Hungarian Web linkgyűjtemény
Hungarian Web Linkgyűjtemény - Kereső

Linkek
Linkek rendezése: PageRank érték szerint | Találatok szerint | Névsor szerint

MinDig TV Extra
PR: 5
MinDig TV Extra
A MinDig TV szolgáltatás által havidíj nélkül biztosított legnépszerűbb közszolgálati és kereskedelmi csatornái - M1, M2, Rtl Klub, TV2, Duna, Duna Autonómia, Euronews - mellett a szolgáltatásunk igénybe vételével az alábbi csatornákat kínáljuk: ATV, Hír tv, National Geographic, Film+, Cool, Sport Klub, Disney, Private Spice, FEM3, AXN, HBO. Az HBO (SD) csatorna külön előfizetési díj ellenében vehető igénybe. Annyit néz, amennyit fizet - ne költsön felesleges csatornákra! A MinDigTV Extra Az Antenna Hungária által üzlemeltetettt földi digitális műsorszóró platformon 2010. májusától a jól ismert MinDig TV mellett, melyen 7 ingyenesen fogható digitális csatorna nézhető szoba- vagy tetőantennás vétellel, egy előfizetői kártya segítségével új fizetős tartalmak jelentek meg MinDig TV Extra márkanéven. Szolgáltatásunkat azoknak ajánljuk, akik:  Szeretik a minőségi műsortartalmat kínáló magas színvonalú csatornaválasztékot  És mindehhez igen jutányos áron szeretnének hozzájutni. A szolgáltatás előnyei:  Megfelelő vételi körülmények esetén kifogástalan zajmentes kép- és hangminőség,  a 17 legnézettebb tévécsatorna nagyon kedvező áron,  egyszerű telepítés,  egyszerű tetőantennával egy jelátalakító berendezéseel (dekóder vagy CA modul) és egy kódolt kártya segítségével fogható. A kódolt adások egy kártya aktiválásával indíthatók, a kártya aktiválása nélkül 7 napig elérhetőek (a 7 nap a Szolgáltató rendszerében történő aktiváláshoz szükséges időtartam). A kártya a dekóderbe történő behelyezést követően azonnal megkezdi a visszaszámlálást
http://mindigtvextra.hu/ [ További részletek ]
Csillag Születik
PR: 4
Csillag Születik
Képek, és videók a Csillag Születik 3 legfontosabb momentumjairól, perceiről. Ha szereted a Csillag Születiket, és mindent szeretnél tudni róla, akkor látogass el honlapunkra!
http://www.csillagszuletik.org/ [ További részletek ]
RTX Ingyenes Online TV
PR: 3
RTX Ingyenes Online TV
RTX Ingyenes Online TV és rádió adók, TV műsor. Magyar, illetve külföldi Televizíó csatornák széles választéka taláható meg az RTX Ingyenes Online TV portálon. Magyar rádió adók különböző kategóriákban.
http://rtx.hu/ [ További részletek ]
Mosaic TV - Címlap mindenkinek
PR: 3
Mosaic TV - Címlap mindenkinek
A Mosaic Online Televízió egy olyan internetes videóportál, mely az írott legfrissebb hírek mellett, megpróbál videókkal is naprakész lenni. Tematikus műsoraink jobbára a fiataloknak szólnak ugyanakkor az idősebb korosztály is megtalálja a szórakozását benne!
http://www.mosaictv.hu [ További részletek ]
Onlinetv.cc - ingyen online tv
PR: 3
Onlinetv.cc - ingyen online tv
OnlineTV.cc ingyenes online adások gyűjteménye. Folyamatos RTL Klub közvetítés jó minőségben. Sport csatornák magyarul és más nyelveken. Külön link a sportesemények közvetítésére, friss hírek és friss sporthírek. Chat és fórum!
http://onlinetv.cc [ További részletek ]
Onlinetv .cc - online tv adások ingyen, állandó rtl klub közvetités
PR: 3
Onlinetv .cc - online tv adások ingyen, állandó rtl klub közvetités
OnlineTV.cc ingyenes online adások gyűjteménye. Folyamatos RTL Klub közvetítés jó minőségben. Sport csatornák magyarul és más nyelveken. Külön link a sportesemények közvetítésére, friss hírek és friss sporthírek. Chat és fórum! Ingyenes online tv streamek!
http://onlinetv.s2.webdigital.hu [ További részletek ]
X Faktor 2011
PR: 3
X Faktor 2011
X Faktor 2011-ben is az RTL Klub csatorna jóvoltából. Ha nem szeretnél semmiről se lemaradni, ami X Faktor, szeretnél képeket, videókat látni a versenyzőkről, vagy a mentorokról, akkor tekintsd meg Te is az X Faktor 2011 rajongói weboldalát!
