Hungarian Web linkgyűjtemény
Hungarian Web Linkgyűjtemény - Kereső

Linkek
Linkek rendezése: PageRank érték szerint | Találatok szerint | Névsor szerint

Idézetek versek
PR: 4
Idézetek versek
Idézetek és versek, sms szövegek és köszöntők gyűjteménye. Szerelmes idézetek, idézetek a barátságról, életről. Köszöntők ünnepekre.
http://www.idezetekesversek.hu/ [ További részletek ]
Idézetek és versek
PR: 3
Idézetek és versek
Idézetek és versek gyűjteménye - szerelmes idézetek, szólások-mondások, közmondások, vicces idézetek, falfirkák, ünnepi, karácsonyi és újévi idézetek, sms-gyűjtemény.
http://www.idezetek-versek.hu/ [ További részletek ]
Bölcsességek, aforizmák és közmondások tára
PR: 3
Bölcsességek, aforizmák és közmondások tára
A bölcsességek és bölcseletek, közmondások, aforizmák és ars poetica-k tára, ez mind mind egy helyen. Több kategória, rengeteg olvasnivaló a család minden tagjának.
http://www.bolcsesseg.eoldal.hu/ [ További részletek ]
Angol idézetek
PR: 3
Angol idézetek
Idézetek angolul több kategóriában, például szerelem, emberi kapcsolatok, ünnepek. Válogasson kedvére!
http://www.angolidezetek.hu [ További részletek ]
Idézetek gyűjteménye
PR: 3
Idézetek gyűjteménye
A weboldal bölcs idézetek gyűjteménye. Nagy előnye, hogy a különböző kategóriák mellett szerzők szerint is lehet csoportosítani az idézeteket.
http://www.bolcsgondolatok.hu [ További részletek ]
SMS Enciklopédia
PR: 3
SMS Enciklopédia
Az smspedia.hu egy SMS szövegeket gyűjtő oldal. Megtalálhatóak itt a legkülönfélébb témájú SMS-ek is
http://www.smspedia.hu [ További részletek ]
Szerelmes idézetek
PR: 3
Szerelmes idézetek
A szerelmesidezetek.hu egy olyan idézeteket gyűjtő oldal, aminek központi témája a szerelem. Külön kategóriákba szedve találhatjuk meg a szerelmes, a bajos szerelemmel kapcsolatos, a párkapcsolathoz köthető, vagy az ismerkedéses idézeteket. Az oldal külön kategóriát szentel az SMS-eknek, melyben többek között a romantikus SMS-ek is megtalálhatóak.
http://www.szerelmesidezetek.hu [ További részletek ]
Szerelmes sms
PR: 0
Szerelmes sms
Az sms a modern kommunikáció egyik fontos eszköze, de sokszor nem egyszerű mindazt, amit el szeretnénk mondani egy rövid üzenetbe tömöríteni. Még nehezebb a dolgunk, ha a szerelmünkről, kedvesünkről van szó. Ebben szeretnénk a segítségére lenni a szerelmessms.hu oldallal, ahol 15 témakörbe gyűjtve válogathat kedvére a szerelmének küldhető sms-ek közül. Azoknak ajánljuk a szerelmessms.hu oldalt, akik szerelmüket különleges, szép, megható, tömör és jól megfogalmazott szerelmes sms küldésével szeretnék meglepni. Olyan egyszerű témáktól, mint a jó éjszakát és jó reggelt üdvözletek, a boldog és csalódott szerelmesek aktuális érzéséig mindenre található néhány ötletes mondat. Kifejezésre kerülhet a flört és csók, a csalódottság és a magány is, de legnagyobb kínálat a vallomás témakörben található. Eddig 1500 szerelmes sms közül válogathatnak, de ezek köre folyamatosan bővül.
http://www.szerelmessms.hu [ További részletek ]
Idézetek ma
N/A
Idézetek ma
Idézetek ma - idézetek minden alkalomra. Az oldalon mindent egy helyen megtalál, legyen az szerelmes, házassági idézet, idézet a barátságról, vagy akár vicces idézet, mellyel jobb kedvre derülhet egy stresszes nap után. Idézetek beküldése regisztráció nélkül, villámgyorsan. Az idézetek értékelhetők, így az olvasók a közvélemény szerinti legtalálóbb idézeteket hamar megtalálják.
http://idezetek.ma/ [ További részletek ]
Szerelmes idézetek, szövegek
N/A
Szerelmes idézetek, szövegek
Ahhoz, hogy elmondhassuk gondolatainkat, remek segítségünkre lehetnek a szerelmes idézetek, szövegek. Jöjj velünk a szerelmesidezetek.info honlapra, amellyel meglelheted a neked leginkább szimpatikus emocionális írást. A mai modern világ igényeihez mérten, a facebookon is lájkolhatod website-unkat. Szerelmes képek is várnak rád, hiszen valószínűleg te is ismered azt a mondást, hogy "egy kép többet mond ezer szónál"...
http://szerelmesidezetek.info [ További részletek ]
Idézetek mindenkorra
N/A
Idézetek mindenkorra
A legszebb idézetek folyamatosan bővülő gyűjteménye. Böngéssz kedvedre az idézetek között, melyeket elküldhetsz barátaidnak is.
http://idezetek.eu [ További részletek ]
Netorian
N/A
Netorian
Idézetek és SMS-ek minden mennyiségben! Mi már 2001 óta gyűjtjük a jobbnál jobb idézeteket Neked. Több mint 8000 kategorizált idézet és SMS, melyeket el is küldhetsz e-mailben. Küldd be kedvenc idézeteidet Te is! Idézetek a szerelemről, ünnepi idézetek.
http://netorian.hu [ További részletek ]
Várakozó weboldalak: 1285   Aktív weboldalak: 8790   Mai weboldalak: 0   Ajánlott weboldalak: 7   Főkategória: 30  Alkategória: 799   Összes kategória: 829