Hungarian Web linkgyűjtemény
Hungarian Web Linkgyűjtemény - Kereső

Linkek
Linkek rendezése: PageRank érték szerint | Találatok szerint | Névsor szerint

Dóró Desing - Belsőépítész
PR: 4
Dóró Desing - Belsőépítész
Célom olyan, esztétikailag is értékes belső terek, enteriőrök létrehozása, mely egyértelműen és stílusosan tükrözi használóját. Legyen az lakótér, üzlet, iroda, szálloda, étterem vagy kávézó. Szeretném Önt meghívni ebbe az izgalmas és gyönyörű világba, tegyünk egy kellemes, élményekkel teli utazást.
http://dorodesign.hu [ További részletek ]
Élő Házak
PR: 4
Élő Házak
Alternatív, természetes régi-új építészeti megoldások, információ a különböző technológiákkal kapcsolatban, tervezés, kivitelezés
http://elohazak.com [ További részletek ]
ZOA Építészet Látványterv Animáció
PR: 4
ZOA Építészet Látványterv Animáció
A ZOA tervezéssel, 3D látványtervezéssel és ipari vizualizációval foglalkozó építész / látványtervező iroda Budapesten. Több mint 12 éve készítünk állóképeket, animációkat és kreatív alkalmazásokat a magyar és az európai piac számára. Iroda-, lakó- és vegyes funkciójú fejlesztések, ipari alkalmazások teljeskörű külső és belső vizualizációját megvalósítjuk. Terveinket, látványterveinket folyamatos konzultáció mellett készítjük, hogy mindig a legmegfelelőbb eredmény születhessen meg.
http://www.zoa.hu [ További részletek ]
Bagoly Lajos belsőépítész
PR: 3
Bagoly Lajos belsőépítész
A '90-es évek közepe óta készíti - elsősorban Budapesten és környékén - lakó-, iroda-, és egyéb házak építészterveit, számítógépes és hagyományos feldolgozással. Tevékenységébe a konkrét engedélyezési és kiviteli tervek magas szintű elkészítésén túl - beletartozik meglévő (műemlék) épületek felmérése, átalakítása, belsőépítészeti kialakításának kidolgozása.
http://www.planit.hu/ [ További részletek ]
Tér Építész Iroda - Családi ház tervezés
PR: 3
Tér Építész Iroda - Családi ház tervezés
Hogyan takaríthat meg Önnek milliókat egy építész már a tervezés fázisában? Mi az az 5 kérdés, amit egy jó építész feltesz Önnek a családi ház tervezés előtt? 1. Biztos benne, hogy jó helyen, jó telken tervezi megvalósítani álmai otthonát? 2. Feltétlenül szüksége van ekkora házra? 3. Magának, vagy a bankjának építi Otthonát? 4. Gondolt már arra, mennyi lesz családi házának rezsije, fenntartási költsége? 5. Átgondolta, valójában mitől válna Önnek egy családi ház kellemes, meghitt otthonná?
http://www.epitesz-csaladihaz-tervezes.hu/ [ További részletek ]
Bérház felújítás, tetőtér beépítés
PR: 3
Bérház felújítás, tetőtér beépítés
Cégünk belvárosi tetőterek tervezésével és azok teljes körű beépítésével foglalkozik valamint belsőépítészeti tervezéssel és kivitelezéssel.
http://www.tetoter-beepites.com/ [ További részletek ]
Passzívház tervezés
PR: 3
Passzívház tervezés
Az Aktív Passzív Stúdió építészeti tervezéssel foglalkozik, ezen belül is elsősorban passzívház tervezéssel és tanácsadással, továbbá energetikai és hőhídszámítások elkészítésével. Az Aktív Passzív Építész Stúdió munkáit generáltervezői minőségben készíti, így a helyszín kiválasztásától a teljes tervezési és építési folyamaton keresztül az épület üzemeltetéséig bezárólag teljes mértékben nyomon tudja követni a projekteket.
http://www.aktivpassziv.hu/ [ További részletek ]
Műépítész Kft.
