Hungarian Web linkgyűjtemény
Hungarian Web Linkgyűjtemény - Kereső

Linkek
Linkek rendezése: PageRank érték szerint | Találatok szerint | Névsor szerint

burkolás, hidegburkolás
PR: 4
burkolás, hidegburkolás
A bekoburkolat a konyhaburkolást és fürdőszoba burkolást illetve a nappaliját is beburkolják. Számunkra a fürdőszoba csempézése azt jelenti, hogy az ember a napját ott kezdi és ott is fejezi be. Számunkra egy terasz járólapozása azt jelenti, hogy a napközbeni kávézás, pihenés elengedetlen része!
http://www.bekoburkolat.hu [ További részletek ]
TELI-HÁZ Építő- és Díszítőkő Kft. - "Kövek a világ minden tájáról..."
PR: 3
TELI-HÁZ Építő- és Díszítőkő Kft. - "Kövek a világ minden tájáról..."
Cégünk, a TELI-HÁZ Építő- és Díszítőkő Kft. a legkülönbözőbb, bel- és kültérben használatos természetes kőburkolatok, kőtermékek kis- és nagykereskedelmével foglalkozik.Szlogenünk, a"Kövek a világ minden tájáról..." mögött egy markáns hit munkál: A világ kőzetvagyona országhatárok nélkül az egész Föld lakosságának közös kincse. Az országok, földrészek és népek közötti kereskedelem annak az évszázadok óta tartó folyamatnak a része, amelyben vallási eszmék, kulturális javak, politikai és gazdasági intézmények, tudományos ismeretek és felfedezések "cserélnek" gazdát. Lassan létrejön egy korábban nem látott sűrű hálózottságú kereskedelmi "Internet", amely az informatikai világháló mellett helytől és időtől függetlenül az eddigieknél szorosabb egységbe kapcsolja a benne résztvevő népeket.
http://www.telihaz.hu [ További részletek ]
Burkolás mester
PR: 3
Burkolás mester
Lamár János burkoló vállalkozó vállal minden nemű külső és belső hidegburkolást, kőművesmunkát és átalakítást.Burkolás Budapesten és környékén. Fürdőszoba, konyha, nappali, terasz, garázs és lépcsőburkolás. Egyedi igény alapján márvány burkolást is vállalok!
http://www.burkolas-mester.hu/ [ További részletek ]
Burkolás precízen
PR: 3
Burkolás precízen
Burkolás, igényes kivitelezés Budapest és környékén. Vállalunk: kerámia, gress, klinker, kő, üveg alapanyagú burkolást. Beltéri design kialakítások, kőműves munkálatok, egyedi beépített bútorok készítése. Laminált padló fektetés. Fürdőszobától - homlokzatig minden ami egy felújításhoz kell!
http://www.burkolo.co.hu [ További részletek ]
AG. Fenster Twinson Hungary teraszburkolatok
PR: 3
AG. Fenster Twinson Hungary teraszburkolatok
A Wood Plastic Composites burkolatok ( Duo Fuse: Terrace Premium & Terrace Light burkolatok a Tongue and Groove & Garden Fences kerítésrendszerek, Correct Deck: Terrace Full burkolatok, Twinson Terrace és a Twinson Terrace + burkolatok ) PVC és a fa egyesítésével létrehozott új anyagból készült Terrace burkolatok megfelelnek az összes kültéri teraszburkolattal szemben támasztott elvárásnak. Vízálló, nem reped, nem szálkásodik és minimális karbantartás igényű. Az összes Terrace burkolat és Terrace keritésrendszer rendelkezik ezekkel a kiváló tulajdonságokkal. A Wood Plastic Composites burkolatban megtalálja a PVC tartósságát és a fa melegségét. A Terrace burkolatok és a Terrace keritésrendszerek harmonikusan egybeolvadnak a környezetükkel, természetes megjelenésüknek köszönhetően. A WPC vízállóságának és tartósságának köszönhetően terasza és keritése az évek múltán is újként fog hatni. A kerti járdától egészen a keritésig, a Terrace rendszerek garantáltan örömet fognak Önnek szerezni.