http://xfaktor2011.org/ [ További részletek ]
Való világ
N/A
Való világ
Szeretnél népszerű lenni Magyarországon, de nem tudod hol kéne elkezdeni? Erre remek lehetőség a való világ, amely már az 5. alkalommal nyitja meg a kapuit az érdekes és szórakoztató személyek előtt. Amennyiben többet szeretnél megtudni a vv5-ről, akkor kattanj ránk.
http://valovilag.me [ További részletek ]
Tv műsor
N/A
Tv műsor
Fáj a szíve, amikor a néhanapján elszörnyülködik azon, mennyi felesleges újságot vásárol havonta? Bizony, az ember néha olyan magazinokat is megvesz, amikre valójában nincs is szüksége. Illetve olyanokat is, amire ugyan szüksége van, ám az ott olvasható információ más forrásból is beszerezhető. A tv műsor például tipikusan ilyen kiadvány. Ha tehát önnek tvműsorra fáj a foga, ajánljuk figyelmébe a tvmusrta.hu oldalt.
http://www.tvmustra.hu/ [ További részletek ]
MinDig TV
N/A
MinDig TV
Minőség havidíj nélkül. Ingyenesen fogható digitális földfelszíni műsorsugárzás: m1, m2, RTL Klub, TV2, Duna TV, Duna Autonómia, Euronews Ha nem akar havidíjat fizetni a tévézésért, a megoldás a MinDig TV! Mi ez? A MinDig TV az Csoport által 2008. december 1-jén Magyarországon elindított előfizetési díj nélküli digitális földfelszíni televíziós szolgáltatás. A digitális földfelszíni televíziózás a legtöbb nyugat-európai országban már nagy sikerrel elindult és sok tévénézőt vonz. A digitális átállás lényege, hogy a tervek szerint 2012-ben megszűnik a hagyományos analóg földfelszíni sugárzású televíziós műsorszórás, és helyébe a lényegesen több csatorna átvitelére alkalmas digitális technológia lép. A jelenlegi, analóg földfelszíni sugárzásban országosan három csatorna (m1, TV2 és RTL Klub) érhető el, ezeket szoba- vagy tetőantennával ingyen foghatják a nézők. A MinDig TV szolgáltatás többek között annak a kb. 800 ezer háztartásnak kínál alternatívát, akik most az analóg földfelszíni csatornákat nézik tető- vagy szobaantennával, hiszen a jelenlegi digitális kínálat már most is több mint duplája az analógénak. Azoknak is jó választás, akik előfizetési díj nélküli, akár HD minőségű csatornákat szeretnének otthonukba, nyaralójukba. Célunk, hogy mindenkinek kellő mennyiségű és megbízható információt nyújtsunk, ami segíti a tájékozódást a digitális átállással, az analóg földfelszíni televíziós hálózat közelgő lekapcsolásával kapcsolatos teendők közötti eligazodásban, a helyes választásban. A MinDig TV szolgáltatás keretében jelenleg 7 televízió-csatorna (m1 HD, m2 HD, Duna TV, Duna 2 HD, RTL Klub, TV2, valamint angol, német és francia nyelven a euronews hírcsatorna) és 4 rádiócsatorna (MR1-Kossuth, MR2-Petőfi, MR3-Bartók és NeoFM) programja érhető el ingyenesen.
http://mindigtv.hu [ További részletek ]
Élő TV közvetítés | Online
N/A
Élő TV közvetítés | Online
Weboldalunkon streamelt Televízió csatornák láthatók élőben, Online. Az Elő Közvetítés weboldalán vannak még rádióadók is, szintén élő adások. M1, M2, M4, Duna TV, Duna World, RTL Klub, TV2, EuroNews, ATV Cool, Klubrádió, Lánchíd Rádió, Juventus Rádió, Class FM, foci, sport, jégkorong, film, hírek, zene. Live Stream
http://www.elokozvetites.com [ További részletek ]
Legjobb premier filmek
N/A
Legjobb premier filmek
Mindenki szereti a filmeket, ha te is szereted akkor ez az oldal biztosan tetszeni fog, gyere és nézd meg.
http://www.sfilm.hu/ [ További részletek ]
Várakozó weboldalak: 1312   Aktív weboldalak: 8790   Mai weboldalak: 0   Ajánlott weboldalak: 7   Főkategória: 30  Alkategória: 799   Összes kategória: 829