PR: 3
Műépítész Kft.
A Műépítész Kft. vállalja építészeti és területrendezési feladatok generáltervezését, igazságügyi szakértést, ingatlanforgalmi értékbecslést, szakmai tanulmányok készítését, kivitelezői versenyeztetések lebonyolítását, a kivitelezési munkák műszaki ellenőrzését.
http://www.muepitesz.hu [ További részletek ]
Belsőépítészet - generálkivitelezés
PR: 3
Belsőépítészet - generálkivitelezés
ALPHA CONCEPT - Teljes körű belsőépítészeti tervezés és kivitelezés, látványtervezés, generálkivitelezés.
http://www.alphaconcept.hu [ További részletek ]
Bonaso Kft. építészet, tervezés
PR: 3
Bonaso Kft. építészet, tervezés
meglévő és új épületkek bejelentési, építés engedélyezési, fennamaradási,rendeltetés mód változtatási, és kiviteli tervdokumentációjának készítését,a kivitelezés során tervezői művezetésüket(családi és lakóház, középület, csarnoképület, mezőgazdasági épület), az eljárások során teljes körű ügyinézés lebonyolítását, (egyeztetések hatóságokkal, szakhatóságokkal, közműszolgáltatókkal), passzív házak tervezését, meglévő épületek, műtárgyak felmérési dokumentációjának készítését, energetikai tanúsítvány készítését, építmény költségeinek számítását, tételes költségvetésének készítését, látványtervek, 3D modellek, körpanorámák készítését
http://www.bonaso.eu [ További részletek ]
Biró Statika
PR: 3
Biró Statika
Mérnöki irodánk fő profilja statikai tervek és szakvélemények, statikai engedélyezési és kiviteli tervek készítése. Kiviteli és engedélyezési statikus terveket készítünk kisebb nagyobb épületekhez, családi házakhoz, társasházakhoz, ipari épületekhez egyaránt. Irodánk vállalja mindenféle, akár összetettebb statikai problémák felderítését, vizsgálatát.
http://www.statikus.com [ További részletek ]
V2 Építésziroda Kft. családi ház, passzívház, lakcimke
PR: 3
V2 Építésziroda Kft. családi ház, passzívház, lakcimke
V2 Építésziroda Kft. Teljes körű szakági tervezéssel vállaljuk családi házak, társasházak, irodaépületek, alacsony energiaigényű és passzívház épületek tervezését a telek kiválasztásától egészen a használatbavételben való közreműködésig. Elkötelezett hívei vagyunk a valóban energiatakarékos épületek megalkotásának. A Vállajuk épületek energetikai tanúsítását, szakértését és az ehhez kapcsolódó pályázatkészítést is. Használja ki a pályázatokban rejlő lehetőségeket és spórolja meg energia megtakarításra irányuló beruházásának akár 60%-át. Új építésű családi házához vegye igénybe a 25.000 Ft négyzetméterenkénti támogatást, igy akár 3.250.000 Ft-hoz is juthat! Cégünk harmadik szolgáltatása az építészeti külső és belső fotorealisztikus látványtervezés. Mindent egy kézből, kérje árajánlatunkat még ma. Szandbauer Valter okl. építészmérnök energetikai szakértő KIVÉT-PHA minőségi passzívház szakember
http://www.v2epitesz.hu/ [ További részletek ]
Építés tervezés, építkezések műszaki ellenőrzése
PR: 3
Építés tervezés, építkezések műszaki ellenőrzése
Házat építene, de nem meri otthagyni a munkásokat? Fogadjon fel egy műszaki ellenőrt, aki felügyeli a munkálatokat. Építés tervezés, építés lebonyolítással kapcsolatban vagy passzív házak és bioépületek megvalósításával kapcsolatban keresse fel weboldalamat! Manapság egyre többen gondolkodnak társasházi felújításon. Ha nincs, aki segítene benne, hívjon bizalommal!
