Hungarian Web linkgyűjtemény
Hungarian Web Linkgyűjtemény - Kereső

Linkek
Linkek rendezése: PageRank érték szerint | Találatok szerint | Névsor szerint

Büntetőjogász Budapest - Dr. Bátki Pál
PR: 4
Büntetőjogász Budapest - Dr. Bátki Pál
A Budapesten található, Dr. Bátki Pál büntetőjogász vezette iroda egy hagyományos praxist követő ügyvédi iroda, amelynek a profiljába tartozik a polgári peres ügyeken túl a nemzetközi polgári és büntetőjogi esetek kezelése is. Az iroda vezetője uniós jogban is jártas, hozzáértő ügyvéd, aki a családi hagyományt követi ügyvédként. Védőügyvédi tevékenysége mellett főiskolai oktatással és vizsgáztatással is foglalkozik. Az oldalán számtalan ismeretterjesztő bejegyzés lelhető fel a böntetőjog témája mellett egyéb jogi témakörökről is, mint a nemzetközi és ingatlanjog. Az iroda az ügyvédi tevékenységen kívül szakmai érdekvédelmi szövetségek jogpolitikai munkájában is részt vesz.
http://www.batki.info [ További részletek ]
Szerződés minta portál
PR: 4
Szerződés minta portál
A Szerződés Minta Portál általános szerződés mintákat tesz elérhetővé mindenkinek ingyenesen letölthető formában. Nálunk minden hivatalos irat mintát megtalál kezdve az adásvételi szerződéstől a megbízási nyomtatványon át a felmondási szerződésig. Egyedi én személyreszabott iratokat is ki tudunk állítani, erre több tíz éves tapasztalattal rendelkező ügyvédgárdánk a garancia. A Szerződés Minta Portál általános szerződés mintákat tesz elérhetővé mindenkinek ingyenesen letölthető formában. Nálunk minden hivatalos irat mintát megtalál kezdve az adásvételi szerződéstől a megbízási nyomtatványon át a felmondási szerződésig. Egyedi én személyreszabott iratokat is ki tudunk állítani, erre több tíz éves tapasztalattal rendelkező ügyvédgárdánk a garancia.
http://www.szerzodes-minta.com/ [ További részletek ]
Meghatalmazás
PR: 3
Meghatalmazás
Szeretné, ha mások intéznék az ügyeit? Nincs más dolga, mint meghatalmazni egy személyt, hogy ön helyett a kívánt ügyben eljárjon. A meghatalmazott, amennyiben egyéb kikötés nincs, úgy a meghatalmazó személy jogkörében járhat el. A meghatalmazást érdemes egy-egy konkrét ügyre és időbeli hatállyal kikötni, hogy elkerüljük a későbbi jogvitákat. Általában alacsony értékhatárú és kis felelősséggel járó döntésekre való meghatalmazást elegendő szóban kifejezni, míg stratégia döntéseket és pénzügyi kockázattal járó meghatalmazásokat minden esetben írásban adunk.
http://meghatalmazas.info/ [ További részletek ]
Szerződés minták, szerződések
PR: 3
Szerződés minták, szerződések
Ezen az oldalon a mindennapok során leggyakrabban előforduló szerződés típusokról talál bővebb tájékoztatást, illetve a gyorsabb ügyintézés érdekében letölthető mintákat is elérhetővé tettünk. A szerződés két vagy több személy kölcsönös és egybehangzó, joghatás kiváltására irányuló akaratnyilatkozata, egy olyan ígéret vagy megállapodás, amit a jog elismer és akár kényszerítheti is a betartását. A szerződések alapelveit részben a jogalkotás, részben a jogalkalmazás alakította ki.
http://szerzodesek.info/ [ További részletek ]
Ingyenes munkajogi tanácsadás és kockázatmentes jogi képviselet
PR: 3
Ingyenes munkajogi tanácsadás és kockázatmentes jogi képviselet
Megkapni a papírlapot melynek fejléce: "Felmondás" minden esetben sokkoló érzés. Még ha már érezte egy ideje, hogy közeledik a felmondás időpontja, akkor is hirtelen leblokkol az ember, pedig ilyenkor nagyon résen kell lenni! Pl. ilyenkor dől el, hogy a felmondás után hónapokig fog-e azon keseregni, hogy miért hagyta magát rábeszélni a közös megegyezéses munkaviszony megszüntetés aláírására. Hiszen mitől közös? Ön nem akart felmondani! A segítségünkkel * Fel tud készülni a felmondás helyzetére. * A felmondás kézhez vétele után azonnal tud velünk konzultálni. * Ha a munkáltató nem jogszerűen járt el, akkor munkajogász partnerünk képviseli Önt a perben és - ügytől függően - a teljes perköltséget kifizetjük.
