Hungarian Web linkgyűjtemény
Hungarian Web Linkgyűjtemény - Kereső

Linkek
Linkek rendezése: PageRank érték szerint | Találatok szerint | Névsor szerint

Wass Albert könyvek kiadója
PR: 5
Wass Albert könyvek kiadója
Wass Albert életműsorozat a pomázi Kráter Műhely Egyesület kiadásában: www.krater.hu Wass Albert könyvek kiadója - Kráter Műhely Egyesület.
http://www.krater.hu/krater.php?do=7&action=a [ További részletek ]
Könyvrendelés.hu portál
PR: 4
Könyvrendelés.hu portál
A könyvrendeles.hu azokat az újonnan megjelent könyveket mutatja be, ami a magyar könyvpiacon megjelenik. Hétről hétre változik a tartalom, hisz mindennap várjuk a könyvkiadók újdonságait. Mindemellett a regisztrált látogatók játékon vehetnek rész. A portál látogatói regisztrálás után, az oldalon pontokat gyűjthet, ha értékeli vagy ajánlja a bemutatott könyveket. Egyrészt összegyűjtött pontokat pont és árarányosan beválthatja könyvekre. Másrészt aktuális játékon vehet részt, ahol könyveket, könyvcsomagokat kaphatnak. Könyvkiadással, terjesztéssel foglalkozó partnereinknek ajánljuk (de akár saját kiadású könyvek szerzőinek is) portálunkat. A partneri regisztrációval lehetőség nyílik az újonnan megjelent könyvek bemutatására.
http://konyvrendeles.hu/ [ További részletek ]
Kányádi Sándor versek, fordítások - Éjfél utáni nyelv
PR: 4
Kányádi Sándor versek, fordítások - Éjfél utáni nyelv
Kányádi Sándor verseit és műfordításait a Helikon Kiadó jelentette meg három egymást követő kötetben. Kányádi Sándor költészetére nagy hatással van az anyanyelv szeretete és a kisebbségi sors. A Helikon kiadó oldalán megtalálja Kányádi Sándor Egyberostált versek és műfordítások I-III köteteit, valamint színműveinek, forgatókönyveinek legteljesebb gyűjteményét, az Ünnepek házát is.
http://www.helikon.hu/termekek/kanyadi-sandor/28/ [ További részletek ]
Olvasok blog
PR: 3
Olvasok blog
Olvasónapló könyvekről, amely nem a kritika céljával-céltáblájául íródott. Élménybeszámolók két könyv fanatikus "tollából", akik billentyűzetet ragadva megosztják gondolataikat az általuk olvasott könyvekről. Népszerű és kevésbé ismert írók, rengeteg műfaj, tartalom és borító értékelés, hozzászólási lehetőség, esztétikus megjelenés várja a látogatókat.
http://olvasok.blintdesign.hu/ [ További részletek ]
Iván Kati: szerelem@szerelem.hu - Chatcsaták (regény)
PR: 3
Iván Kati: szerelem@szerelem.hu - Chatcsaták (regény)
Zsófi és párja szakítanak. A lány azonban nem tudja elfelejteni kedvesét, és mindent megtesz, hogy visszaszerezze. Aztán a világhálón vadászgató Csaba egyszerre az összes levelezőtársától ugyanazt a levelet kapja. Csoda történt? Az internet tündére segített? Ez csak közvetlenül happy end előtt derül ki. A mai Budapesten játszódó regény cselekményének jó része a szereplők chateléseiből és e-mailjeiből bontakozik ki. Az oldalon önismereti játékok találhatók, amelyek segítségével a látogató kiderítheti, hogyan is áll szerelmével vagy barátaival.
http://www.netregeny.5mp.eu [ További részletek ]
Eötvös József : A falu jegyzője
PR: 3
Eötvös József : A falu jegyzője
Arisztokrata származású költő, író, politikai gondolkodó. A nemesi Magyarországon a liberalizmus, a demokrácia, a polgárosodás harcosa akart lenni, és számára az irodalom is ennek az eszköze volt. Vele kezdődött a magyar realista regény. Az elzüllött nemesség Magyarországának halhatatlan képét rajzolta meg 1845-ben megjelent, vádló hangú nagy regényében, a világsikert arató A falu jegyzőjében. Művészi értékén túl nagy politikai jelentősége volt, melyet csak a néhány év múlva – 1848-ban – kitörő forradalom távlatában érthetünk meg. Az irodalomtörténet-írás "irányregénynek" nevezi, de több annál. A késő feudális kori Magyarország irodalmilag pontos diagnózisát adja. A cselekmény egy képzeletbeli vármegye, Taksony Tiszarét nevű falujában játszódik. A visszaélésekkel tarkított "titkos" választás, a komédiába illő "nemesi szabadság" leírásával Eötvös remekel. A nép mint főszereplő, eléggé extrém módon jelenik meg, főként mint a társadalom számkivetettjei: cigány, zsidó, üldözött betyár, lecsúszott nemes. A regény a reformkori világ múlhatatlan érvényű megörökítése, a magyar széppróza egyik alapműve. Emellett az első olyan magyar irodalmi mű, amelyre különböző nyelvű fordításai alapján külföldi kritikák is elismerően felfigyeltek.
