Hungarian Web linkgyűjtemény
Hungarian Web Linkgyűjtemény - Kereső

Linkek
Linkek rendezése: PageRank érték szerint | Találatok szerint | Névsor szerint

Acinfo
PR: 5
Acinfo
Az AC-INFO Kft. 1999-ben alakult vállalkozás. Fő tevékenységünk a teljeskörű informatikai outsourcing, szerver távfelügyelet, rendszergazda szolgáltatások, valamint hardverértékesítés és informatikai tanácsadás. Több mint 10 éve foglalkozunk Linux szerverek és munkaállomások konfigurálásával és üzemeltetésével. Célunk a kis- és középvállalkozások informatikai igényeinek teljeskörű kielégítése. Elsősorban opensource, azaz nyílt forráskódú, szoftvereket és operációs rendszereket használunk, mert tapasztalataink szerint alacsonyabb költségek mellett, nagyobb megbízhatóság és magasabb rendelkezésre állás érhető el velük. Szakambereink jártasak Debian, RedHat, CentOS, Ubuntu linux és Microsoft Windows munkaállomások és szerverek üzemeltetésében, MySql, PostrgeSql és Oracle adatbáziskezelők menedzselésében és optimalizálásában.
http://acinfo.hu/ [ További részletek ]
Budapesti rendszergazda
PR: 4
Budapesti rendszergazda
Általános rendszergazda és rendszerfelügyeleti szolgáltatások kis -és középvállalkozások részére Budapesten és környékén, garantált 2 órán belüli kiszállással.
http://www.baracomp.hu/ [ További részletek ]
Átalánydíjas számítógép karbantartás
PR: 4
Átalánydíjas számítógép karbantartás
Elege van a megbízhatatlan számítógépekből? Szüksége van egy rendszergazdára, aki folyamatosan felügyeli az IT rendszert? Azonnali távsegítség kellene? Mindez havi átalánydíjért? RENDBEN! Ha Önnek 4-70 PC közötti informatikai rendszere van, Windows szervereket használ és szüksége van egy megbízható, korrekt, gyors informatikusi csapatra, akik teljeskörűen felügyelik a rendszert, akkor hívjon minket, vagy látogasson el a www.szamitogep-karbantartas.hu oldalra.
http://www.szamitogep-karbantartas.hu [ További részletek ]
Computer Maintenance Rétság
PR: 3
Computer Maintenance Rétság
számítógépek karbantartása, honlapok, weblapok készítése, tervezése, víruskeresés, számítógép át-, építések, kémprogramok, vírusok, irtása, rendszerfelügyelet, rendszerkarbantartás, rétságon és környékén nincs kiszálási díj,
http://www.computer-maintenance.hu [ További részletek ]
Rendszerdazda kiszervezés
PR: 3
Rendszerdazda kiszervezés
A Problémamentes informatika- Az iSolutions a hazai kkv cégek informatikai rendszereinek optimalizálását, a hatékony, biztonságos üzemeltetést tekinti fő feladatának. A vállalkozások informatikai problémáinak megoldása alapvető üzleti érdek. Hiszen a gazdasági fejlődés az informatikai rendszer tökéletes működése nélkül elképzelhetetlen.
http://www.isolutions.hu/ [ További részletek ]
DoIT - rendszergazda szolgáltatások
PR: 3
DoIT - rendszergazda szolgáltatások
Milyen szolgáltatást nyújt Önnek a DoIT? * Távoli és helyszíni segítségnyújtás * Monitoring szolgáltatás, proaktív hibakezelés * Szerverüzemeltetés * SPAM- és vírus szűrés Az informatikai üzemeltetésben szerzett sok éves tapasztalatunk és az ITIL módszertan szerint felépített folyamataink hátterével biztosítjuk, hogy Önnek csak a saját vállalkozására kelljen koncentrálnia.
http://www.doit.hu/ [ További részletek ]
ComputERTEX Kft
PR: 3
ComputERTEX Kft
Lassan indul a számítógépe? Kivárhatatlan, míg betölt egy internet oldal? Hívjon minket lehetőség szerint távolról megjavítjuk a számítógépét, nem kell kiszállási díjat fizetnie, ráadásul az első alkalom ingyenes!
