírásból. Az idézett bibliaversekből teljesen nyilvánvalóvá válik mindenki számára, miként vélekedik a Teremtőnk az Ő szeméiyes nevéről. Ezt a nevet nem az emberek választották. A Bibliából megtudjuk: - hogy Isten választotta magának, és kijelentette, - hogy használni kell ezt a nevet. Ezért, aki meg akarja ismerni Istent, először a nevét kell tudnia.
http://isten-neve.hupont.hu [ További részletek ]
Gyakori kérdések Isten, élet, halál, vallás, hit témakörökben
PR: 2
Gyakori kérdések Isten, élet, halál, vallás, hit témakörökben
Bizonyos kérdéseket, mint például "mi az élet értelme", vagy "van-e Isten" a legtöbb ember feltesz magának legalább egyszer élete folyamán. Ezen a honlapon szubjektív gondolatokat olvashatsz Isten és az "élet nagy kérdései" kapcsán. Fontos megemlítenem azonban, hogy nem új kinyilatkoztatásokat szeretnék tenni, hanem megpróbálom szelektálni, rendszerezni majd összegezni azt a tudásanyagot, amit az emberiség Isten kapcsán az egyes kérdésekről felhalmozott és a másoktól kapott válaszokból azokat szeretném átadni neked, amiket személyesen megértettem és Igaznak hiszek.
http://www.istenem.hu [ További részletek ]
Szcientológia Egyház Kalocsai Misszió
PR: 2
Szcientológia Egyház Kalocsai Misszió
A Szcientológia Egyház Kalocsai Misszió a Dianetika és Szcientológia életjobbító eljárásait nyújtja mindenkinek. Már Kalocsán is elérhetővé váltak a következő szolgáltatások: Hubbard Dianetika Szeminárium . L. Ron Hubbard kutatásai alapján. Méregtelenítő program Életjobbító tanfolyamok - az élet minden területére kiterjedően. Nálunk elérhető a Clear állapot. Ingyenes tesztelemzés. L. Ron Hubbard könyvei és előadásai. Honlapunkon ingyenes sikertippeket is talál, melyekkel könnyebben el tudja érni céljait az életben.
http://www.dianetikakalocsa.hu/ [ További részletek ]
Dalai Láma
PR: 2
Dalai Láma
A Dalai Láma, az a vallási vezető, akit a világ számos részén ismernek és tisztelnek. Nem csak a személyisége miatt, hanem a munkássága miatt is. A munkásságát elsősorban a Tibet és Kína között hosszú évtizedek óta fennálló feszültség békés rendezése. Ismerje meg a Dalai Láma életét meghatározó eseményeket az ajánlott oldalunk segítségével.
http://hu.esoguru.com/dalai_lama [ További részletek ]
kézenfogva jézussal
N/A
kézenfogva jézussal
Tapasztalataim a Szeretö Istennel, egyszerüen megfogalmazott kereszténység. Utmutatás a mai kereszténység és a Biblia közötti ellentmondás feloldásában.
http://jezus.sokoldal.hu/ [ További részletek ]
The Dark Side Of The World / A Világ Sötét Oldala
N/A
The Dark Side Of The World / A Világ Sötét Oldala
egy ateizmussal és sátánizmussal foglalkozó honlap amely információkkal szolgál mindazoknak akik érdeklődnek az ateizmus iránt
http://www.violetmoon.lapunk.hu/ [ További részletek ]
Iszlám vallás
N/A
Iszlám vallás
Az iszlámhoz vezető út, mely magában foglal mindent ami az iszlám vallással kapcsolatos/Korán, Mohamed Próféta, Iszlám szokások, ünnepek.../Islamic galéria, muszlim videók, Arabic calligraphya
http://iszlamvallas.honlapepito.hu [ További részletek ]
Csaitanja-csaritamrita
N/A
Csaitanja-csaritamrita
A Srí Csaitanja-Csaritámrita, az Indiában 1486-ban született Srí Csaitanja Maháprabhu életrajza. A honlapon XVI. századi bengáli nyelvű, verses biográfia A. C. Bhaktivedanta Swami Prabhupada által készített magyarázatainak felolvasása található.