http://ingyenesenletolthetokonyvek.hu/konyvek/eotvos_jozsef_a_falu_jegyzoje [ További részletek ]
Könyv Start az online könyvesboltok gyűjtőoldala
PR: 3
Könyv Start az online könyvesboltok gyűjtőoldala
A Könyv Start az online könyvesboltok gyűjtőoldala. Könyv Start.hu - Hogy tudja hol olcsóbb könyvet venni.
http://www.konyvstart.hu/ [ További részletek ]
Bokor Pál: A siker titka a sztár című könyve
PR: 2
Bokor Pál: A siker titka a sztár című könyve
Bokor Pál A siker neve Oscar, A siker helye Hollywood és A siker titka a sztár című könyvéből mindent meg lehet tudni az amerikai film titkairól, izgalmas történeteiről és legendás személyiségeiről. A weboldalra azért is érdemes ellátogatni, mert ott nyereményjáték található, amelyen könyveket lehet nyerni.
http://www.sikertitkaasztar.5mp.eu [ További részletek ]
könyvbarát-könyvajánló
PR: 2
könyvbarát-könyvajánló
Egy könyvajánló oldal, ami szeretne kedvet csinálni az olvasáshoz. Mindig frissülő leírások új és régi, jó könyvekről. Könyvekkel kapcsolatos naprakész hírek.
http://konyvbarat.gportal.hu/ [ További részletek ]
a könyvem születése
PR: 0
a könyvem születése
Sokáig gondolkoztam rajta, hogy előnyös lenne, ha a készülőben lévő könyvemnek csinálnék egy blogot. Hiszen hol lehetne tartani az olvasókkal leginkább a kapcsolatot, ha nem az interneten? Tehát, írok egy könyvet. Amolyan kalandos, misztikus, romantikus, de mégis más mint bármelyik könyv, amit olvastam. Hiszen "Ő" az enyém. Kicsit a gyermek vállaláshoz tudnám hasonlítani, habár még nincs gyerekem, de így tudom elképzelni az egészet. Hónapokon át fejlődött, formálódott az agyamban ez a kis történet, ami mikor eljött az ideje valóságosan kirobbant belőlem. Sosem írtam még könyvet, így fogalmam sem volt hogyan kezdjek hozzá. Talán egy kicsit segített, hogy mivel komm.-média szakra járok a fősulin az újságírás alapjait már elsajátítottam. (legalább is remélem). Tehát egyik nap leültem a laptop elé és hozzá fogtam virtuálisan papírra vetni, ami a fejemben már össze állt. Talán a kezdet volt a legnehezebb. Bemutatni a szereplőket úgy, hogy ne tűnjön túl soknak a körbeírás és a magyarázkodás, de mégis hiteles képet adjak a főhőseimről, azon mélyen tisztelt olvasóknak, akik majd egy napon a kezükbe veszik a művemet. Lényegében nagyon nagyon sok mindent tudnék még írni, de vissza fogom magam, nehogy idő előtt azt a pár emberkét is elriasszam, akik szánnak rám pár percet az életükből.
http://dawnsbook.blogspot.com/ [ További részletek ]
szent johanna gimi könyvsorozat
N/A
szent johanna gimi könyvsorozat
ezen a honlapon a szent johanna gimi könyvsorozatról szól. most a leghíresebb tini könyvsorozat mindenkinek csak ajánlani tudom. ha elkezded olvasni nem tudod abba abba hagyni. de nem is mondok többet nézd meg a honlapot és győződj meg róla hogy szerinted is érdemes-e elolvasni. :)
http://aszentjohannagimi.lapunk.hu/ [ További részletek ]
Olvass könyvet
N/A
Olvass könyvet
Az oldal elindult és azt a célt szolgálja, hogy minél többen juthassanak hozzá könyvekhez. Bár tudom, hogy a papír alapú könyveket nem lehet helyettesíteni semmivel, de az e-book szerintem nem rossz megoldás. Persze ha minden könyvet megvettem volna, amit elolvastam, lenne egy nagy könyvtáram és banki hitelem. Így csak pár gigát foglal a gépemen. Már mindenkinek van számítógépe otthon, bár azon kicsit strapás olvasgatni, de megoldható.
http://xn--olvassknyvet-bjb.hu/ [ További részletek ]
Várakozó weboldalak: 1173   Aktív weboldalak: 8789   Mai weboldalak: 0   Ajánlott weboldalak: 7   Főkategória: 30  Alkategória: 799   Összes kategória: 829