Hungarian Web linkgyűjtemény
Hungarian Web Linkgyűjtemény - Kereső

Kategóriák

CapoeiraCapoeira (3)
Kick-boxKick-box (0)
TaekwondoTaekwondo (2)

Linkek
Linkek rendezése: PageRank érték szerint | Találatok szerint | Névsor szerint

Szamurájkardok
PR: 3
Szamurájkardok
Eladó szamurájkard, katana, wakizashi, tanto valamint szerelékek, tartozékok! Akciók minden hónapban!
http://www.szamurajkardok.extra.hu [ További részletek ]
Óbudai Jutsu Kai Kan SE
PR: 2
Óbudai Jutsu Kai Kan SE
Egyesületünk 1995-ben alakult és csatlakozott a világ egyik legelismertebb harcművészeti szervezetéhez, a NIHON TAI JITSU INTERNATIONAL FEDERATION francia tagozatához. Egyesületünk célja * Az ősi japán tradícióknak megfelelő harcművészeti formák oktatása * Minden korosztály részére megfelelő és testreszabott edzésprogrammal támogatni kerületünk egészség-megőrzési, urbanizációs ártalom-megelőzési, és rekreációs programjait * Az egészséges önvédelmi reflex és a felelősségérzet kialakítása, ezzel pedig a társadalmi közömbösség megszüntetése * Csatlakozás az óbudai ifjúság egészségnevelési és drogmegelőzési programjához * A Nemzeti Alaptanterv keretében az általános iskolák testnevelés foglalkozásainak támogatása * Az ősi japán tradíciókat felhasználva részvétel a fogékony korban lévő ifjúság szellemi nevelésében * Lehetőség biztosítása versenyzésre és harcművész illetve sportoktató életpálya kialakítására
http://obudaijutsukaikanse.hu/ [ További részletek ]
Kigarukai Aikido Klub
PR: 1
Kigarukai Aikido Klub
Klubunk immáron öt éve biztosít vidám és felszabadult edzési lehetőséget Budapesten, a XIV. kerületben. Edzéseinken bárki megtanulhatja az Aikido fogásait és egy jót mozoghat. :) Minden érdeklődőt szeretettel várunk!
http://kigarukai.aikido.hu/tagfelvetel/ [ További részletek ]
Önvédelem Akadémia
PR: 0
Önvédelem Akadémia
Az Önvédelem alatt általában valamilyen fizikai cselekményt szoktunk érteni, amely képes arra, hogy az ellenünk (akár több irányból) indított támadást sikeresen (és lehetőleg bármilyen sérülést elkerülve) kivédjük és egy hatásos ellentámadással vagy a helyzetből való kilépéssel a szituációt végleg befejezzük. Fontos felismerni, hogy a harcművészeti tevékenység nem valami vallási vagy bölcseleti cselekvés (taoista, buddhista filozófiák tanulmányozása) hanem ennél jóval több, egy spirituális út.
http://www.onvedelemakademia.hu/ [ További részletek ]
Harcművészet tanfolyam
PR: 0
Harcművészet tanfolyam
A harcművészet szó alatt inkább azokat az áramlatokat értjük, amelyek mögött egy spirituális alap is áll. Ezek például a következők: kung fu, aikido, tai chi stb. Akadémiánkon tanított kung fu irányzatok a következők: Xing Yi Quan, Chen Taiji Quan SHAOLIN DUAN QUAN. Előbbre való a harcművészetben a szép küzdelem, illetve a szép diadal, mint a hatásos harc. Ezekből következik, hogy egy szép küzdelemben veszteni akár lehet siker is. A harcművészet a fizikum és a szellem művészete testi oldalról tekintve. Az ember talán legősibb igényén a védekező és támadó ösztönein alapszik. A harcművészet és a küzdősport kifejezéseket sok esetben ugyanabban kontextusban használják. Fontos felismernünk azonban, hogy az egyes küzdősport/harcművészeti irányokat megvizsgálva a két szó és tartalmuk között óriási a különbség.
http://harcmuveszetakademia.hu/ [ További részletek ]
krav maga edzés
N/A
krav maga edzés
A Krav-Maga egy magyar háttérrel is rendelkező önvédelmi és taktikai rendszer. Az alapitó, Imi Lichtenfeld Budapesten született 1910-ben és Pozsonyban nőtt fel. Célja egy olyan rendszer létrehozása volt, amelynek segítségével nemtől, testalkattól függetlenül védheti meg magát bárki. A Krav-Maga jelentése közelharc, célja az egyén önvédelmi készségeinek kifejlesztése.Oktatunk felnötteket és fiatalokat, férfiakat és nőket. A legtöbb Krav-Maga gyakorló nem csak azért jár edzéseinkre, mert szeretné magát megvédeni. Sokak legnagyobb igénye az, hogy fkondiciójukon javitsanak, és tegyék mindezt hasznosan és jó hangulatban.
http://www.kravmagaedzes.hu/ [ További részletek ]
Várakozó weboldalak: 1319   Aktív weboldalak: 8790   Mai weboldalak: 0   Ajánlott weboldalak: 7   Főkategória: 30  Alkategória: 799   Összes kategória: 829