Hungarian Web linkgyűjtemény
Hungarian Web Linkgyűjtemény - Kereső

Linkek
Linkek rendezése: PageRank érték szerint | Találatok szerint | Névsor szerint

MobilPresent Kft. - Kiállítási installációk - Display rendszerek
PR: 5
MobilPresent Kft. - Kiállítási installációk - Display rendszerek
Kínálatunk több mint 50 féle összecsukható és hordozható prezentációs eszköz, kiállítási installáció, mobil display: Roll Up, Roll Screen, X Banner, L Banner, Flying Banner, grafikus hátterek, sajtófal, információs pult, kínáló pult, megállító tábla, prospektustartó állvány. Bizonyított tény, hogy a nyilvános prezentációk ( kiállítások, termékbemutatók, konferenciák, sajtótájékoztatók, stb…) olyan attraktív eszközei, amelyek felhívják magukra a figyelmet. A még sok helyen alkalmazott fix rendszerek hátránya, hogy drágák, a szállításkor helyigényesek és nehezek, a telepítéskor pedig hosszas összeszerelést igényelnek szakemberek és szerszámok segítségével. Ezek mellett a mobil installációk egy új alternatívát kínálnak, ami nagyban leegyszerűsíti egy kiállítási stand vagy egy prezentáció kivitelezését, hiszen szerszám használata nélkül pillanatok alatt bárhol összeállíthatók. Összecsukott állapotukban nagyon kis helyen elférnek, így a rendezvények közti időszakokban könnyen tárolhatók.
http://www.mobilpresent.hu/ [ További részletek ]
MediaSales
PR: 5
MediaSales
A magyarországi médiapiacról egyértelműen hiányzik egy olyan független szervezet, mely hatékonyan és mozgékonyan tud helytállni a hirdetési piacon. Az egyes médiumok értékesítési stratégiája még a legprofesszionálisabb, legátgondoltabb kereskedelmi felépítés, a legjobban szervezett folyamatok mellet is szűk területet ér el a piac teljességéhez viszonyítva. A napi munka során kialakuló kapcsolatok pedig önkéntelenül olyan belső és külső elkötelezettségekkel járnak, melyek bizonyos esetekben gátolják az expanziót, a növekedést. A MediaSales éppen függetlensége révén mindezen hátrányok nélkül tud működni, csak a vállalt feladatait szem előtt tartva, elfogulatlanul. Mi a MediaSales szerepe a piacon? Röviden összefoglalva a közvetítés, a gyakran közös vagy hasonló érdekek, értékek „megismertetése” egymással. Legyen szó értékesítésről, tanácsadásról vagy képzésről. A MediaSales azt vállalja, hogy globális, átfogó képet ad partnereinek a piacról, kihasználva minden olyan lehetőséget, mely egy független, gyors reagálású, nyitott tanácsadó cég sajátja.
http://www.mediasales.hu [ További részletek ]
Absurd Reklámügynökség
PR: 4
Absurd Reklámügynökség
Ingyesen elkészítjük a reklám-marketing tervét, hogy valóban eredményes legyen az értékesítése! Reklámkampányok tervezése, lebonyolítása, grafikai tervezés, kiadványok szerkesztése, nyomdai kivitelezése. Online megoldások: keresőmarketing, webfejlesztés, portál-üzemeltetés. Webáruházak, ingatlanközvetítő portálok készítése.
http://www.absurd.hu/ [ További részletek ]
reklámtábla gyártás
PR: 4
reklámtábla gyártás
A Hanka Média Kft. több mint tíz éve tevékenykedik a magyar közterületi reklám piacon. Eleinte kizárólag reklámtáblák gyártásával és bérbeadásával foglalkozott, ám azóta sokat fejlődött és jelentősen kibővült választékunk. A teljesség igénye nélkül néhány termékünk és szolgáltatásunk: reklámtáblák gyártása bérbeadása, óriásplakát, reklámdekor, gépjárműdekor, világító reklámok, reklámzászlók, beltéri reklámeszközök, óriás formátumú digitális nyomtatás, matricagyártás, nyomdai szolgáltatás, névjegy, szórólap, bélyegző készítés...
