Hungarian Web linkgyűjtemény
Hungarian Web Linkgyűjtemény - Kereső

Linkek
Linkek rendezése: PageRank érték szerint | Találatok szerint | Névsor szerint

klímaszerelés, klíma karbantartás
PR: 2
klímaszerelés, klíma karbantartás
Klímaszerelés klímabeszerelés az ország egész területén Klímaszerelés split klíma esetén Klímaszerelés split klímánál .Split klíma fejlettebb berendezés, mint az előző kettő. Itt a hőelvonó és a hűtőkompresszor külön van egymástól, így a zajos részt kívül lehet helyezni a helyiségen. A beltéri egységet úgy kell elhelyezni, hogy jó légkeringést tegyen lehetővé helyiségben. A befúvott hideg levegő azonban ne irányuljon közvetlenül a bent tartózkodókra.
http://www.komfortklima.hu/hu/klimaszereles [ További részletek ]
KlímaTherm
PR: 2
KlímaTherm
Egy évtizede működő klíma vállalkozásunk fő profilja belső terek klímaberendezések telepítése javítása, karbantartása. Szolgáltatásaink során csak bevált, megbízható minőséget garantáló anyagokat és technológiákat alkalmazunk. Cégünk garantálja a megbízható és gyors munkavégzést az ország egész területén, szolgáltatásaink a hét minden napján 0-24 óráig megrendelhetők telefonon és interneten keresztül. A KlimaTherm minden általa végzett munkára jótállást vállal, és folyamatos minőségellenőrzést végez a minőség fenntartása érdekében. Egy kézből nyújtunk gyors és pontos szakmai megoldást az összetett klíma, légtechnikai problémára.
http://www.klimatherm.hu/ [ További részletek ]
Klima Split
N/A
Klima Split
"zöld klímát járunk" Törekszünk arra, hogy a klimatizálást minél környezettudatosabbá tegyük! Ezért ügyfeleinknek elsősorban csak olyan berendezéseket ajánlunk amik "A" energiaosztályba tartoznak és a környezetet kímélik
http://klima-split.hu [ További részletek ]
Klimafertőtlenítés  - autó és split klíma karbantartás!
N/A
Klimafertőtlenítés - autó és split klíma karbantartás!
Aggódig saját vagy családja egészségéért? Áporodott szagot érez klímája közelében vagy nem hűt úgy, mint régen? Válassza a tiszta klíma specialistáját! Autó és épületklíma fertőtlenítés, a legmodernebb technológiával, elérhető áron. Ne sajnáljon magától és klímájától egy lélegzetvételnyi gondoskodást.
http://www.klimafertotlenites.hu [ További részletek ]
Klíma és Villanyszerelés Szegeden és környékén
N/A
Klíma és Villanyszerelés Szegeden és környékén
Cégünknek Két főtevékenységi köre van. Egyik: Klímaberendezések értékesítése, telepítése, karbantartása, szervizelése: Portfóliónkba megtalálhatók az alacsonyabb árkategóriába tartozó klímaberendezések így például a Simbio, Gree, Genex, Hausmeister berendezések. A közepes árkategóriába tartoznak a Midea, Samsung, LG légkondicionálók. Természetesen a minőségi igényeknek megfelelő klímaberendezés kínálattal is rendelkezünk. Ide tartoznak a Daikin, Panasonic, Fujitsu, Toshiba légkondicionálók. Ezeket a berendezéseket nemcsak forgalmazzuk, hanem telepítési, karbantartási, szervizelési feladataikat is maximálisan ellátjuk. A Másik pedig a fő tevékenységi kör a Villanyszerelés. Ami kiterjed épületek villamos hálózatainak kivitelezésére valamint villamos hálózatok rekonstrukcióira. Célunk elsősorban a lakossági igények teljes körű kielégítése. Néhány példa a teljesség igénye nélkül: Fogyasztói almérők telepítése, Biztosító dobozok telepítése, cseréje (panel-lakásokban is), Vezetékek cseréje, Szerelvények( kapcsolók,dugaszolóaljzatok,világító testek)cseréje, javítása, Formatervezett díszítő világítások készítése, éjszakai irányfények telepítése padlóba( utólagosan is), eph rendszer kiépítése, villámvédelem, hibajavítás, ügyfeleink ésszerű álmainak megvalósítása, villamos hálózatok felülvizsgálata, ( bővebben az oldalunkon )
http://www.klima-villanyszereles.hu [ További részletek ]
Tisza Klíma - Szeged, Budapest
N/A
Tisza Klíma - Szeged, Budapest
Klíma és Légkondicionáló szerelés professzionális minőségben. Hőszivattyú és Napelem rendszerek kombinációi innováció jegyében. Klímaszerelés Budapest, Szeged vonzáskörzetében.
http://tiszaklima.hu/ [ További részletek ]
Klíma karbantartás garanciával
N/A
Klíma karbantartás garanciával
A klíma karbantartására eltérő szabályok vonatkoznak, ugyanis minden egyes készülék tartalmazza a feladat végrehajtására vonatkozó előírásokat, amelynek szakszerű végrehajtása a jótállást is befolyásolja. Ha a klíma karbantartás további sajátosságai érdeklik, akkor látogasson el a cégünk weboldalára.
http://klimaszereles.info/klima-karbantaras [ További részletek ]
Várakozó weboldalak: 1115   Aktív weboldalak: 8789   Mai weboldalak: 0   Ajánlott weboldalak: 7   Főkategória: 30  Alkategória: 799   Összes kategória: 829