Hungarian Web linkgyűjtemény
Hungarian Web Linkgyűjtemény - Kereső

Linkek
Linkek rendezése: PageRank érték szerint | Találatok szerint | Névsor szerint

Adobe Gyorstalpaló és Mesterképző Oktató DVD-k.
PR: 6
Adobe Gyorstalpaló és Mesterképző Oktató DVD-k.
Egyedülálló interaktív oktatóanyag-sorozat, amely az alapoktól egészen a profi  trükkökig ismerteti  meg az Adobe legnépszerűbb kreatív szoftvereit a tanulni vágyókkal.
http://dvd.szoftver.hu [ További részletek ]
SzoftverSuli.hu
PR: 5
SzoftverSuli.hu
Tanuld a piacvezető Adobe szoftvereket, a magyarországi Adobe disztribútor oktatásában. Cégünk, a Trans-Europe Kft. immár 14 éve látja el a méltán népszerű Adobe szoftverek magyarországi disztribúcióját. Az elmúlt több mint egy évtized aktív időszaka alatt igen széles vásárlói kört építettünk ki az informatikai piacon, beleértve diákokat, oktatási intézményeket, állami hivatalokat és az üzleti szféra kreatív felhasználóit. Természetesen nem csupán értékesítési feladatokat látunk el hazánkban, igyekszünk az általunk forgalmazott szoftverekhez tudást és terméktámogatást is biztosítani, support, oktatóanyagok, illetve szakmai képzések, kurzusok formájában, melyek egészen az amatőrtől a profi felhasználói szintig nyújtanak alapos ismereti és gyakorlati hátteret résztvevőink számára.
http://szoftversuli.hu/ [ További részletek ]
Netlogi C School-informatika oktatás rugalmas időbeosztással!
PR: 4
Netlogi C School-informatika oktatás rugalmas időbeosztással!
Miért érdemes a Netlogi C Schoolnál számítástechnikát tanulni? - Mert Ön döntheti el, hogy mikor jön órára! - Gyakorlati oktatásban részesül, így használható tudásra tesz szert! - Kellemes, családias légkörben és kis csoportokban folyik az oktatás. - A tanfolyamok részletekben is fizethetők. Látogassa meg weboldalunkat, és éerdeklődjön képzéseinkről még ma!
http://www.netlogi-c.net [ További részletek ]
Internet ABC
PR: 2
Internet ABC
Gépezz te is ésszel! Kalauz az internet használatához. Oktatóvideók Facebook, e-mail regisztrációk egyszerűen és érthetően.
http://www.gepezz.info/ [ További részletek ]
Klav - online gépírás oktató program
PR: 1
Klav - online gépírás oktató program
A mai rohanó világban nincs idő két ujjal pötyögni a klaviatúrán. A Klav egy online, tízujjas gépírás oktató program. Ez azt jelenti, hogy nincs szükség letöltésre és telepítésre, ahhoz, hogy megtanulj gépírni, ráadásul teljesen ingyenes is. Ha elég elszánt vagy, ez csak 2-3 hónapodba telik. Ezután akár 3x gyorsabban is gépelhetsz és felére csökkentheted hibáid számát. A sebesség nem csak munkahelyeden könnyíti meg dolgodat hanem a közösségi oldalak is jobban a kezedre fognak állni. A Klav gépírás oktató program képes betűstatisztikádból úgy összeállítani a leckéket, hogy azokkal a leggyorsabban fejlődhess. A statisztika mentéséhez regisztrációra van szükség, enélkül a módszer nem működik. Ezért ha akarod, próbáld ki, regisztrálj és kezd el a leckéket, melyekkel egyesével tanulhatod meg a betűket.
http://www.klav.comoj.com [ További részletek ]
Táblázatkezelés ECDL modul
N/A
Táblázatkezelés ECDL modul
Hogyan is kell diagramot készíteni? Egymásba ágyazott HA függvény? Az meg micsoda? Ha ilyen, vagy ehhez hasonló kérdései vannak, akkor érdemes felkeresnie táblázatkezelés weboldalamat. Honlapom segítségével otthonából készülhet fel ECDL vizsgájára, vagy csak egyszerűen megszerezhet táblázatkezelésből egy, a mindennapok során használható tudást. Segítek az érettségizőknek is, mivel oktató videóimat akár az érettségi előtti napon is végignézheti. Ha időben érkezik weboldalamra, még elcsípheti aktuális akciómat! Ez a módszer kényelmes, gyors és akár kiegészítő tanulásként is használható. Egyre többen jönnek rá arra, hogy a különféle tanfolyamok díja magában foglalja a terem, a számítógép, az oktató, a villany, a fűtés, stb. költségét. Itt ettől nem kell tartania! Nézze meg ingyenes videóimat!
http://tablazatkezeles.hu [ További részletek ]
Esti és hétvégi informatikai tanfolyamok Budapesten
N/A
Esti és hétvégi informatikai tanfolyamok Budapesten
Szívesen foglalkoznál informatikával? Nézz szét számítógépes képzéseink között, és találd meg a leginkább hozzád illő tanfolyamot! Számítógépes képzéseinken valódi, gyakorlati tudást kapsz profi oktatóinktól. Felkeltettük érdeklődésedet? Akkor nézd meg weboldalunkat!
http://informatikaikepzesek.hu/ [ További részletek ]
Várakozó weboldalak: 1312   Aktív weboldalak: 8790   Mai weboldalak: 0   Ajánlott weboldalak: 7   Főkategória: 30  Alkategória: 799   Összes kategória: 829