http://www.felmondas.info/ [ További részletek ]
Információk a szellemi tulajdon, szabadalmak védelméről
PR: 3
Információk a szellemi tulajdon, szabadalmak védelméről
A Pintz és Társai Szabadalmi Iroda szakemberei immár több mint 25 éve foglalkoznak találmányokkal, védjegyekkel, valamint különféle iparjogvédelmi és szerzői jogi ügyekkel, és sikeresen képviselik az ügyfeleket a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala (korábbi nevén Szabadalmi Hivatal) és más hatóságok előtt. Az iroda fő profilja a szellemi tulajdon, és készséggel áll mindazok rendelkezésére, akik szabadalom illetve védjegy levédése ügyében kívánnak tájékozódni, vagy a szellemi termékek szakterületén jártas szabadalmi ügyvivő, ügyvéd segítségére van szükségük. Teljes körű szolgáltatást nyújtunk a szellemi alkotások védelme terén, szerzői joggal (szoftverekkel, felhasználási szerződésekkel), know how oltalommal kapcsolatos kérdésekben, az iroda eljár továbbá domain-ügyekben, versenyjogi vitákban, és az iroda ügyvéd partnerei általános jogi szolgáltatásokat is kínálnak.
http://www.szellemitulajdon.com [ További részletek ]
Védjegy- és domain-jogvitákkal kapcsolatos tanácsadás
PR: 3
Védjegy- és domain-jogvitákkal kapcsolatos tanácsadás
A Pintz és Társai Szabadalmi Iroda szakemberei több mint 25 éve foglalkoznak találmányokkal, védjegyekkel, valamint a szellemi tulajdon különböző területeivel kapcsolatos jogi ügyekkel, és sikeresen képviselik az ügyfeleket a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala (korábbi nevén Szabadalmi Hivatal) és más hatóságok előtt. Az iroda fő profilja a szabadalmi és védjegy ügyintézés, de készséggel áll mindazok rendelkezésére, akik megoldásuk, szellemi alkotásuk levédése ügyében kívánnak tájékozódni, vagy jogvitás ügyben a szellemi termékek szakterületén jártas szabadalmi ügyvivő, ügyvéd segítségére van szükségük. Teljes körű szolgáltatást nyújtunk a szellemi alkotások védelme terén, szerzői joggal (szoftverekkel, felhasználási szerződésekkel) kapcsolatos kérdésekben, az iroda eljár továbbá domain-ügyekben, versenyjogi vitákban, és az iroda ügyvéd partnerei általános jogi szolgáltatásokat is kínálnak.
http://www.vedjegy-levedes.hu [ További részletek ]
Mediáció, permegelőzés
PR: 3
Mediáció, permegelőzés
A mediáció, vagy más nevén közvetítés célja, hogy az egymással vitában álló, vitaképtelen, vagy nehezen kommunikáló felek között megértés, majd egyezség, megállapodás jöjjön létre. Mindegy, hogy üzleti vita, párkapcsolati vita, gyermeknevelési probléma, vagy társasházi jellegű vitáról van a szó, kitűzött célunk minden esetben az álláspontok közelítése, vagy új megoldások felkutatása, végül, ha lehet, az elérhető legjobb egyezség megteremtése, de mindenképpen a permegelőzés. Mindezt tesszük gyorsan, időt, pénzt, és lelki energiát kímélve. A folyamat általában gyors, hatékony, célravezető, és ami szintén fontos, diszkrét. A vitás, problémás kérdés megoldását követően, az egymással kibékíthetetlen ellentétben állók között a leggyakrabban helyre áll a normális együttműködés.
