Hungarian Web linkgyűjtemény
Hungarian Web Linkgyűjtemény - Kereső

Linkek
Linkek rendezése: PageRank érték szerint | Találatok szerint | Névsor szerint

Business Team Fordítóiroda Kft.
PR: 5
Business Team Fordítóiroda Kft.
Fordítóirodánk teljeskörü fordítási és tolmácsolási szolgáltatást kínál a nemzetközi üzleti világ, a multinacionális vállalatok és magánemberek számára egyaránt. Az Európai Unió több országában végzünk fordítási és tolmácsolási projekteket. Szakképzett, anyanyelvi fordítóink, tolmácsaink és lektoraink behálózzák az egész világot.
http://www.businessteam.hu [ További részletek ]
Turris Babel Kft.
PR: 5
Turris Babel Kft.
Turris Babel Kft. Fordítóiroda. Fordítás, Lektorálás, Tolmácsolás, Nyelvoktatás, ISO 9001:2000 tanúsított vállalat,
http://www.turrisbabel.hu [ További részletek ]
Fordítás, tolmácsolás, lektorálás
PR: 5
Fordítás, tolmácsolás, lektorálás
Fordító, tolmács, lektor, fordítóiroda választásában nyújt segítséget a fordit.hu. Fordítás, tolmácsolás, lektorálás minden nyelv (angol, német, francia, román stb.) és szakterület (műszaki, jogi, orvosi stb.) szerint.
http://fordit.hu/ [ További részletek ]
Német fordító, Német fordítás
PR: 4
Német fordító, Német fordítás
Német fordítás, Német nyelvoktatás minden szinten, magán és kiscsoportos (maximum. 3-4 fő) nyelvoktatás, céges nyelvoktatás, nyelvvizsgára való felkészítés minden szinten, felkészítés érettségire és felvételire, német társalgás minden szinten, gyors siker- és beszédorientált nyelvoktatás, turisztikai és gazdasági szaknyelv oktatása
http://www.linguart.hu [ További részletek ]
Orient Navigátor FordítóIroda
PR: 4
Orient Navigátor FordítóIroda
Tolmácsolás és fordítás 45 nyelven profi szakemberekkel itthon vagy akár Európa bármely pontján. Kérjen ajánlatot tőlünk és megfizethető áron, garanciával képviseljük, vagy fordítjuk üzleti magánéleti szövegeit. Ha van mondanivalója, mi érthetővé tesszük.
http://orientnavigator.hu/ [ További részletek ]
OFFI
PR: 4
OFFI
Hiteles fordítás alatt azokat a fordításokat értjük, amelyeknek az eredeti szöveggel való egyezését arra jogosított személy vagy szervezet hitelesítési záradékkal tanúsítja.
http://www.hitelesforditasok.hu/ [ További részletek ]
Fordítás, Fordítás hitelesítés - Linguarium Fordítóiroda
PR: 4
Fordítás, Fordítás hitelesítés - Linguarium Fordítóiroda
Fordítás külföldi munkavállaláshoz, cégalapításhoz, tanuláshoz iratok fordítása hitelesítéssel, lektorálással, szakfordítás. Fordítás nyelvei: több mint 30 nyelv, köztük angol fordítás, német fordítás. További szolgáltatásaink: tolmácsolás, hitelesítés.
http://www.linguarium.hu/ [ További részletek ]
Fordítás | Szakfordítás
PR: 4
Fordítás | Szakfordítás
Szakfordítás 1983-tól, 50 nyelven, 1600 fordítóval, ISO 9001:2000 és NATO beszállítói minősítéssel, 100 %-os elégedettségi garanciával.
http://www.reflex.hu/forditas [ További részletek ]
Hivatalos fordítás, szakfordítás 40 nyelven - Hadaco Kft.
PR: 4
Hivatalos fordítás, szakfordítás 40 nyelven - Hadaco Kft.