http://www.computertex.eu [ További részletek ]
informatika oktatás, weblapkészítés, számítógép szerviz, programozás
PR: 3
informatika oktatás, weblapkészítés, számítógép szerviz, programozás
Speciális programok fejlesztése, Statikus és dinamikus (PHP, MySql, ASP) weblapok készítése, Web áruház teljeskörű (bankkártyás fizetés, banki tranzakció stb.) kialakítása, Számítógépes hálózat üzemeltetés,felügyelet, Rendszermérnöki tevékenység, Számítógép szervizelés,hardver, szoftver support,beszerzés, értékesítés, Oktatási tevékenység.
http://www.vinaren.hu [ További részletek ]
Dataneum - Adatközpont fejlesztés
PR: 3
Dataneum - Adatközpont fejlesztés
Adatközpont fejlesztés és üzemeltetés terén Magyarország vezető távközlési-hálózat független vállalata a Dataneum.
http://www.dataneum.hu/ [ További részletek ]
Profi rendszergazda szolgáltatás
PR: 2
Profi rendszergazda szolgáltatás
Profi rendszergazdai szolgáltatás Győr-Moson-Sopron és Komárom-Esztergom megyék területén. Látogasson el oldalunkra és tekintse meg akciós ajánlatainkat.
http://www.be-online.sk/index.php/profi-rendszergazda-szolgaltatas.html [ További részletek ]
Rendszerkarbantartás
PR: 1
Rendszerkarbantartás
Rendszergazda szolgáltatások, rendszerkarbantartás szakértőktől, versenyképes árakon. Gyors, megbízható, biztonságos szolgáltatások.Ingyenes felmérés! Kérjen ajánlatot ma!
http://www.perfect-it.hu/ [ További részletek ]
Rendszergazda szolgáltatás Pest megye - Vác
PR: 0
Rendszergazda szolgáltatás Pest megye - Vác
Rendszergazda szolgáltatásokat biztosítunk Pest megyében! Vegye igénybe kiemelkedő szaktudással rendelkező rendszergazdánk szolgáltatásait: havidíjas rendszergazda, eseti megbízás, hálózat kiépítés, rendszer védelem, adatvédelem, informatikai eszközbeszerzés, otthoni rendszergazda, ingyenes állapotfelmérés, szerver elhelyezés, szerver telepítés, szerver felügyelet.
http://www.rendszergazda-cloud.hu/ [ További részletek ]
Rendszergazda tevékenységek, weblaptervezés kedvező áron!
N/A
Rendszergazda tevékenységek, weblaptervezés kedvező áron!
Szolgáltatásaink közé számos, a mai rohanó világban egyre nagyobb jelentőséggel bíró opciót próbáltunk felsorolni, amivel megkönnyíthetjük életét, munka végzését. Amit Mi kínálunk az nem más, mint iskolák és céges hálózatok kiépítése; felügyelete a helyszínen és távolról; operációs rendszerek, felhasználói programok telepítése, konfigurálása és karbantartása; valamint céges és magán weboldalak programozása az Ön személyre szabott igényeinek megfelelően kialakítva, keresőbotoknak beállítva, validálva.
http://rendszerinf.atw.hu/ [ További részletek ]
Rendszergazda szolgáltatás
N/A
Rendszergazda szolgáltatás
Rendszergazda szolgáltatás / rendszerüzemeltetés Gyors, rugalmas hibaelhárítás Tanácsadás - Infrastruktúra tervezés Telefonos és távoli segítségnyújtás Hardver - szoftver kereskedelem Szerviz Hálózat kiépítés 7/24-es rendelkezésre állás
http://www.officeit.hu [ További részletek ]
3 for IT - Székesfehérvár
N/A
3 for IT - Székesfehérvár
3 for IT, Székesfehérvár - Tanácsadás, projektvezetési szolgáltatások, üzemeltetési feladatok, Szerver üzemeltetés, Hálózat üzemeltetés, Informatikai outsourcing, IT support, Monitoring rendszer, Szerver virtualizáció
http://www.3forit.hu [ További részletek ]
Rendszergazda
N/A
Rendszergazda
Képzett szakembereink vállalatuk teljes informatikai eszközparkját üzemeltetik, és szükség esetén a nap 24 órájában rendelkezésükre állunk. Segítségünkkel mindig a legoptimálisabb időpontban hajthat végre frissítéseket, átállásokat, és folyamatosan tájékoztatjuk az IT szektor azon újdonságairól, melyek segítségével még hatékonyabbá teheti működését, melyek kivitelezésében is állunk rendelkezésükre. Átvesszük Öntől a teljes informatikai eszközparkjának kezelését, és szükség esetén akár több szakemberünkkel üzemeltetjük azt. Előre egyeztetett óraszám alapján jelen vagyunk telephelyén/telephelyien így rögtön megoldást nyújtunk informatikai problémáira. Javaslatot teszünk a fejlesztésekre, és kivitelezzük azokat. Ha kell betanítjuk alkalmazottaikat egy adott program használatára, beszerezzük és üzembe helyezzük az új munkaállomásokat vagy csak egy toner-t cserélünk nyomtatójában. Szükség esetén a nap 24 órájában rendelkezésre állunk a központi rendszergazda - helpdesk telefonszámunkon.
