Hungarian Web linkgyűjtemény
Hungarian Web Linkgyűjtemény - Kereső

Linkek
Linkek rendezése: PageRank érték szerint | Találatok szerint | Névsor szerint

Beléptető rendszer
PR: 5
Beléptető rendszer
Beléptető Rendszer: Napjaink biztonságtechnikája többféle megoldást kínál a védett területekre való bejutás ellenőrzésére, szabályozására és korlátozására. Erre az egyik legegyszerűbb és legbiztonságosabb megoldás a kártyás beléptető rendszer.
http://biztonsagtechnika.aas.hu/ [ További részletek ]
OtthonBiztonság.hu az otthona biztonságáért
PR: 4
OtthonBiztonság.hu az otthona biztonságáért
Otthonbiztonság.hug biztonságtechnikai portál, az otthona biztonságáért. Legyen szó akár megfigyelőrendszerről, riasztórendszerről, kapuautómatizálásról, beléptetőrendszerről vagy távközlésről, segítséget, információt és megoldást találhat az oldalon.
http://www.otthonbiztonsag.hu/ [ További részletek ]
PRS Biztonságtechnika Kft.
PR: 3
PRS Biztonságtechnika Kft.
A PRS Biztonságtechnika Kft. 1997-ben alakult, nagy múltú, neves német cégnél szerzett több éves szakmai tapasztalat alapján. Páncélszekrények, bútorszéfek, adat- és irattároló szekrények, faliszéfek, biztonsági ajtók forgalmazása, javítása és átalakítása, szállítása, telepítése és szervizelése.
http://www.prs-kft.hu [ További részletek ]
Autóriasztó, indításgátló, távadó, távirányító...
PR: 3
Autóriasztó, indításgátló, távadó, távirányító...
Autóriasztó, indításgátló, távadó, távirányító... Autóriasztó, indításgátló és távirányító A-tól Z-ig! Autóriasztó az egyszerűtől a komplexig! Budapest. XVIII. Gyömrői út 79-83. Autóriasztó, indításgátló, rablásgátló, elektromos ablak, ablakfelhúzó modul, központizár, tolató, autóextrák...
http://www.autoriasztobolt.hu [ További részletek ]
YLI síkmágnesek
PR: 3
YLI síkmágnesek
Cégünk fő tevékenysége a biztonságtechnikai rendszerek egyes alkotó elemeinek a importja és terjesztése: síkmágnesek, elektromos csapzárak, szerelőkonzolok üveg, fa, műanyag, valamint fémajtóhoz, különböző elektromos zárak, tápok, távirányítók, kártyaolvasók, inox üvegajtó fogantyúk, karos ajtóbehúzók, nyomógombok és egyéb kiegészítők.
http://www.sikmagnesek.hu/ [ További részletek ]
Biztonsági kamerák - Térfigyelő rendszerek telepítése, webes távnézege
PR: 3
Biztonsági kamerák - Térfigyelő rendszerek telepítése, webes távnézege
Vagyonvédelmi és biztonságtechnikai rendszerekhez, mint: Riasztó, Beléptető, Kaputelefon és kapumotor, ingyenesen nyújtunk segítséget helyszíni felmérésben, szaktanácsadásban és rendszertervezésben!
http://www.forrest.hu/ [ További részletek ]
Z&Z Export-Import Kft.
PR: 3
Z&Z Export-Import Kft.
A Z&Z Export Import Kft. fő tevékenysége speciális biztonsági berendezések forgalmazása, telepítése. Forgalmunk nagy részét a személy- és csomagellenőrző biztonsági berendezések értékesítése teszi ki, de szerepelnek kínálatunkban egyéb speciális veszélyes anyagok felderítésére szolgáló berendezések is. A Smiths Heimann berendezései mellett forgalmazzuk az olasz CEIA S.p.A. fémkereső eszközeit, a belga ICM Industrial Control Machines s.a. hordozható röntgen berendezéseit, illetve az angol AIGIS Inc. robbanás elleni védelmi eszközeit.