http://www.hanka.hu/ [ További részletek ]
látnifogod.hu
PR: 3
látnifogod.hu
Ledfal led falak forgalmazása óriás kivetítők ledfal bérlés beltéri kijelző beltéri ledes fényújság kültéri kijelzők, kültéri futófény ledes fényreklám ledes fényújság, ledes szöveges megjelenítő, sport eredményjelző eredményjelzők csere tábla sebességmérő traffipax neon reklám világító betű cégér
http://latnifogod.hu [ További részletek ]
Fábri Design Studio
PR: 3
Fábri Design Studio
Egyedi kialakítású reklámtermékek a tervezéstől egészen a helyszíni installációig. Látványtervezés, grafikai tervezés, arculattervezés, belsőépítészeti tervezés, kiállítások tervezése és kivitelezése.
http://www.fabridesign.hu [ További részletek ]
Poplart BTL Kommunikációs Ügynökség
PR: 3
Poplart BTL Kommunikációs Ügynökség
A csomagolásfejlesztéstől a hirdetésen és termékkatalóguson át a bolti megjelenésig, és az értékesítést ösztönző promóciókig, összehangolt BTL megoldásokat kínálunk. A BTL egyes területeire vonatkozó projekteket is vállalunk, mint grafikai tervezés, fotózás, vagy nyomdai kivitelezés. Emellett igazi kihívásnak tekintjük a komplett, innovációt igénylő feladatokat, mint a promóciók teljeskörű lebonyolítása, instore innovációk és üzletdekoráció. Nemzetközi partnerkapcsolataink révén széles választékban standard termékeket is forgalmazunk, melyek által ügyfeleinknek összetett BTL megoldásokat kínálunk.
http://www.poplart.hu/ [ További részletek ]
Média express kft.
PR: 3
Média express kft.
Vállajuk ingyenes reklámkiadványok, önkormányzati újságok, szórólapok, termékminták terjesztését. Címre szóló terjesztés, futárpostai szolgáltatás.ismertebbé szeretné tenni cégét termékét, szolgáltatását? Ne keressen tovább, mi megvalósitjuk elképzeléseit, optimalizálni tudjuk marketing költségeit. Kiadványtervezés, terjesztés egy helyen.
http://www.mediaexpress.hu [ További részletek ]
DTSA - szórólapterjesztés, reklámanyag terjesztés
PR: 3
DTSA - szórólapterjesztés, reklámanyag terjesztés
DTSA Marketing Kft. szórólapterjesztés, osztogatás, független ellenőrzés, nyomdai munkák. Fő profilunk a szórólapok, reklámanyagok postaládás illetve címlistás terjesztése, hatékony marketing segítséget nyújtva a különböző szektorban elhelyezkedő vállalkozásoknak. Sikeresen és eredményesen működő, dinamikusan fejlődő vállalkozásunk az idők során kinőtte magát, és napjainkban a szórólapterjesztés mellett az osztogatás és plakátolás világában is átfogó tapasztalatokat szereztünk.
http://www.dtsa.hu [ További részletek ]
Cook Reklámstúdió Kft.
PR: 3
Cook Reklámstúdió Kft.
Cégünk reklám dekorációval foglalkozik, fő tevékenységi körünk a felirati rendszerek, gravírozás, világító táblák és a digitális nyomtatás.
http://www.cookreklam.hu/ [ További részletek ]
Kisválalkozásoknak, nagy ötletekkel segítünk meghódítani a piacot!
PR: 3
Kisválalkozásoknak, nagy ötletekkel segítünk meghódítani a piacot!