http://www.twinson-hungary.hu [ További részletek ]
Buda-Deco Kft. (díszlécek, rozetták, mennyezeti burkolók)
PR: 3
Buda-Deco Kft. (díszlécek, rozetták, mennyezeti burkolók)
Beltéri és kültéri díszlécek, mennyezeti burkolók, rozetták, ragasztó, gérvágó láda gyártása, kis- és nagykereskedése.
http://www.budadeco.hu [ További részletek ]
JV Raszter térkő
PR: 3
JV Raszter térkő
A JV-Raszter profilja a térburkoló kövek, szegélykövek, gyephézagos kövek és előre gyártott beton termékek előállítása, gyártása és forgalmazása Kecskeméten. Az érdeklődők a cég weboldalán a termékpaletta részletes bemutatásán túl aktuális árlistát, letölthető dokumentumokat illetve ötletadó képeket is találhatnak. A cég a térburkolatokon túl paliszádok, zsalukövek, falazóelemek, födémbéléstestek, kerítés- és támfalelemek gyártásával és forgalmazásával is foglalkozik.
http://www.jvraszter.hu [ További részletek ]
Műgyanta padló, műgyanta burkolat
PR: 3
Műgyanta padló, műgyanta burkolat
Cégünk vállalja, hogy a régi és az új betonfelületeket, aszfaltburkolatokat különböző vastagságú műgyanta burkolattal látja el, választható burkolati rendszerből, igény szerint sima vagy csúszásmentes (szemcsés) kivitelben. Ez a burkolási eljárás azért lehet szükséges, mert az ásványi anyaggal sűrűn töltött akril anyagok egyesítik a kő tartósságát a műgyanta ütésállóságával és pórusmentességével. Szilárd, homogén, pórusmentes felületet képez, ami ellenáll számos fizikai és kémiai hatásnak. Nem rétegződik szét, nem rothad. Könnyen tisztítható és karbantartható. Nyitott fuga nélkül illeszthető össze, ezért különösen előnyös higiéniai tulajdonságokat nyújt. Kellemes tapintású anyag, mely anyagában - azaz nem csak a felület - színezett és mintázott. Sérülés esetén a károsodott rész könnyen javítható csiszolással vagy pótlással.
http://www.mugyanta.hu/ [ További részletek ]
Parkettás
PR: 3
Parkettás
Parkettás munkák. Parketta rakása, csiszolás, lakkozás. Kültéri teraszboítás, vakpadló kivitelezése, parketta átrakás, svédpadló, bambusz parketta rakása.
http://www.parketta.org [ További részletek ]
Burkolás garanciával. Csempézés padlólapozás Budapesten.
PR: 3
Burkolás garanciával. Csempézés padlólapozás Budapesten.
Oldalunk hidegburkolást kínál, mint szolgáltatás. Tevékenységi körünk : Beltéri és kültéri csempézés padlóburkolás. Minőségi profi burkolást kap a megrendelő. Igényes precíz burkoló munkákat készítünk garanciával, mint pl: fürdőszoba, wc, előszoba, nappali, terasz, garázs, lépcső burkolás. Mosdó pultok készítése, lábazat rakás, és aljzatkiegyenlítés. Ezeken kívül elkészítjük a burkoláshoz szükséges kőműves munkákat is. Budapest és környékén vállalunk munkákat. További információk a weboldalon : www.burkolas2011.5mp.eu
http://www.burkolas2011.5mp.eu [ További részletek ]
szilasparketta parketta üzem
PR: 3
szilasparketta parketta üzem
A parketta belső padlóburkoló, amely manapság újra fénykorát éli. A ház bármely helyiségében jól mutat, igényes, meleg hangulatot kölcsönöz, ha megfelelő bútorokkal, berendezési tárgyakkal kombináljuk. Keressen meg minket és garantáljuk, hogy meg lesz elégedve parkettáink minőségével és egyéb szolgáltatásainkkal is! Kiszállítás az ország egész területén!