http://www.bekito.hu [ További részletek ]
Szerzői jogi kalauz laikusoknak
PR: 2
Szerzői jogi kalauz laikusoknak
A szerzői joggal és a szerzői jogi törvénnyel foglalkozó honlapján a Pintz és Társai eligazodást kíván nyújtani a szerzői jogok jogosultjainak és a szellemi termékek felhasználóinak. A Pintz és Társai szakemberei immár több mint 25 éve foglalkoznak különféle iparjogvédelmi és szerzői jogi ügyekkel, és sikeresen képviselik az ügyfeleket a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala (korábbi nevén Szabadalmi Hivatal) és más hatóságok előtt. Az iroda fő profilja a szellemi tulajdon, és készséggel áll mindazok rendelkezésére, akiknek a szellemi termékek szakterületén jártas szabadalmi ügyvivő, ügyvéd segítségére van szükségük. Teljes körű szolgáltatást nyújtunk a szellemi alkotások védelme terén, szerzői joggal (szoftverekkel, felhasználási szerződésekkel) kapcsolatos kérdésekben, az iroda eljár továbbá domain-ügyekben, versenyjogi vitákban, és az iroda ügyvéd partnerei általános jogi szolgáltatásokat is kínálnak. A szerzői jog a szellemi alkotások jogának fő részterülete az iparjogvédelem mellett. A szerzői jog az egyéni, eredeti jelleggel bíró irodalmi, tudományos és művészeti művek (szellemi tulajdon) oltalmára hivatott. Emellett bizonyos szomszédos jogok oltalmát is biztosítja. Ez a jog akkor keletkezik, amikor a mű megszületik, és nem függ a mű publikálásától, valamint nem szükséges az oltalomhoz bármilyen lajstromba vétel sem. Igény esetén a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala az önkéntes műnyilvántartás keretében átveszi megőrzésre a mű egy példányát, hogy jogvita esetén a szerző igazolni tudja szerzői mivoltát.
http://www.szerzoijog.com [ További részletek ]
Gazdasági mediátor, válási mediátor perek előtt, perek közben
N/A
Gazdasági mediátor, válási mediátor perek előtt, perek közben
Magas bírósági perilleték, a bírósági tárgyalások légköre helyett a gazdasági mediátor, a válási mediátor napjaink jogvitarendezési alternatívája! Éljen a mediátor irodák szolgáltatásaival és időt, pénzt takarít meg! Ügyfélszám:06-302-164-102 hétköznap és hétvégén
http://eumediator.5mp.eu [ További részletek ]
Baleseti kártérítés igénylése
N/A
Baleseti kártérítés igénylése
Baleseti kártérítésre több személy is jogosult lehet. A sérelmet elszenvedő mellett, vagy súlyosabb helyzetben a halála esetében a közeli hozzátartozók is igényelhetik. Ez az összeg ugyanis a pénzzel nem kifejezhető károkért jár. A baleseti kártérítés részletes szabályairól érdeklődjön a cégünk honlapján.
http://balesetiserelemdij.hu/baleseti-karterites [ További részletek ]
Információk felszámolási eljárásról
N/A
Információk felszámolási eljárásról
A felszámolási eljárás a cégek egyik lehetséges utolsó létszakasza. A felszámolás fizetésképtelenség esetén kerül elrendelésre a bíróság által. Az eljárás problémáit jól mutatja, hogy már a fizetésképtelenség megállapítása is bonyolult kérdés, és könnyen eltetlhet egy-másfél év, mire a felszámolóbiztos kijelölésre kerül az adós céghez. A felszámoló kijelölése egy ideje már kötelezően elektornikusan történik, véletlen kiválasztás alapján. A felszámolási eljárás árerése nagy áltozásokon ment át az utóbbi időben: most már csak elektornikus úton lehet a felszámolásba került cég ingóságait és ingatlanjait árverezni vagy pályázat útján értékesíteni. A felszámolók keze sokkal jobban meg van kötve, mint korábban volt. Ez nagyban növeli az eljárásba vetett bizalmat és sokan bíznak abban, hogy a szakmnai szempontok, a hitelezők érdekei hangsúlyosabban jelennek meg az eljárásban és jobban érvényre jutnak a csődtörvény rendlekezései, illetve az amögött rejlő alapelvek.
http://www.felszamolasi-eljaras.com [ További részletek ]
Várakozó weboldalak: 1277   Aktív weboldalak: 8790   Mai weboldalak: 0   Ajánlott weboldalak: 7   Főkategória: 30  Alkategória: 799   Összes kategória: 829