http://csaitanja.hare-krisna.hu [ További részletek ]
Krisnát képviselve
N/A
Krisnát képviselve
Ezen az oldalon Sjámaszundara Dásza (Bakaja Zoltán) Krisnát képviselve címmel 1998-ban megjelent tanulmányának webes változata található meg.
http://krisnat.kepviselve.szent-nev.hu [ További részletek ]
Isten gyülekezetei
N/A
Isten gyülekezetei
Isten gyülekezetei az Isten akaratából, Isten eleve elrendelése és terve szerint azok, akiket elhívott az Ő Fia királyságába, akikhez eljutott az örömhír, hogy Krisztus Jézusban van az örök élet és e-gonosz korszakból a megmenekülés az Isten igazságos ítéletéből, amely a törvényszegések következtében érik az emberiséget. Isten gyülekezetei nem tartoznak egyetlen földi vezetésű szervezethez sem, hanem egyetlen főséget, Krisztusét fogadják el, egyedül Krisztusnak engedelmes. Megtartják Isten megszentelő munkája következtében az Isten parancsolatait, törvényzetét, rendeleteit, a szövetség feltételeit, amelyek magába foglalják a törvény betöltését, kivéve fizikai templomi rendszert, és áldozatokat és az Isten kárhoztató ítéleteire vonatkozó parancsolatokat. Isten gyülekezetei városonként, házanként vannak szétszórattatásban a nemzetek között és megtartják Isten parancsolatait és Jézus Krisztus hitét. Egyetlen Istent imádnak, Jézus Krisztus Istenét és Atyját, az egyedül igaz Istent. Isten szellemi Izraeljének vallják magukat, nem a maguk érdeméért, hanem Isten elhívása következtében. Nincs emberi hierarchikus vezetés, főség, hanem egyedül Jézus főségét fogadjuk el. Isten gyülekezete az igazság oszlopa, amely feladata Isten igazságos ítéletét hirdetni, felfedni a gonosz munkáját e korszakban, kihirdetni Isten rendeleteit, szombatjait, ünnepeit, újholdjait, és tanítani a törvényt, amely Isten a Szent Szelleme által elpecsételt hívők szívébe írt. Az Isten Egyházának Gyülekezetei a Krisztus által létrehozott, tisztán bibliai, a Krisztus és az apostolok által hirdetett kereszténységet gyakorló felekezet. Mint ilyen, kizárólag az egész Szentírásban, vagyis az Ó és Újszövetségben lefektetett hitet gyakorolják, minden emberi hagyománytól, vagy az idők során kialakult, de nem biblikus, hozzáadott tradícióktól mentesen.
http://www.churchofgod.hu [ További részletek ]
Énok az igazság írnoka
N/A
Énok az igazság írnoka
"Abban a hétben, a két próféta, Énok és Illés felét veszik a hétnek. Mert prédikálni fognak 1260 napon keresztül, zsákruhát viselve, hirdetve a megtérést az embereknek és minden nemzetnek..." (Hippolitusz i.sz. 200 körül, ANF, 5.213) "Énok kétséget kizárva felragadtatott, és Illés szintén. Egyikük sem látott halált, hanem haláluk minden bizonnyal késleltetve van. Mindketten fenntartatnak a halál elszenvedésére, hogy majd a vérükkel olthassák ki az Antikrisztus erejét." (Tertulliánus i.sz. 210, ANF, 3.227, 228) Mindenféle bibliai témájú írást és linket meg lehet találni az oldalon!
http://enok.freeweb.hu [ További részletek ]
Várakozó weboldalak: 1319   Aktív weboldalak: 8790   Mai weboldalak: 0   Ajánlott weboldalak: 7   Főkategória: 30  Alkategória: 799   Összes kategória: 829