http://www.zandz.hu [ További részletek ]
Komplex vagyonvédelmi rendszerek telepítése
PR: 3
Komplex vagyonvédelmi rendszerek telepítése
Felejtse el amit eddig a biztonságtechnikáról hallott. Tekintse meg cégünk komplex biztonságtechnikai szolgáltatásait! Riasztó rendszerek Távfelügyeleti járőrszolgálat Távfelügyeleti szolgáltatáshoz ingyen biztosítjuk a GSM Átjelzőt! Videómegfigyelő rendszerek Térfigyelő rendszerek Beléptető rendszerek Tűzjelző rendszerek Kibővített garanciaidő Ne vásárolja, ne költsön rá több száz ezer forintot, akár lízingelje tőlünk biztonságtechnikai berendezéseit! Pénzébe nem kerül, mert az összeg 100%-a lízingelhető! Hitelbírálat akár 1 óra alatt! Számítógépes rendszerkarbantartás Próbálja ki ingyen, kötöttségek nélkül rendszergazdai szolgáltatásunkat!Akár ingyen szerver kihelyezéssel ! A megbízható, összehangolt munkához elengedhetetlen a jól konfigurált hálózat és egy jó szerver akár befektetések nélkül. lineelectronic.hu
http://lineelectronic.hu/ [ További részletek ]
ASM Security Kft. Biztonságtechnika
PR: 3
ASM Security Kft. Biztonságtechnika
A honlapon nem csupán cégismertető és alapvető információk, de webshop használattal termékek és azok leírásai is elérhetővé válnak a nézelődő számára. A weboldal színvilága egyértelműen a vállalati arculat kommunikációs és design részének erősítésében jött létre.
http://www.asm-security.hu [ További részletek ]
ASAC Mérnöki Iroda
PR: 3
ASAC Mérnöki Iroda
Riasztók, videomegfigyelő- és tűzjelző rendszerek tervezése, kivitelezése, üzemeltetése. Speciális videomegfigyelő rendszerek!
http://www.alarm.hu/ [ További részletek ]
Lakásriasztó 39.000 Ft.
PR: 3
Lakásriasztó 39.000 Ft.
Országunkban az egyre romló közbiztonság miatt értékeink védelme és a lakásvédelem egyre fontosabbá válik. A biztonságtechnika hatalmas fejlődésének köszönhetően ma már egy objektum elektronikus biztonsági rendszerrel történő védelme nem csak sokkal olcsóbb, mint az úgynevezett "élő erős őrzés", de sokkal megbízhatóbb is. Ezekre a feladatokra kínálunk teljes körű megoldást az ország egész területén.
http://www.lakasriaszto.hupont.hu [ További részletek ]
Riasztótól a tűzjelzőig beléptetőtől a kameráig minden egy helyen.
PR: 3
Riasztótól a tűzjelzőig beléptetőtől a kameráig minden egy helyen.
Teljeskörű épületvillamosság! Villanyszerelés riasztó rejtett biztonsági kamera számítógép hálózat intelligens és hagyományos tűzjelző kültéri mozgásérzékelő lakás co szénmonoxid érzékelő tervezés kivitelezés. Miért bízna meg ezekkel több céget ha 1 is elég? 1 Szerződés 1 telefonszám - 1szerűen Szelektrovill!
http://www.szelektrovill.com [ További részletek ]
ReVision kamerarendszerek
PR: 3
ReVision kamerarendszerek
Biztonságtechnika kamerarendszerek tervezése, kivitelése családi háztól az ipari létesítményekig. A ReVision Biztonságtechnikai KFT. a vagyonvédelmi – biztonságtechnikai üzletágon belül videómegfigyelő rendszerek kiépítésére, üzemeltetésére specializálta magát.
http://terfigyelokamerarendszerek.hu/ [ További részletek ]
Seawing Kft. - Beléptető rendszerek
PR: 3
Seawing Kft. - Beléptető rendszerek
Biztonságtechnikai rendszerek fejlesztése, gyártása, forgalmazása és telepítése Magyarországon, Szlovákiában, Horvátországban és Romániában: beléptető rendszerek, IP alapú integrált biztonságtechnikai rendszerek, épület felügyeleti rendszerek, fürdő-, wellness-, fitness-, szálloda- és egyéb rendezvény beléptetők, valamint munkaidő nyilvántartó programok.
http://www.seawing.hu [ További részletek ]
Lakásriasztók minden áron!
