Hungarian Web linkgyűjtemény
Hungarian Web Linkgyűjtemény - Kereső

Linkek
Linkek rendezése: PageRank érték szerint | Találatok szerint | Névsor szerint

Angol foci hírek
PR: 4
Angol foci hírek
Friss angol focihírek magyarul a Magyar rajongótábornak. Az Angol futballhoz közvetlenül vagy közvetve kapcsolódó információk, tények, elemzések, kommentárok megosztásának lehetősége mellett az angol-foci.hu céljának tekinti a résztvevők bevonását, lehetőséget adva a párbeszédre. Úgy véljük, a különböző szempontokat tükröző vélemények, álláspontok interaktív megjelenítése, az Angol futball iránt érdeklődő látogatók közösségbe kovácsolása hosszú távon a Magyarországi futball-sport fejlődésének érdekeit szolgálja.
http://www.angol-foci.hu [ További részletek ]
Topfoci.hu
PR: 4
Topfoci.hu
Online futballmagazin, amely elsősorban a nemzetközi futball történéseit igyekszik nyomon követni. Megtalálhatók azonban az oldalon a magyar válogatott legutóbbi mérkőzéseinek eredményei is, fotókkal, élő tudósításokkal.
http://www.topfoci.hu [ További részletek ]
Focimax.com
PR: 4
Focimax.com
Hírgyűjtő oldal, amely a legjobb magyar nyelvű futballportálok RSS csatornáiból szemezget. Jelenleg mintegy harminc oldal hírcsatornájának adatait szemlézi a portál, amelynek szerkesztői a közeljövőben szeretnék még jobbá tenni szolgáltatásaikat.
http://www.focimax.com [ További részletek ]
Foci
PR: 4
Foci
Oldalunkon a labdarúgó bajnokok ligájáról olvashat híreket, érdekességeket. Oldalunkon mindig megtalálja a legfrissebb eredmények mellett az aktuális menetrendeket is. Továbbá a hazai bajnokság mellett a külföldi labdarúgó bajnokságok híreit is összegyűjtjük, hogy mindent megtaláljon egy helyen.
http://www.focibl.hu [ További részletek ]
Videoton FC
PR: 4
Videoton FC
A Videoton FC labdarúgócsapat hivatalos honlapja. Rendszeresen frissülő hírek, információk a csapattal kapcsolatban.
http://www.vidi.hu/ [ További részletek ]
Football Planet
PR: 3
Football Planet
Ha foci, ha szurkolás itt mindent megtalálsz! A cégünk foci felszerelések (cipők, mezek, melegítők, labdák , kapusfelszerelések, sípcsontvédők, táskák, kiegészítők, stb ) és a top csapatok relikviáinak (ac Milan, Arsenal, Chelsea, Liverpool, Manchester United, Barcelona, Real Madrid, Juventus, Lazio, Ferencváros, Róma, Internacionale, stb ) árusításával foglalkozik. Üzletünk megtalálható: Szeged Római krt 33 sz alatt. Várunk minden focistát, szurkolót !
http://footballplanet.hu/ [ További részletek ]
Foci VB 2010
PR: 3
Foci VB 2010
Szeretne képben lenni a 2010-es dél-afrikai Foci Világbajnoksággal kapcsolatban? Érdekli a VB menetrendje, csoportbeosztása? Szeretne érdekes híreket olvasni kedvenc labdarúgóiról? Oldalunkon ezeket mind megtalálja! Emellett rengeteg képpel, videóval kedveskedünk a foci szerelmeseinek. Mire vár, Kövesse velünk nyomon a foci VB mérkőzéseit!
http://www.focivb-2010.hu [ További részletek ]
goltipp.com
PR: 2
goltipp.com
video, video live, spanyol, angol, német, olasz bajnokik összefoglalója és góljai percről percre, replay tv, teljes mérkőzések ismétlése, mérkőzésnaptár, góltipp játék, livescore, amerikai futball
http://www.goltipp.com [ További részletek ]
Futball és tenisz
N/A
Futball és tenisz
Futball, tenisz és más sportágak eredményei, adatai. Híres sportolók, edzők és csapatok győzelmei. Olimpiai Játékok és világbajnokságok érmesei.
http://www.futballestenisz.lapunk.hu [ További részletek ]
juventtus fan site
N/A
juventtus fan site
Oldal leírása : Ez az oldal azok számra nyílt meg akik szeretik az olasz futbalt azon belül pedig a juventusz-t. Eben az oldalban sokminden van például: tabellák golövő listák mindennap frissülű hirek és minden ami kel egy futball szurkolónak.
http://csakajuventus.lapunk.hu/ [ További részletek ]
Nb1-online
N/A
Nb1-online
Foci? Igen! Látogasd meg a www.nb1.freewb.hu-t! Minen ami NB1 és magyar foci! Interjúk, eredmények, statisztikák, tabella!
http://www.nb1.freewb.hu [ További részletek ]
A "Real Madrid Magyar Szurkolói Egyesület" hivatalos honlapja
N/A
A "Real Madrid Magyar Szurkolói Egyesület" hivatalos honlapja
A Real Madrid magyar szurkolóinak egy csoportja már évekkel ezelőtt is próbálkozott egy hivatalos szurkolói klub létrehozásával, azonban akkor nem jártak sikerrel. Az emberek jöttek, mentek, majd egy új és kitartó csapat verbuválódott, 2009-ben pedig meglett a gyümölcse az erőfeszítéseknek, a Real Madrid Club de Fútbol december 15-én hivatalosan is bejegyezte a Pena Madridista Húngara nevű szurkolói csoportot (a klub hivatalos honlapjának szurkolói egyesületekkel foglalkozó részlegében is jelen vagyunk), 2010 januárjában pedig már a magyar bíróság is elismerte létünket, mint Real Madrid Magyar Szurkolói Egyesület. Így indultunk tehát.
http://www.penamadridista.hu [ További részletek ]
Foci eb
N/A
Foci eb
Szereted az izgalmakat, imádod a futballt és szeretsz meccseket nézni? Várod már az idei foci EB-t? Június 8-19 között te is figyelemmel kísérheted a három fordulót, ami alapján kiderül, melyek azok a csapatok, amelyek kikerülnek a negyeddöntő csapatai közé. Idén az EB házigazdák Lengyelország és Ukrajna, az utóbbi ország először veszt részt a rangos futball-eseményen! Tudnunk kell azt is, hogy Lengyelország is elég gyerekcipőben jár ,hisz eddig csak 2008-ban szerepelt fociban Európai Bajnokságon. A pótselejtezőből idén kijutott négy csapat nem más, mint Horvátország, Csehország, Írország és Portugália, a bajnokság döntő mérkőzésre pedig július 1-én kerül sor. Holnapunkon figyelemmel követheted az idei EB-t úgy, mint két évvel ezelőtt a futball világbajnokságot.
http://www.focieb2012.info [ További részletek ]
Foci katalógus
N/A
Foci katalógus
Minden, ami foci: a Focikatalóguson az európai bajnokságok és kupák, illetve a nemzetközi tornák és válogatott csapatok labdarúgó meccseinek eredményeit követheted nyomon. Feliratkozhatsz kedvenc csapataid figyelésére, fórumozhatsz más szurkolókkal, illetve részt vehetsz egy tippjátékban (tét és fogadásmentesen).
http://www.focikatalogus.hu/ [ További részletek ]
Várakozó weboldalak: 1285   Aktív weboldalak: 8790   Mai weboldalak: 0   Ajánlott weboldalak: 7   Főkategória: 30  Alkategória: 799   Összes kategória: 829