http://unit-network.hu/ [ További részletek ]
Rendszergazdai szolgáltatás
N/A
Rendszergazdai szolgáltatás
Megbízható Informatikai Szolgáltatások: rendszergazda, rendszerfelügyelet, virtualizáció. Több mint nyolc éve kínálunk IT karbantartási megoldásokat. Az ITSecure Kft. mindenkori filozófiája, hogy Ügyfelei minőségi és korszerű informatikai szolgáltatást kapjanak, mely hosszú távú előnyöket nyújt számukra rendszereik biztonságos és megfelelő működése révén. A problémamentesen működő számítógép egyik alap kitétele a gyakori karbantartás, a felmerülő hibák azonnali megoldása és nem utolsó sorban a rendszeres adatmentés. Az ITSecure Kft. rendszergazda szolgáltatása teljes körű megoldást kínál azon ügyfelei számára, akik számítógépeik és számítógépes hálózatuk kialakítását, karbantartását és rendszerfelügyeletét megbízható partnerrel szeretnék véghez vinni.
http://itkarbantartas.hu/ [ További részletek ]
Informatikus telekommunikáció
N/A
Informatikus telekommunikáció
Szeretnél te is megbízható céget felkérni arra hogy informatikus telekommunikációs szolgáltatásait a lehető leghamarabb kivitelezze számodra? Esetleg új szerver kéne, vagy rendszergazdai felügyelet, karbantartás? Vagy az internetes telefonközpont kialakításával 50%-ra szeretnéd lecsökkenteni a kimenő hívások kiadásait, költségeit? Nálunk rugalmasság és hatékonygá is párosul a profizmushoz. Bővebb infókért klikkelj honlapunkra most!
http://www.adminetwork.hu/ [ További részletek ]
Babilon Informatika Rendszerház
N/A
Babilon Informatika Rendszerház
A profi rendszergazda szolgáltatónak rálátása van a vállalati rendszerekre; és a rá bízott informatikai rendszer teljes körű, zökkenőmentes működése mellett, a szélsőséges, és gyors cselekvést kívánó feladatokat is orvosolni tudja sokoldalú szakmai rálátása és megfelelő technikai háttere segítségével.  Windows rendszerfelügyelet (szerver oldal) o Biztonsági frissítések telepítése o Fájlok, könyvtárak struktúrába rendezése o Új felhasználók létrehozása o Létező felhasználó módosítása, törlése o Szerver állapotának nyomon követése o Biztonsági mentés a szerver állapotáról o Hiba esetén hiba feltárása és elhárítása o Fizikai állapot vizsgálata o Teljesítmény felmérése, nyomon követése  Linux rendszerfelügyelet (szerver oldal) o Kernel frissítése o Biztonsági frissítések telepítése o Fájlok könyvtárak struktúrába rendezése o Új felhasználók létrehozása o Létező felhasználó módosítása, törlése o Szerver állapotának nyomon követése o Biztonsági mentés a szerver állapotáról o Hiba esetén hiba feltárása és elhárítása o Fizikai állapot vizsgálata o Teljesítmény felmérése, nyomon követése o Tűzfal konfigurálása, nyomon követése o Levelező rendszer figyelemmel kisérése o Új email cím létrehozása, meglévő módosítása törlése  Kliens (felhasználói számítógépek) felügyelet o Rendszerállapot mentése o Biztonsági frissítések telepítése o Hiba esetén hiba feltárása és elhárítása o Fizikai állapot vizsgálata o Teljesítmény felmérése nyomon követése o Általános rendszer karbantartási műveletek o Munkaállomás állapotának nyomon követése  Informatikai hálózat kiépítése o A telephely, iroda felmérése o Hálózatépítési terv készítése, ajánlat o Hálózat kiépítése, tesztelése o Hálózati dokumentáció készítése, átadása
http://www.babilon-informatika.hu/ [ További részletek ]
Várakozó weboldalak: 1285   Aktív weboldalak: 8790   Mai weboldalak: 0   Ajánlott weboldalak: 7   Főkategória: 30  Alkategória: 799   Összes kategória: 829