Krónikus profitellenes téveszmék! 1. "Nekünk mindenki potenciális ügyfelünk" 2. A cégem pont ugyanolyan, mint a konkurenciám, elvégre ebben az iparágban "így szokás" 3. A reklámom a termékeim, vagy szolgáltatásaim felsorolására szorítkozik, hiszen "jó bornak nem kell cégér" és a minőség eladja magát 4. Honlap, -ha egyáltalán van- csak azért kell "hogy nekünk is legyen", és "hogy ha valaki tudni akar rólunk, akkor elolvashatja a honlapot" 5. Cégem imidzse és az összes kiadványom azért remek mert "nekem tetszik", más szempont nem számít 6. A marketingre fordított összegek nem befektetés, hanem "kidobott pénz" 7. "A Juli néni jól főz, nyissunk egy éttermet", vagy "a Géza jó asztalos, nyissunk egy bútorszalont." Hatalmas tévedés ha azt hiszed hogy a sikeres cégalapítás előfeltételének ennyi bőven elég! A profi asztalosnak a bútorkészítés nem okoz gondot, de annál nagyobbat az eladása. Ha Te is vallod ezeket a felsorolt téves gondolatokat, a marketingednek sürgős gyógyírra van szüksége! Hogy miben segíthetünk? - Pozicionáljuk cégedet, hogy megtaláljuk egyedi marketing üzenetét, ami megkülönbözteti a vetélytársaktól! Csak így tudsz versenyelőnyre szert tenni! - Profi arculatot tervezünk cégednek, a hitelessége megerősítésének érdekében. Nem elég jónak lenni, annak is kell látszani! Kihagyhatatlan kezdő lépések céged felemelkedésének útján. - Megfogalmazzuk a célpiacnak szánt üzenetedet, hogy nyitott fülekre találjon! Így csak rájuk szentelheted minden figyelmedet és marketingre szánt forintodat. www.nagyszeru.hu
http://www.nagyszeru.hu [ További részletek ]
A legütősebb reklámszövegek írása
PR: 3
A legütősebb reklámszövegek írása
Fogadjunk, hogy dögunalom a honlapja ! Na jó, ha nem is dögunalom, érzi, hogy valami nem stimmel. Esküszöm Önnek, igyekszem minél rövidebb lenni. De annyira szeretek írni, és olyan jó(nak tűnő) gondolatok jutnak eszembe, hogy nem lesz egyszerű… Szóval, ott tartottunk, hogy dögunalom. Hogy konkrétan mi nem jó a mondataiban, arról fogalma sincs, hiszen Ön üzletember, nem író, nem szövegíró, és nem reklámszövegíró. Tudja, hogy nem jó a szöveg stilisztikája (a beadvány szerkesztése, a szakdolgozat szószerkezete, termék-, vagy cégismertetője, reklámszövege, szórólapja, stb.), mert az ösztöne ezt súgja, és azért sem, mert a látogatottság, a megrendelés nem tervei szerint alakul.
http://www.szovegem.com [ További részletek ]
Astral Signs Kft. Reklámtáblák
PR: 3
Astral Signs Kft. Reklámtáblák
Reklámtábla gyártás, élvilágító tábla, világító betű, lemeztábla, dobozbetű, neon felirat gyártás. Cégünk 1989 óta van jelen a hazai reklámpiacon. Termékeink a teljesség igénye nélkül: reklámtábla, élvilágító tábla, dobozbetű, plasztikus felirat, habbetű, feszített fóliás reklámtábla, totem oszlop, plakáttartó, Ledes felirat, molino, zászló, világító doboz, rozsdamentes felirat, plexi dobozbetűk, indirekt felirat, homlokzati reklám és egyéb reklámeszközök gyártása. gyártása, Szolgáltatásaink: felmérés, tervezés, látványterv készítés, helyszíni szerelés, karbantartás, CNC betűmarás, lemezmegmunkálás, fóliavágás, plotterelés, digitális nyomtatás, alucobond lemez megmunkálás, plexi feldolgozás. A reklám piacon teljes körű szolgáltatást nyújtunk. Vállaljuk egyedi reklám elképzelések megvalósítását, egyetlen darabtól a sorozatgyártásig.
http://www.astralsigns.hu [ További részletek ]
Mediafield - Reklámfelület aukciók
PR: 3
Mediafield - Reklámfelület aukciók
A Mediafield.hu online reklámfelület aukciós piactér egy új értékesítési csatornát kínál a médiumok számára, legyen szó akár nyomtatott, tv, rádió, online vagy közterületi reklámfelületről. Közvetlen értékesítési rendszerünknek köszönhetően az értékesítők időt és pénzt spórolhatnak meg, valamint új vevőkre tehetnek szert.
http://mediafield.hu/ [ További részletek ]
Y&R reklámügynökség
PR: 3
Y&R reklámügynökség
A Young & Rubicam kommunikációs csoport Magyarország egyik legnagyobb reklámügynöksége. Young & Rubicam Budapest - A MárkaEnergia Forrása
http://www.yr.hu [ További részletek ]
Wunderman interaktív ügynökség
PR: 3
Wunderman interaktív ügynökség
Wunderman Budapest - Full service online és BTL ügynökség. És miért érdemes hozzánk fordulni? Nem csak terméket adunk el. Márkát is építünk.
http://www.wundermanbudapest.hu [ További részletek ]
proakt utcai promóciók (Promotive Marketing Kft.)
PR: 3
proakt utcai promóciók (Promotive Marketing Kft.)
