Hungarian Web linkgyűjtemény
Hungarian Web Linkgyűjtemény - Kereső

Linkek
Linkek rendezése: PageRank érték szerint | Találatok szerint | Névsor szerint

Soter Nyelviskola
PR: 5
Soter Nyelviskola
Soter Nyelviskola 1073 Budapest, Erzsébet krt. 7. Tel.: 887-2323, 887-2320 Fax: 887-2324 Email: info@soternyelviskola.hu Web: http://soternyelviskola.hu/ Otthon vagyunk a nyelvekben! Akkreditált programok; angol, német, francia, olasz, spanyol, orosz, holland, magyar; lakossági és vállalati nyelvtanfolyamok.
http://www.soternyelviskola.hu/ [ További részletek ]
Olasz, spanyol nyelviskola - Német, angol nyelvtanfolyam
PR: 5
Olasz, spanyol nyelviskola - Német, angol nyelvtanfolyam
Élő Nyelvek Szemináriuma Nyelviskola: angol, német, olasz spanyol nyelvtanfolyam és nyelvvizsga felkészítés. Angol, német, olasz és spanyol nyelvtanfolyamok külföldön. Központunkban folyamatosan lehet jelentkezni az új csoportjainkba, tanfolyamainkra, vagy magánórára a főbeiratkozási időszakok után is. Az órarend függvényében kezdés bármelyik hétfőn.
http://www.elonyelvek.hu [ További részletek ]
2f nyelviskola
PR: 5
2f nyelviskola
Angol nyelvoktatás direkt szituációs nyelvgyakorlaton alapuló módszerrel. 2F Nyelviskola - Egy nyelvet beszélünk!
http://www.2fnyelv.hu [ További részletek ]
Nyelvtanulás Külföldön
PR: 4
Nyelvtanulás Külföldön
Nyelvtanulás külföldön. Angol, német, francia, olasz, spanyol, orosz tanfolyamok. Gyerek és junior nyelvtanfolyamok. Szakmai nyelvtanfolyamok ( bankároknak, jogászoknak, orvosoknak ). Magánórák, tanártréning.
http://www.ilt.hu [ További részletek ]
Ingyenes angol tanfolyam
PR: 4
Ingyenes angol tanfolyam
Beszédközpontú angol nyelvtanfolyam kezdő, középhaladó és haladó szinten, angol anyanyelvű misszionáriusoktól az ország több (nagy)városában heti rendszerességgel. Az órák mindenki számára nyitottak, ugyanis nincs közük valláshoz.
http://www.angolora.info/ [ További részletek ]
Szókincsfejlesztés hatékonyan
PR: 4
Szókincsfejlesztés hatékonyan
A szókincsfejlesztésnek a már jól ismert módja régóta segíti azon tanulók munkáját, akiknek problémát jelent az idegen szavak hosszútávú memorizálása. Sokan időt, fáradtságot nem kímélve otthon elkészítették maguknak a kártyákat. A készletek azzal a céllal lettek összeállítva hogy a továbbiakban ez megvásárolható legyen készen, gyakorló nyelvtanárok által összeállítva. Ezzel a módszerrel a tanulók eredményesebben tudnak tanulni, mert a memória a szavak tényleges megtanulására fordítódik. Minden szóhoz példamodat is tartozik. A pillanatnyilag elérhető nyelvek: angol, német, francia, spanyol és orosz. Előkészületben: olasz. Gyerekeknek angol és német nyelven 5 témakörben kapható színes szókincsfejlesztő memóriajáték.
http://www.szinex.hu [ További részletek ]
Angol nyelvoktatás - Mező Csaba
PR: 4
Angol nyelvoktatás - Mező Csaba
Az angol érettségi vizsgákra és nyelvvizsgákra történő felkészülés során tanári és tanulói részről egyaránt eredményesen hasznosítható anyagok (angol nyelvtani összefoglaló táblázatok, angol rendhagyó igék gyűjteménye, angol vonzatszótár, szituációs példagyűjtemény, hasznos kifejezések szótára, kidolgozott társalgási témák angolból).
