Hungarian Web linkgyűjtemény
Hungarian Web Linkgyűjtemény - Kereső

Linkek
Linkek rendezése: PageRank érték szerint | Találatok szerint | Névsor szerint

Medence, uszodatechnika
PR: 3
Medence, uszodatechnika
Valósuljon meg az Ön álma is! Kész medence vagy épített medence vízforgatóval, teljes körű uszodatechnikai háttérrel! Webáruházunk további ajánlatai: medencetakaró, homokszűrő, algaölő, szkimmer, klórtabletta.
http://www.aqualing.hu/ [ További részletek ]
Aquacomet kft. medencefedés és kerámia medence modellek gyártója
PR: 3
Aquacomet kft. medencefedés és kerámia medence modellek gyártója
Aquacomet kft.; professzionális medencefedés és csúcsminőségű kerámia medence modellek hazai gyártója. Több mint 15 fajta medencefedés típus, folyamatosan bővülő medence választék. Minden ami uszodatechnika.
http://www.aquacomet.hu [ További részletek ]
Medence és csúszda tervezés, kivitelezés - Keviplast
PR: 3
Medence és csúszda tervezés, kivitelezés - Keviplast
Széles körű tevékenységi körünk a következő: galván üzemek részére komplett kádsorok készítése és beszerelése, vízkezelő rendszerek kiépítése és telepítése, gépkocsi szigetelése és bélelése utánfutó tető készítése, élelmiszeripari tároló edények és tartályok gyártása kádak bélelése, tartályok, és veszélyeshulladék-tárolók gyártása, és telepítése. Ezeken kívül úszómedencék gyártását, és uszodatechnikai berendezések forgalmazását, halszállító kádak, halnevelő kádak, halszállító kosár gyártását is vállaljuk. Szabad kapacitásunkat gépjármű műanyag alkatrészek javítására fordítjuk. Elsősorban lökhárítók, lámpakeretek, hűtőmaszkok, tükörházak javításigényével fordulhatnak hozzánk. Vállaljuk egyedi szállító konténerek kivitelezését is!
http://www.keviplast.hu/ [ További részletek ]
Poseidon Uszodatechnikai Kft.
PR: 2
Poseidon Uszodatechnikai Kft.
1992-ben több éves uszodaépítési és külkereskedelmi tapasztalat birtokában alakultunk meg. Elsősorban az uszodai berendezéseket és uszodákat gyártó legnagyobb francia cég, az AQUALITY kizárólagos magyarországi képviselőjeként tevékenykedünk.
http://www.poseidon.hu [ További részletek ]
Waterair medence
PR: 2
Waterair medence
Ha Önnek van már családja, szép háza, ápolt kertje, jó kocsija, gondtalan életet biztosító jövedelme, akkor Önnek megvan már mindene! Mit is akarhatna még? Például azt, hogy otthon is kellemesen, vízközelben tölthessék az időt a gyermekei. Vagy, hogy egy forró, nyári napon összehozza a családot – gyerekeket, unokákat, dédunokákat. Vagy meghívhatná barátait, kollégáit, üzletfeleit. Mit szólna egy kerti partihoz az új medence körül?
http://www.medence.org [ További részletek ]
Medence építés
PR: 2
Medence építés
- Medence építés, karbantartás, felújítás, algamentesítés, fertőttlenítés, téliesítés. - Medence építés, felújítás, tapsztalattal, garanciával. A tanácsadás, a felmérés és a tervek elkészítése költségbe nem kerül, HÍVJON!
http://www.medencedoktor.com/ [ További részletek ]
Uszoda vagyszer házhozszállítással
PR: 2
Uszoda vagyszer házhozszállítással
Klóros és klórmentes uszoda vegyszerek és vegyszer tanácsadás. Ph szintbeállítók, vízkőoldók, pelyhesítők a legolcsóbb megoldással.