A Hadaco fordítóiroda több mint 200 fős fordítói csapata közreműködésével közel 40 nyelven vállal szakfordítást, lektorálást és tolmácsolást a legspeciálisabb szakterületeken is. A fordítás egy szakma. Fordításainkat minden esetben szakterületetekre specializálódott fordítók végzik. Vállaljuk dokumentumainak fordítását angol, német, orosz, francia, lengyel, olasz, szlovák és további 40 nyelven, akár jogi, műszaki, gazdasági vagy orvosi szövegről legyen szó.
http://www.hadaco.hu/ [ További részletek ]
Fordítás|Tolmácsolás - Edimart
PR: 4
Fordítás|Tolmácsolás - Edimart
Fordítás, tolmácsolás, lektorálás, hitelesítés. Korrekt árak, prémium minőség, kiemelkedő referenciák. Próbálja ki, milyen igazi profikkal dolgozni!
http://www.edimart.hu [ További részletek ]
Ingyenes angol-magyar fordítás
PR: 4
Ingyenes angol-magyar fordítás
Ingyenes online fordító, Angolról magyarra, szöveg- és webfordító, szótárral, a szótár angol-magyar és magyar-angol. Szövegfordításhoz adja meg a szöveget a bal oldali dobozban és nyomja meg a fordít gombot.
http://hfordito.com [ További részletek ]
Fordítás, szakfordítás, műszaki fordítás, építőipari fordítás
PR: 3
Fordítás, szakfordítás, műszaki fordítás, építőipari fordítás
Fordítás, szakfordítás, műszaki fordítás, építőipari fordítás és egyéb szakterületek fordítása. Ingyenes árajánlat készítés. Magas színvonalon, határidőre az építőipar és az épületgészet fordítóirodája.
http://www.szak-forditas.hu [ További részletek ]
Telecom-Ford Fordítóiroda
PR: 3
Telecom-Ford Fordítóiroda
A Telecom-Ford Kft. Fordítóiroda 1998-ban alakult, tulajdonosai magánszemélyek - fordítók és tolmácsok. Kilenc éve eredményesen, változatlan struktúrával végezzük tevékenységünket, a tulajdonosokon kívül mintegy 50 külső fordító és tolmács közreműködésével. Működésünk mintegy kilenc éve alatt a Telecom-Ford Kft. a távközlési piacon nyújtott kiemelkedő szakfordítási és tolmácsolási teljesítményével a szakma legismertebb és legelismertebb távközlési fordítóirodájává vált. Elismertségünket mi sem bizonyítja jobban, mint Magyarország vezető távközlési cégeivel fennálló hosszú távú munkakapcsolatunk. További fordítási és tolmácsolási szakterületeink Diplomás, a legkülönbözőbb végzettséggel rendelkező fordítóink és tolmácsaink a műszaki és gazdasági élet számos területén végeznek megbízható minőségű szakfordítást és tolmácsolást: Műszaki fordítás és tolmácsolás - informatika - elektronika - távközlési hálózatok és rendszerek - közlekedés-technika - automatika - biztonságtechnika Gazdasági fordítás és tolmácsolás - pénzügyek - számvitel - kontrolling - könyvvitel - könyvvizsgálat Üzleti fordítás és tolmácsolás - vállalati jog és szabályozás - stratégia és tervezés - vállalatirányítás - emberi erőforrás menedzsment - reklám és marketing Jogi fordítás és tolmácsolás - európai uniós jog - cégjog - szerződések - céges alapdokumentumok Meggyőződésünk, hogy tevékenységünket partnereink elégedettsége minősíti. Minden munkatársunk arra törekszik, hogy a már megszerzett elismertséget, megrendelőink bizalmát megőrizzük, illetve új megrendelőink felé bizonyíthassuk szakmai hozzáértésünket. Hármas célkitűzésünk a minőségi munkavégzés, a megbízhatóság és a rugalmas rendelkezésre állás
http://www.telecomford.hu [ További részletek ]
Német fordítás, német fordító
PR: 3
Német fordítás, német fordító
Kérjen árajánlatot egyszerűen és gyorsan! Ön e-mailen vagy előzetes telefonos egyeztetés után faxon átküldi nekünk a lefordítani kívánt anyagot és előzetes ajánlatot adok a fordítási költségre valamint a német fordítás határidejére. Az írásos megbízás birtokában a megállapodott határidőn belül elkészítem a német fordítást, amelyet ez után e-mailen, faxon vagy postán küldök meg Önnek. A számlát a fordítás elkészülte után postázom, amit banki átutalással vagy befizetéssel kell kiegyenlíteni a fizetési határidőn belül.