http://www.mezocsaba.atw.hu [ További részletek ]
Bonus Nyelviskola
PR: 4
Bonus Nyelviskola
Budapest központjában Önt is várja az 1998-ban alakult Bonus Nyelviskola. Intézményünk a Nyelviskolák Szakmai Egyesülete által minősített és ajánlott nyelviskola, így hallgatóink számára garantált, hogy magas színvonalú nyelvi képzéssel, udvarias kiszolgálással és precíz adminisztrációval találkoznak iskolánkban. Évente több ezer beiratkozó és vizsgázó választja intézményünket célja eléréséhez. A legnagyobb elismerés számunkra, hogy hallgatóink döntő többsége ajánlja ismerőseinek és barátainak nyelviskolánkat. A Bonus Nyelviskola angol, német, spanyol, francia és olasz nyelvtanfolyamokat kínál az idegen nyelvet tanulni vágyóknak. Nyelvtanfolyamaink államilag akkreditáltak, azaz nyelvi képzéseink áfamentesek! Iskolánk Akkreditált Felnőttképzési Intézményként működik. Szolgáltatásaink színvonalát garantálja, hogy olyan minőségirányítási rendszer szerint végezzük nyelvoktatási és nyelvvizsgáztatási tevékenységünket, amely mindenben megfelel a Felnőttképzési Akkreditáló Testület előírásainak. Budapesti nyelviskolánkban természetesen a legnépszerűbb hazai és nemzetközi nyelvvizsgák is letehetők. Az akkreditált ECL, az ITK Origó (korábbi nevén Rigó utcai nyelvvizsga), az Euro valamint az államilag elismert üzleti nyelvvizsga az Euro Pro nyelvvizsgák vizsgahelyei vagyunk.
http://www.bonusnyelviskola.hu/ [ További részletek ]
Euro Nyelviskola
PR: 4
Euro Nyelviskola
Euro Nyelviskola= Budapest kedvenc nyelviskolája.Angol, német, francia, spanyol, olasz nyelvtanfolyamok kezdőtől a felsőfokig akciós árakon. Intenzív tanfolyamunkkal két hónap alatt alapfok, négy hónap alatt középfok érhető el! 15 év tapasztalat, több ezer elégedett hallgató. Euro Nyelviskola - 1072 Budapest Rákóczi út 12
http://www.euro-nyelviskola.hu/ [ További részletek ]
Arany Ango Nyelviskola - Hódmezővásárhely
PR: 4
Arany Ango Nyelviskola - Hódmezővásárhely
Hódmezővásárhely nyelviskolája Angol Német Olasz Francia Orosz és Eszperantó tanítás. Felkészítés Origó BME ECL TELC Pannon nyelvvizsgákra. Közép és emelt szintű érettségi. Katonai angol. Business English. Szintentartó tanfolyamok. Intenzív nyelvtanfolyamok külföldön munkavállalóknak, szakmai szókinccsel. Csongrád megye legjobb nyelviskolája! Hódmezővásárhely Arany János u. 3. Telefon: 62-233703 Mobil: 70-7724950
http://www.aranyangol.hu [ További részletek ]
Kőhíd Nyelvstúdió - angol és német Veszprém
PR: 4
Kőhíd Nyelvstúdió - angol és német Veszprém
Kis családi nyelvstúdió vagyunk, egy német és egy angol tanárral, Veszprémben. Angol és német nyelvoktatással és fordítással foglalkozunk. Mindkét nyelvből több éves tanítási gyakorlattal rendelkezünk. Lehetőség van egyéni és kiscsoportos tanulásra is. Egyéni haladási ütem, rugalmas időpontok.
http://www.nyelvstudio.hu [ További részletek ]
Leon-line! Házhoz jön a nyelvsuli! Tanulj saját időbeosztásod szerint!
PR: 4
Leon-line! Házhoz jön a nyelvsuli! Tanulj saját időbeosztásod szerint!
Kedves Érdeklődő! Légy az elsők között, próbálj ki egy forradalmian új interaktív angol nyelvoktató rendszert online. Tanulj meg beszélni, írni, olvasni, gondolkodni angolul, saját időbeosztásod szerint. Fejlődésedet egyedi hangfelismerő, és egyéb szoftverek segítik. Vegyél részt virtuális órán, és gyakorolj interaktív órák segítségével. Ajánld barátaidnak, ismerőseidnek. Most bevezető áron, csupán 217 Forintos óradíjon!!! Csatlakozz te is, és légy részese ennek a forradalmi újításnak.
http://www.totaltrening.hu [ További részletek ]
VIST nyelviskola, Szigetszentmiklós, Csepel sziget
PR: 4
VIST nyelviskola, Szigetszentmiklós, Csepel sziget
A nyelviskola célja, hogy Szigetszentmiklóson és vonzáskörzetében - főleg a Csepel szigeten - lehetőséget biztosítson tanulóinknak a világ számos nyelvének elsajátítására. Kínálatunkban nemcsak általános nyelvtanfolyam, mint angol, német, francia, olasz és spanyol, hanem különleges, köztük a orosz, japán, horvát, török és holland is szerepel. Haladó szintű tanulóink angol anyanyelvi tanár segítségével is fejleszthetik nyelvtudásukat. Alapelvünk a kommunikáció központú nyelvoktatás, illetve a rugalmasság, hogy minden tanulónk igényét maximálisan kielégíthessük.