A proakt képes: - hosztesz, hoszt (hostess, host) promóciókra, népszerűsítésekre - szórólaposztásra, szórólapozásra, szórólapterjesztésre, szórólap kézbe adására, szórólap kilincsre akasztására - zebraember zebrára állítására - plakátozásra egyetemeken - GERILLA, jelmezes és alternatív, kinti és benti promóciók profi kivitelezésére - adminisztrációs, lóti-futi munkák gyors és pontos elvégzésére (adatrögzítés, adatgyűjtés, csomagolás, borítékolás, BMV futár (busz, metró, villamos) Amit a legtöbbször hallanak megbízóink tőlünk: megoldjuk. Amit szeretnek bennünk megbízóink, így Te is szeretni fogod: gyorsak, rugalmasak és megbízhatóak vagyunk.
http://www.proakt.hu [ További részletek ]
Reklámgrafika
PR: 3
Reklámgrafika
A reklámgrafika eszközével élve Ön eljuthat új, eddig kiaknázatlan ügyfelekhez is. Mi ebben segítünk. Milyen eszközöket használunk? Plakát, szórólap, névjegy, logó, arculat, kirakat. Segítünk!
http://reklam-gyar.hu [ További részletek ]
Hirdetés, reklám, reklámtábla
PR: 3
Hirdetés, reklám, reklámtábla
Hirdetés, reklám, reklámtábla segítségével. A reklámtábla egy nagyon hatékony eszköz hirdetése, reklámja célközönséghez való eljuttatására. Ezt segíti elő weboldalunk, ahol a térképes kereső segítségével könnyedén kiválaszthatja, hogy az ország mely pontján levő reklámtábla felületén kívánja hirdetését megjeleníteni. Tábláink közel 1800 db helyszínen találhatók, mind frekventál útvonalak, nagy forgalmú kereszteződések közelében találhatóak. Hatékony hirdetést szeretne? Válasszon reklámtábláink közül!
http://hirdetes-reklam-reklamtabla.hu [ További részletek ]
Médiavásárlás
PR: 3
Médiavásárlás
Standard és egyedi reklámmegoldások, testre szabott ajánlatok Tévé, rádió, nyomtatott sajtó, óriásplakát, city light, telefonfülke, metróperon, buszhátfal, építkezési védőháló, internetes megoldások, mozi stb... bármit megszerzünk Önnek! Reklámbüdzsé-kialakítás és -kezelés, reklámköltés-optimalizálás, kampánytervezés, médiaoptimalizálás, hosszútávú reklámjelenlét kialakítása, keresőoptimalizálás, Facebook-profilépítés, honlaptervezés és -építés, grafikai- és nyomdai munkák, esemény- és tárgyfotózás, referencia- és reklámfilm-készítés, gerillamarketing, vírusmarketing, sajtótájékoztatók szervezése, céges PR-menedzselés, vásári és fesztiválos cégképviselet. Munkatársaink és beszállítóink évtizedes médiavásárlási és -tanácsadói tapasztalattal rendelkeznek. Nem pusztán elméleti szakemberekről van szó, hanem olyanokról, akik induló vagy éppen romokban heverő médiavállalkozásokat virágoztattak fel, állítottak pályára. Tehát sokat ültek az asztal másik oldalán. Most azonban átülnek a hirdetői oldalra, és rutinjukkal, szakértelmükkel szeretnék Önt szolgálni. A mediavasarlas.hu a reklám klasszikus ATL és BTL csatornáit szállítja optimalizálva. Megtervezzük, kiválogatjuk, befoglaljuk és indul a kampány. Szüksége van kreatív tervezésre is? Webgarfikák, sajtókreativok, plakáttervek, TV-szpotok, rádiószpotok elkészítését is vállaljuk jegyzett szakemberekkel a fapadtól a csillagos égig kulturált árakon. Ha nincs Facebook-profilja, vagy van, de csak döcög, akkor se hezitáljon keresni bennünket. De ha nem akar foglalkozni a reklámmal, és csak azt tudja, mennyit akar elkölteni egy kampányra vagy egy adott adóévben, ennek a leghatékonyabb felhasználásában is partnerei vagyunk. Mit tudunk még magas színvonalon? Eseményfotózás, tárgyfotózás, referenciafilmek, klippek, remixvideók faragása, gerillamarketing, vírusmarketing, mindennemű nyomdai munkák, honlapépítés és -fenntartás, honlapnépszerűsítés.
http://www.mediavasarlas.hu [ További részletek ]
Várakozó weboldalak: 1290   Aktív weboldalak: 8790   Mai weboldalak: 0   Ajánlott weboldalak: 7   Főkategória: 30  Alkategória: 799   Összes kategória: 829