http://www.xn--nmet-fordts-t7a8gyc.net/ [ További részletek ]
Orosz, cseh, szlovák, angol fordítás gyorsan, kedvező áron
PR: 3
Orosz, cseh, szlovák, angol fordítás gyorsan, kedvező áron
Fordítói csapatunk általános és szakszövegek fordításával foglalkozik orosz, angol, cseh és szlovák nyelvekre illetve ezekről a nyelvekről magyarra, valamint egyik idegen nyelvről a másikra. Szakterületeink: általános, jog, szerződésjog, pénzügy, kereskedelem, élelmiszeripar, mezőgazdaság, idegenforgalom, minőségbiztosítás és műszaki fordítás. Magas színvonalú, szöveghű és pontos fordítást nyújtunk, rendkívül kedvező áron, felesleges felárak nélkül. Minden fordítónk szakképesítéssel, sok éves fordítói tapasztalattal és anyanyelvi tudással rendelkezik, illetve anyanyelvük a fordított nyelv.
http://www.expert-fordit.hupont.hu [ További részletek ]
Fordít.eu
PR: 3
Fordít.eu
Tolmácsolás és fordítás Csongrád megye legtöbb nyelven dolgozó magán fordítóirodájától. Fordító, tolmács és fordítás hitelesíttetés. Már 45 nyelven beszélünk.
http://fordit.eu [ További részletek ]
Interperfect Nemzetközi Fordítóiroda
PR: 3
Interperfect Nemzetközi Fordítóiroda
Minőségi szakfordításokat készítünk világ- és ritka nyelveken szakképzett fordítók és anyanyelvi lektorok segítségével. Kedvező áron (már 2.100 Ft/oldal-tól) készítjük el dokumentumok, iratok hivatalos fordítását külföldi tanulmányokhoz, munkavállaláshoz, szükség esetén a fordításokat hitelesíttetjük. Rövid dokumentumok fordítását akár néhány órán belül elkészítjük.
http://www.interperfect.hu [ További részletek ]
biztonsági adatlap készítése, fordítása
PR: 3
biztonsági adatlap készítése, fordítása
Fő tevékenységünk a veszélyes anyagokhoz, készítményekhez kötelezően előírt biztonsági adatlapok készítése, fordítása, illetve szakmai lektorálása. A biztonsági adatlap készítés mellett egyéb tanácsadói, szolgáltatói feladatokat (REACH, GHS/CLP) is ellátunk, illetve a kapcsolódó bejelentési (OKBI), engedélyeztetési (biocid, növény védőszerek, stb) is segítséget nyújtunk ügyfeleinknek. Tevékenységünket kiegészítettük munkavédelmi szolgáltatásokkal is: munkahelyi kockázatértékelés, rendszeres és időszakos munkavédelmi feladatok ellátása.
http://www.biztonsagiadatlap.hu [ További részletek ]
Sövit Kft.
PR: 3
Sövit Kft.
Vállalkozásunk célja, hogy az általunk lefordított szövegek/dokumentumok a célnyelven is egységes egészt alkossanak, felhasználója számára valóban az eredeti jelentését tükrözzék. Ezeket a célokat professzionális, általában szakfordítói vizsgával rendelkező és/vagy az adott szakterületen több éves tapasztalattal megáldott külső és belső fordítóinkkal tudjuk garantálni. Amennyiben pontos, az eredeti szöveg jelentéstartalmát hűen visszaadó fordítást szeretne az Ön által megszabott határidő betartásával, kérjük lépjen kapcsolatba velünk a honlapunkon: www.englishtranslation.hu-n. További információ kéréséhez kérjük hívja a 0670/593-9298-as telefonszámot.
http://www.englishtranslation.hu [ További részletek ]
Olcsó Fordítás
PR: 3
Olcsó Fordítás
Fordítóirodánk a minőségi és szakszerű fordítási szolgáltatásait igyekszik a lehető legolcsóbban elvégezni Ügyfeleinek. Kérjen tőlünk ajánlatot!
http://www.budgettranslation.hu/ [ További részletek ]
Várakozó weboldalak: 1274   Aktív weboldalak: 8790   Mai weboldalak: 0   Ajánlott weboldalak: 7   Főkategória: 30  Alkategória: 799   Összes kategória: 829