http://www.vilagnyelvek.hu [ További részletek ]
bildung nyelviskola székesfehérvár
PR: 4
bildung nyelviskola székesfehérvár
angol, német, orosz nyelvtanfolyamok, társalgási klub székesfehévár szívében, hasznos linkek nyelvtanulóknak, álláskeresőknek
http://www.bildung.hu [ További részletek ]
Nyelvtanulás Érd
PR: 4
Nyelvtanulás Érd
A New Tradition Angol Nyelviskola Érden, könnyen megközelíthető, központi helyen várja az angolul tanulni akarók jelentkezését. Tanfolyamaink felnőtteknek, ovisoknak, általános-, közép-, és kisiskolásoknak szólnak. Díjmentes szintfelmérés és beiratkozás nyelviskolánkban. Címünk: Érd, Balatoni út 18.
http://newtradition.hu/ [ További részletek ]
Ingyen Online Angol
PR: 4
Ingyen Online Angol
Ingyenes angol nyelvoktató magazin, szórakoztató cikkekkel, feladatokkal, nyelvvizsga felkészülés, szintfelmérő teszt, szótár, ingyenes nyelvleckék és angol nyelvű hírlevél.
http://www.openwingsenglish.hu [ További részletek ]
Nyelvguru Nyelviskola Szeged
PR: 4
Nyelvguru Nyelviskola Szeged
A Nyelvguru Nyelviskola Szeged, angol és orosz nyelvtanfolyamokat indít. Modern tantermekben, 8-10 fős, kis létszámú csoportokban, profi tanárokkal oktatunk. Óráink jó hangulatúak, beszédközpontúak. Ingyenes bemutató órákkal várunk.
http://www.nyelvguru-nyelviskola-szeged.hu/ [ További részletek ]
DóraTanár Online Nyelvstúdió
PR: 4
DóraTanár Online Nyelvstúdió
A nyelvtanulás, különösen az angol, nagyon fontos. Ha nincs módod személyes, rendszeres tanulásra, de szükséged van az angol nyelvtudásra, akkor válaszd a DóraTanárt. Idő- és költséghatékony megoldást kínálunk, ami a táv- és a személyes tanulás szerencsés keveréke. Nem kell senkihez alkalmazkodni, a saját tempódban tanulhatsz az online programmal és a modern technika segítségével közvetlenül tarthatod a kapcsolatot a tanárral skype-on, facebook-on vagy e-mailben. Több éves tanítási tapasztalattal várunk mindenkit szeretettel online stúdiónkban, ahol a használható tudás megszerzése a cél!
http://www.doratanar.hu [ További részletek ]
Céges nyelvoktatás, Nyelvvizsgahely
PR: 4
Céges nyelvoktatás, Nyelvvizsgahely
Fő profilunk a kihelyezett céges nyelvoktatás Budapesten és környékén. Akkreditált intézmény, akkreditált angol és német nyelvi programokkal. Budaörsi helyszínnel ITK Origó nyelvvizsgahely. ÁFA-mentes képzések, szakképzési hozzájárulás terhére akár ingyenes nyelvoktatás. Szintfelmérés, képzési szükségletek felmérése és képzési tanácsadás ingyen. Korrekt árak, gyors, rugalmas ügyintézésmenet Szakképzett, gyakorlott tanárok Igény esetén anyanyelvi tanár Jelenléti ív, haladási napló vezetése Tanegységenként biztosítjuk a fejlődés mérését, az eredményről Tanusítványt állítunk ki
http://www.pentachord.eu [ További részletek ]
Angol nyelvtanfolyam Debrecen
PR: 4
Angol nyelvtanfolyam Debrecen
Iskolánk Debrecen belvárosában a Szent Anna utcán várja angolul tanulni vágyó diákjait. Iskolánkban rugalmas időbeosztással járhatsz a tanfolyamra, egyéni tempóban haladhatsz és nem vagy csoporthoz kötve. Fiatalos légkörben és jókedvvel segítünk Téged a céljaid eléréséhez.
http://www.angolnyelviskola-debrecen.hu/ [ További részletek ]
Várakozó weboldalak: 1290   Aktív weboldalak: 8790   Mai weboldalak: 0   Ajánlott weboldalak: 7   Főkategória: 30  Alkategória: 799   Összes kategória: 829