http://medencespecialista.hu/ [ További részletek ]
Uszodatechnika,Wellness,
PR: 2
Uszodatechnika,Wellness,
Néhány példa szolgáltatásainkból ! - helyszíni felmérés és vevőigények alapján optimális medencetípus tervezése, építése, - régi medencék felújítása, szolárrendszerek telepítése, - komplett uszodagépészet szerelése. - élmény berendezések telepítése, - masszázsmedencék, szaunák, gőz- és infrakabinok telepítése. - kiegészítők, vegyszerek, tartalék alkatrészek szállítása, - medencefedések telepítése, - medencék téliesítése.
http://www.lemant-pool.hu [ További részletek ]
A medence építés lehetőségei
PR: 2
A medence építés lehetőségei
Különböző medence építési lehetőségek, melyeket cégünk szolgáltat. Típusok: Egybeöntött poliésztermedence, Fémfalú Fóliamedence, Helyszínen fóliázott betonmedence, Monolit vasbetonmedencék, stb. Bármilyen típusú medence építését is kéri, cégünk rendelkezésére áll. Kérjen tanácsot, vagy rendeljen tőlünk. Dr. Bertényi Uszodatechnika Kft.
http://www.drbertenyi.hu/kategoria/medence-medenceepites [ További részletek ]
Medence, szauna, jakuzzi kerti és masszázsmedence, uszodatechnika
PR: 2
Medence, szauna, jakuzzi kerti és masszázsmedence, uszodatechnika
Kényeztesse testét és lazuljon el egy fáradt nap után otthonában a kiváló minőségű jakuzzijában, szaunájában. Kerti medence, szauna, jakuzzi, masszázsmedence az uszodatechnika szakértőjétől.Kényeztesse testét és lazuljon el egy fáradt nap után otthonában a kiváló minőségű jakuzzijában, szaunájában. Kerti medence, szauna, jakuzzi, masszázsmedence az uszodatechnika szakértőjétől.
http://www.selectkft.hu [ További részletek ]
Medencegépészet.com
N/A
Medencegépészet.com
Válassza az uszodatechnika királyait az építőiparban, ha medenceépítésben és medencegépészet kivitelezésében gondolkodik. A Dr. Bertényi Uszodatechnika Kft. 1987 óta a piacon van, és tapasztalatával biztos garanciát jelent, ha medencékről van szó. A medencegépészet az egyik legfontosabb tényező úszómedence megépítésében.
http://www.medencegepeszet.com/ [ További részletek ]
Medenceépítés.eu
N/A
Medenceépítés.eu
Az otthoni kerti és családi medence jelenti az igazi wellness érzést. A medenceépítés.eu ezt a szolgáltatást nyújtja, miközben rengeteg hasznos leírással ajándékozza meg az olvasóit. Válasszon minket medenceépítés kivitelezéssel, és egy olyan professzionális munkát kap, mely után egy életen át kiszolgálja medencéje Önt, amit a német garancia biztosít.
http://www.medenceepites.eu/ [ További részletek ]
Polipropilén medencék gyártása
N/A
Polipropilén medencék gyártása
Polipropilén medencék, tartályok gyártása egyenesen a gyártótól. Bármilyen alakban, méretben. Mi legyártjuk önnek. Ingyenes helyszíni felmérés, tanácsadás, árajánlat. A weboldalon bemutatóvideó, képek és árak. Érdeklődjön bátran :)
http://medencegyartas.atw.hu/ [ További részletek ]
Medence, kerámia medence, medence fedés, medence fűtés
N/A
Medence, kerámia medence, medence fedés, medence fűtés
Cégünk többfajta medence forgalmazásával foglalkozik illetve különféle kiegészítőkkel, medence fedéssel. Pl.: Kerámia medencék, fóliás medencék, acélfalú medencék, medence takarók, medence fűtés, szolár zuhanyok, valamint különböző wellness termékek, pl. vízágyak, pezsgőfürdők, stb. Cégünk az osztrák minőséget és precizitást tükrözi!
http://www.poolcity.hu/ [ További részletek ]
Medence
N/A
Medence
Medence a kertben, eddig álom, most valóság. A Meridián 90 Kft. több mint húsz éve forgalmaz medencét. Bármilyen terepre, és gyakorlatilag bármilyen kiegészítőkkel. Árak az oldalon.