PR: 3
Lakásriasztók minden áron!
Teljes körűen vállaljuk minden biztonságtechnikai behatolásjelző, beléptető, tűzjelző, CCTV, és egyéb gyengeáramú - rendszer tervezését, kivitelezését,karbantartását az ország egész területén. Lakossági ügyfeleink részére akciós lakásriasztó csomagokat állítottunk össze, segítve ezzel döntésüket. A tervezés és kivitelezés során figyelembe vesszük, az ide vonatkozó szabványok jogszabályok és MABISZ előírásait. Közreműködünk az automatikus tűzjelző rendszerek hatósági engedélyeztetésében, részt veszünk hatósági üzembe helyezési eljáráson. A telepítés utáni időszakra kedvezményes karbantartási csomagokat ajánlunk ügyfeleinknek.
http://www.lakasriaszto.ewk.hu [ További részletek ]
IP kamerák
PR: 3
IP kamerák
Apexis magyarországi hivatalos forgalmazója. IP kamerák és kiegészítők forgalmazása, kamerák szervizelése.
http://www.apexis.hu [ További részletek ]
Szénmonoxid jelző
PR: 3
Szénmonoxid jelző
Cégünk gázérzékelő és tűzjelző rendszerek gyártásával, forgalmazásával, telepítésével és szervizével foglalkozik. Termékeink jó minőségű, versenyképes berendezések. Termékkínálatunk révén ipari és háztartási felhasználói igényekre egyaránt tudunk megfelelő termékeket ajánlani. A Szenzortechnika Kft. korszerű, intelligens, mikroprocesszoros eszközöket képvisel. Temékeink a tanúsítványoknak, szabványoknak megfelel. Megbízható, jó minőségű és kedvező áron forgalmazzuk termékeinket. Amennyiben felkeltettük érdeklődését, tekintse meg honlapunkat!
http://www.szenzortechnika.hu/ [ További részletek ]
lakásriasztó bolt
PR: 2
lakásriasztó bolt
Lakásriasztó, Lakásriasztó, Lakásriasztó... Lakásriasztó és távirányító A-tól Z-ig! Lakásriasztó az egyszerűtől a komplexig! Bp. XVIII. Gyömrői út 79-83. Segítek megvédeni a otthona értékeit! Lakásriasztó a megoldás! Egyszerűl a komplexig. Van, de elromlott és Ön mejavította? Megjavítom Ön után!
http://www.lakasriasztobolt.hu [ További részletek ]
Gyengeáramú, tűzjelző rendszerek tervezése, riasztó rendszer
PR: 2
Gyengeáramú, tűzjelző rendszerek tervezése, riasztó rendszer
Cégünk gyengeáramú rendszerek tervezését, kivitelezését, karbantartását és üzemeltetését végzi. Ebben az évben bővítettük kínálatunkat és egy új piaci szegmensben vettük fel a versenyt. Ma már az épületek elengedhetetlen részei a tűzjelző rendszerek. A kisebb – 10-100 érzékelős - és nagyobb – akár több hálózatba kötött tűzjelző központtal felépített, akár 1000 érzékelős – tűzjelző rendszerek kivitelezése és karbantartása egyaránt kiemelt feladat. A tűzjelző rendszerek mellett, a mélygarázsok fontos része a CO rendszer.
http://www.promanco.hu [ További részletek ]
Haiter Team kft
PR: 2
Haiter Team kft
Rövid határidőre vállaljuk, egyedi méretű biztonsági ajtó, detektivrács, rács, acélredőny, redőny automatizálás, kaputechnika, vagyonvédelem, iparikapu, redőnykapu, szalagfüggöny, karosnapernyő, napháló, külső lamellás árnyékoló, reluxa, alumínium redőny, télikert árnyékoló, szúnyogháló gyártását, szerelését
http://www.haiter.hu [ További részletek ]
Várakozó weboldalak: 1277   Aktív weboldalak: 8790   Mai weboldalak: 0   Ajánlott weboldalak: 7   Főkategória: 30  Alkategória: 799   Összes kategória: 829