http://www.szilasparketta.hu/ [ További részletek ]
generalkolonia.addel.hu
PR: 2
generalkolonia.addel.hu
Cégünk építőanyagok, hideg-, melegburkolatok, szaniterek, csaptelepek és egyéb más az építkezéshez, lakásfelújításhoz szükséges termékek forgalmazásával és szakkivitelezésével foglalkozik. Bemutatótermünkben ill. webáruházunkban megtekintheti kínálatunkat. Bemutatóterem címe: Budapest, XVI. Arany János u.55. (Fiat szalon II.em. 1.) Tel.: 401-0872 Fax: 401-0873 Mobil: 06 30 642-0853 Email: generalkolonia@gmail.com Nyitvatartás: H-P. 9.00-18.00
http://generalkolonia.addel.hu/ [ További részletek ]
A minőségi burkolás
PR: 2
A minőségi burkolás
Burkolás, burkoló munkák kivitelezése nagy szakértelemmel, türelemmel, hozzáértően vállaljuk családi, sor , iker, házak burkolását kül és beltérben egyaránt Budapest és környékén illetve Lakásfelújítást
http://www.hungary-bau.hu [ További részletek ]
Parketta, szalagparketta, kültéri fa burkolatok, beltéri burkolatok
PR: 2
Parketta, szalagparketta, kültéri fa burkolatok, beltéri burkolatok
Szakkereskedésünk már több mint 15 éve foglalkozik minőségi melegburkolatok értékesítésével. A Cégtulajdonos több mint 20 éve parkettás mester, ezért különösen fontosnak tartja, hogy a burkolatok és azok segédanyagai, amelyeket hosszú évekre építünk be Megrendelőink otthonába, csakis magas minőségű, ellenőrzött anyagok legyenek. Kínálatunk: Minőségi burkolatok széles választéka európai és trópusi fafajokból, különböző méretekben.
http://www.maxparketta.hu/ [ További részletek ]
Márványcsiszolás Pest megye
PR: 2
Márványcsiszolás Pest megye
Burkolatpolírozás, márványcsiszolás nagy precízitással akár 1m2-től, kis lakásokban is! Mészkőcsiszolás, márvány, gránit, terrazzo, agglomerát
http://www.starmax.hu/burkolatpolir [ További részletek ]
Burkolás
PR: 2
Burkolás
Olyan információk találhatóak meg az oldalon, amelyek nélkülözhetetlenek a legjobb burkoló kiválasztásához. Ezenkívül burkolási tippek is megtalálhatóak az oldalon.
http://mesterburkolo.hu/ [ További részletek ]
üvegmozaik, törtmozaik képek, burkolás
PR: 1
üvegmozaik, törtmozaik képek, burkolás
üvegmozaik képek készitése számitogépes tervek alapján, arckép törtmozaikbol valo faragása. Medencék, fürdöszobák, gözkabinok, terek burkolása több éves szakmai, referenciaképes háttérrel.
http://www.uvegmozaik.sokoldal.hu/uvegmozaik_kepek_burkolas [ További részletek ]
Szalagparketta bolt
PR: 0
Szalagparketta bolt
Válasszon szalagparkettát magának széles választékunkból és vásároljon nálunk kedvezményes internet árakon!
http://szalagparketta.com/ [ További részletek ]
Svédpadló bolt
PR: 0
Svédpadló bolt
Válasszon svédpadlót magának széles választékunkból és vásároljon nálunk svédpadlót kedvezményes internet árakon!
http://www.svedpadlobolt.com/ [ További részletek ]
Laminált parketta
PR: 0
Laminált parketta
Válasszon laminált parkettát magának széles választékunkból és vásároljon nálunk kedvezményes internet árakon! Nézzen szét weboldalunkon. Ha kérdése van, ne habozzon. Készséggel állunk rendelkezésére. Legyen ön a következő vásárlónk! Lamináltparketták széles választékával várunk minden kedves vásárlót, akciós áron.
http://www.laminaltparketta.com/ [ További részletek ]
Várakozó weboldalak: 1285   Aktív weboldalak: 8790   Mai weboldalak: 0   Ajánlott weboldalak: 7   Főkategória: 30  Alkategória: 799   Összes kategória: 829