Hungarian Web linkgyűjtemény
Hungarian Web Linkgyűjtemény - Kereső

Linkek
Linkek rendezése: PageRank érték szerint | Találatok szerint | Névsor szerint

Versek
PR: 4
Versek
A poema.hu egy verseket gyűjtő weboldal. Megtalálhatóak itt a különböző szerelmes, érzelmes, ünnepi stb. versek kategóriákba szedve. Az oldal nagy előnye, hogy a különböző kategóriák mellett szerzők szerint is lehet csoportosítani a verseket.
http://www.poema.hu [ További részletek ]
Szerelmes versek
PR: 4
Szerelmes versek
A weboldalon megtalálható rengeteg szerelmes és szerelemmel foglalkozó vers közül válogathatnak az ide látogatók.
http://www.szerelmesversek.hu [ További részletek ]
Vers portál
PR: 3
Vers portál
Versek a hazaszeretetről. Reményik Sándor, Ady Endre, Sajó Sándor, Alföldi Géza , Wass Albert versei megzenésítve. AZ oldalon kedvezményes CD vásárlási lehetőség, illetve partnerprogram is található.
http://www.magyar-vers.hu [ További részletek ]
Fecske
PR: 3
Fecske
Az oldalon Mészáros Tímea versei, írásai találhatók. kérdőjel vagyok kérdőjel egy nem létező mondat végén, s hogy megfogalmazni nem tudom, hát hagyna békén az egész, de most kezembe veszem a tollat, teszek néhány apró jelet, vesszőt a halál, pontot a fájdalom, felkiáltójelet az élet után tenni, s a kérdőjel elé már nem kerül semmi.
http://taapiii.blogspot.com [ További részletek ]
vers mindenkinek
PR: 3
vers mindenkinek
Versek : Ady Endre, Hajnal Anna, József Attila, Zelk Zoltán, Emily Bronte, Nagy László. Zelk Zoltán élete, Nagy László élete, Radnóti Miklós élete, Ünnepek: Anyák Napja, Versek minden alkalomra, Képeslapküldés, Amatőr írók versei, Dorys May versek, Idézetek, Márai Sándor, Müller Péter, Várnai Zseni
http://www.dorysmay.lapunk.hu [ További részletek ]
Versek Bakaja Zoltán tollából
PR: 3
Versek Bakaja Zoltán tollából
A honlapon Bakaja Zoltán versei olvashatóak, melyek között saját költemények és versfordítások egyaránt helyet kaptak. A fordítások szanszkrit nyelvű versek fordításai, melyek mellett az alábbi kategóriákban olvashatunk verseket: vallásos versek, szerelmes versek, alkalmi versek, játékos versek-gúnyversek.
http://vers.bakaja.hu [ További részletek ]
Hajdu Mária versei
PR: 3
Hajdu Mária versei
Van úgy, hogy a versem gyorsan megszületik, minden gondolatot követi a másik. Az is előfordul, hogy napokig vajúdik, végleges alakra lassan formálódik.
http://www.hajdumaria.hu [ További részletek ]
Rím-sziget
PR: 2
Rím-sziget
A honlapon vicces versek, gyermek és állatos versek, rigmusok, rímek, illetve dalszövegfordítások találhatók.
http://www.rimsziget.lapunk.hu [ További részletek ]
Maryam oldala
PR: 0
Maryam oldala
Gyere, pihenj meg nálam egy kicsit, olvasgasd, hallgasd meg verseimet. Böngészhetsz a pályázatfigyelőben, olvashatsz verseket, idézeteket, kortárs alkotók műveit. Böngéssz, tölts kedvedre ezoterikus témában.
http://maryamoldala.gportal.hu [ További részletek ]
scarlett új nap
PR: 0
scarlett új nap
Versek, irodalom, művészet, folyamatosan bővülő kép galéria, művészettörténet, érdekességek. Saját versek, régi nagy költők és kortárs alkotók versei.