http://www.epites-ellenorzes.hu/ [ További részletek ]
Jagaber Beruházó és Mérnök Iroda kft
PR: 3
Jagaber Beruházó és Mérnök Iroda kft
A JAGABER Kft 2002. évben alakult. Jelenlegi fő tevékenységi köre az energetikai beruházások bonyolítása, előkészítése, tanácsadása, tervezése, kivitelezése, a mérnöki munka.
http://www.jagaber.hu [ További részletek ]
Épületmakett, Építészeti makett
PR: 2
Épületmakett, Építészeti makett
Fő tevékenységünk professzionális épületmakettek készítése - lakóparkok, társasházak, privát épületek, egyéb létesítmények méretarányos elkészítése. Ezen kívül versenyszínvonalú, kiállításra vagy gyűjteménybe szánt járműmakettek - helikopterek, repülőgépek, hajók, autók és egyéb járművek - élethű, méretarányos elkészítését is vállaljuk.
http://www.epiteszeti-makett.hu/ [ További részletek ]
Sarokkő Design Stúdió - Építész tervezés Vácon-Eckhardt Tibor építész
PR: 2
Sarokkő Design Stúdió - Építész tervezés Vácon-Eckhardt Tibor építész
Sarokkő Design Stúdió - Építész tervezés Vácon és környékén- Eckhardt Tibor építész - Családi házak, középületek, ipari épületek tervezése
http://sarokkodesign.hu [ További részletek ]
Építőipar kivitelezés
PR: 2
Építőipar kivitelezés
Az MNM Komplex építőipari tevékenységek elvégzésére alakult 1991-ben. A cég a megalapítás óta elsősorban építőipari fővállalkozásokat és szakipari munkákat végez, melynek tervezését is vállaljuk, ha igény van rá. Cégünk a kezdetektől fogva dinamikusan fejlődik, melynek alapját stabil személyi állományunk képzi. Szakembereink tudása az építőipari tevékenységek teljes keresztmetszetét átöleli.
http://www.mnmkomplex.hu/ [ További részletek ]
Iparterv gamma
PR: 2
Iparterv gamma
Statikai tervek és statikus szakvélemények készítése. Épületek statikai vizsgálata. Felelős műszaki vezetés, műszaki ellenőrzés.
http://www.statikus.eu [ További részletek ]
Inter Bau Plan Mérnöki és Szakértői iroda
N/A
Inter Bau Plan Mérnöki és Szakértői iroda
Az 1990-ben alakult Inter-Bau-Plan Mérnöki Iroda tevékenységei az alábbiak: tervezés, tervellenőrzés, szakértés, diagnosztika, tartószerkezeti minőségbiztosítás, katasztrófa vizsgálat és kármentesítés. A társaság célja, az építőipar tervezési - szakértési területén magas műszaki színvonalú és gazdaságosan megvalósítható szellemi alkotások létrehozása, melynek főmottói: a minőség, a precizitás, a gazdaságosság, valamint az időtállóság.
http://www.interbauplan.hu [ További részletek ]
Time Design Kft. - Építészeti tervezés
N/A
Time Design Kft. - Építészeti tervezés
Keressen bennünket elérhetőségeinken, ha ház terveket szeretne készíttetni, legyen az hagyományos, vagy könnyűszerkezetes ház, családi ház. Látványtervet is készítünk, akár belül is, ha belsőépítészre is szüksége van. Segítünk házát energiatakarékosabbá tenni, szigeteléssel, megújuló energiák alkalmazásával. Tegye fel kérdéseit fórumunkon (regisztráció szükséges), vagy küldje el az info@timedesign.hu email címünkre!
http://www.timedesign.hu/new/epiteszeti-tervezes.php [ További részletek ]
Várakozó weboldalak: 1286   Aktív weboldalak: 8790   Mai weboldalak: 0   Ajánlott weboldalak: 7   Főkategória: 30  Alkategória: 799   Összes kategória: 829