http://www.medence01.hu [ További részletek ]
Uszodatechnika
N/A
Uszodatechnika
A Novara Hungária Kft. medencék építésével foglalkozó vállalkozás, amely karbantartással, valamint gépészeti szerelés elvégzésével és a berendezések felújításával is foglalkozik]. A medencék változatos kivitelben is kialakíthatóak, mint például fóliaburkolatú, feszített víztükrös. Ezeken túlmenően a cég medence fedések (pl. biztonsági takaró), egyedi igények szerinti szaunák tervezésével és kivitelezésével is foglalkozik, valamint masszázsmedencék is kaphatóak náluk, magától értetődően üzembe helyezéssel együtt.
http://www.medences.hu [ További részletek ]
Kerex Zugló medence építés
N/A
Kerex Zugló medence építés
A Kerex Zugló Uszodatechnika Kft. a magyar uszodatechnikai piac egyik meghatározó vállalata. Filozófiánk a minőség, ez vezérel minket a munkánk során. A tervezéskor, a kivitelezéskor, és az utómunkálatok során egyaránt. Fő tevékenységeink: medencék, úszómedencék akár kulcsrakész kivitelezése, eredeti Spaform és Jacuzzi pezsgőmedencék értékesítése, beüzemelése, karbantartása, szaunák, infraszaunák, sókabinok, gőzkabinok forgalmazása, ezen kívül meglévő medencék, uszodák felújítása, karbantartása, korszerűsítése, valamint minden, a medence üzemeltetéséhez szükséges kiegészítő (gépek, tartozékok, vegyszerek) értékesítése telephelyünkön. Cégünk olyan gépek, szerelőanyagok, és alkatrészek beszerelését vállalja, melyek megfelelnek a magas minőségi követelményeknek, így a berendezések hosszú éveken át problémamentesen üzemelnek.
http://www.kerexzuglo.hu/ [ További részletek ]
Gyurcsán medence építés
N/A
Gyurcsán medence építés
Gyurcsán Uszodatechnika, a magánmedence specialista már több, mint 30 éve. Szolgáltatásaink: medence építés, felújítás, szaktanácsadás, ingyenes árajánlat-adás, konzultáció, magánmedencék, közösségi medencék, masszázsmedencék építése, felújítása, korszerűsítése, egyedi személyre szabott elképzelések kivitelezése, generálkivitelezés.
http://www.gyurcsan.hu/ [ További részletek ]
Polipropilén medencék egyenesen a gyártótól
N/A
Polipropilén medencék egyenesen a gyártótól
Minőségi polipropilén medencéket kínálunk ügyfeleinknek, rövid határidővel, garantáltan a legjobb áron. Ennek biztosítására szolgálnak, egyedülálló garanciáink.
http://polimedence.hu/ [ További részletek ]
Medence fedés
N/A
Medence fedés
Bizonyára igencsak sok ember szívleli a hűsölést, szerencséjükre pedig kerttel felszerelt házban élnek. Azt azért lényeges megemlíteni, hogy nagyon sok kertes ház esetében nincs semmiféle medence, mely a pancsoláshoz egyértelműen kellene. Vállalatunk a medence terén működik. Számtalan medence viszont csupán a nyári évszakban élvezhető, emiatt találták fel a medence fedés újdonságát. Ez egy kiváló lehetőség, általa éppen rossz időben a medence rendelkezésre áll. A medence fólia sem kevésbé fontos eszköz egy medencével rendelkező kertes ház esetén. Ezek mellett cégünket sokféle medencével összekapcsolható szolgáltatással kapcsolatban is megkeresheti, egyéb adatról érdeklődjön elérhetőségeinket!
http://medencemester.info/ [ További részletek ]
Várakozó weboldalak: 1262   Aktív weboldalak: 8790   Mai weboldalak: 0   Ajánlott weboldalak: 7   Főkategória: 30  Alkategória: 799   Összes kategória: 829