http://scarlett.honlapepito.hu [ További részletek ]
Kzella oldala
N/A
Kzella oldala
Saját versek és mesék a természetről. Haiku mintájára készült háromsorosak. Romantikus történet kisregénybe írva. Apró kis írások a mindennapokról. Fotóim színesebbé teszik a weboldalt. Néhány grafika rajzprogrammal készítve. Pár videó, összefűzve kedvenc városokról, növényekről és állatokról. Novellák, scifi írások. Természetesen a szokásos kiegészítőkkel: képeslapküldő, galéria.....
http://kzella.qwqw.hu/ [ További részletek ]
Kortárs versek
N/A
Kortárs versek
A tehetsegesek.hu oldal tulajdonképpen egy "Ki mit tud", egy tehetségkutató oldal. Több kategóriában tölthető fel alkotás, előadás, fénykép. Bemutathatod éneklésedet, hangszeres tudásodat, zenekarod alkotásait, tánctudásodat, ha van érzéked a költészethez, beküldhetsz verseket, vagy akár prózai alkotásokat is. Ha inkább a képzőművészetben vagy tehetséges, mutasd meg a világnak festményeid, szobraid, vagy művészi fotóid, rajzaid. Ezeket árulhatod is az oldalon keresztül, csak amikor elküldöd, tüntesd fel az árat is. A portálon való megjelenés ingyenes, és a valóban tehetségeseknek garantált, cserébe csak értékelést és hozzászólásokat várnának a feltöltők. Kérünk mindenkit, figyeljünk egymásra, legyünk egymás zsűrije! A versek kategória az egyik legnépszerűbb témakör, szinte mindenki ír egy-két verset életében, van, akinek egy pár pozitív visszajelzés hiányzik ahhoz, hogy népszerű költővé válhasson. Nem érdemes habozni, várjuk a verseket. Kellemes versírást és -olvasást kívánunk!
http://www.tehetsegesek.hu/versek [ További részletek ]
Versek minden alkalomra
N/A
Versek minden alkalomra
A Versek.eu oldal azok számára jött létre, akik szeretnek versolvasással és versírással foglalkozni, a folyamatosan bővülő verses gyűjteményt böngészni, véleményezni, vagy egyszerűen egy alkalomra keresnek odaillő költeményt. A versek.eu a legkülönfélébb versek gyűjteménye, mindenki megtalálja a hangulatához, stílusához vagy az alkalomhoz illő írást. A főoldalon olvasható kategóriák könnyítik a versek közötti böngészést. A témakörök a teljesség igénye nélkül felölelik a különböző lelkiállapotokat, az ünnepeket, a szerelmi, családi témaköröket, emberi kapcsolatokat, állatokkal kapcsolatos verseket és a hazával kapcsolatos verseket. Ha ennél konkrétabb keresést szeretnénk indítani, erre is van megoldás a főoldal tetején a vízszintes menüben, ahol a témák, szerzők, szavak szűrésével indíthatunk keresést. Lehetőség van saját versek beküldésére is a Vers beküldése menüpontban.
http://www.versek.eu [ További részletek ]
Nibela írói blogja
N/A
Nibela írói blogja
Személyes írói blogom, ahol megosztom az érdeklődőkkel fantasy, sci-fi, misztikus novelláimat, elbeszéléseimet, regényrészleteimet és verseimet. 2009-ben könyvem is jelent meg Lamast öröksége címmel, s úgy gondoltam, jó ötlet blogban megmutatni egyéb írásaimat is.
http://ihletkapu.blogspot.com [ További részletek ]
Az irodalom visszavág
N/A
Az irodalom visszavág
Irodalmi oldalnak indul, és ahogy időm engedi, majd fejlesztem tovább. Elsősorban a saját verseimet szeretném itt összegyűjteni, de tervben van, hogy rövidebb novellákat is feltöltök majd. Remélem, hogy a verseimmel sok irodalom kedvelő embert tudok majd idevonzani és kellemes perceket tudok szerezni az olvasóimnak.
http://hzs3921.blogspot.com [ További részletek ]
Várakozó weboldalak: 1173   Aktív weboldalak: 8789   Mai weboldalak: 0   Ajánlott weboldalak: 7   Főkategória: 30  Alkategória: 799   Összes kategória: 829