Hungarian Web linkgyűjtemény
Hungarian Web Linkgyűjtemény - Kereső

Linkek
Linkek rendezése: PageRank érték szerint | Találatok szerint | Névsor szerint

Elnec - universal programmer
PR: 5
Elnec - universal programmer
Készít programozókat, szimulátorokat, sorozatégetőket, illetve a fejlesztést megkönnyítő adaptereket.
http://www.elnec.com [ További részletek ]
Nyomtatott áramkör gyártása expressz határidővel - SOS PCB Kft.
PR: 3
Nyomtatott áramkör gyártása expressz határidővel - SOS PCB Kft.
Egy- és kétoldalas, lyukgalvanizált nyáklemezek gyártása klisé, film, floppy, illetve tervrajz alapján a 6 órástól a 2 hetes határidőig. Áraink kedvezőek és rugalmasak a darabszám, a méret és a határidő függvényében. További szolgáltatásaink: forrasztás gátló lakkbevonat, illetve pozíciórajz készítése a legkorszerűbb technológia felhasználásával, csatlakozóaranyozás, finomrajzolatú és felületszerelt kártyák megbízható sorozatgyártása, prototípusok, illetve kis és nagy szériák előállítása, tervezés kapcsolási rajz alapján, korszerű CAD- rendszerekkel, gyártófilmek készítése lézerplotterrel.
http://www.nyakexpressz.hu/ [ További részletek ]
Középfesz Kft.
PR: 3
Középfesz Kft.
Több mint 10 éves áramszolgáltatói körökben eltöltött gyakorlattal vállaljuk villamoshálózat tervezését és szabványossági felülvizsgálatát, légvezeték-hálózat építését, transzformátorállomás építését, mérőhely-kiépítést, kábelfektetést, új épületek teljes körű villanyszerelését, lakóházak villamoshálózatának felülvizsgálatát, felújítását, szabványosítását, dísz-, tér- és közvilágítás kiépítését.
http://www.kozepfesz.hu [ További részletek ]
Resort Webshop
PR: 2
Resort Webshop
Online biztonságtechnikai, távfelügyeleti, épület elektronikai szaküzlet viszonteladóknak, egyedi felhasználóknak.
http://shop.resort.hu [ További részletek ]
Tűzvédelem
N/A
Tűzvédelem
A tűzvédelem nem csak azt jelenti, hogy vállalkozásánál tevékenykedők kapjanak tűzvédelmi oktatást, hanem a munkavégzési helységek, helyszínek, létesítmények miatt szükség van minősítő okiratra. Ebben segítségére lesz az Ampervadász Kft szakembereinek csoportja, akiket tűzvédelem kapcsán kéréseivel, kérdéseivel felkereshet az ampervadaszkft@gmail.com elektronikus címen, vagy telefonon, a 06 70 93 25 09-es számon. Az iroda a 15. kerületben, a Drégelyvár utcában van.
http://ampervadasz.hu/tuzvedelem.html [ További részletek ]
Selectronic 2000 Hungary
N/A
Selectronic 2000 Hungary
Elektronikai alkatrész nagykereskedelem és megoldások komplex gyártásokra. Kereskedelem, technikai támogatás, fejlesztés és gyártás egy helyen. Széleskörű kínálat egy forrásból. Közvetlen gyártói kapcsolatok, széles körű partnerprogram, katalógus program, shortage és kifutott alkatrészek program Cégtörténet Cégünket 2007-ben alapítottuk meg a hazai piacon, német testvércégünk támogatásával. A Selectronic 2000 Kft. elektronikai alkatrész nagykereskedő, amely aktív, passzív, elektromechanikus elemek, speciális elemek (GSM-GPRS / GPS / RF és egyéb telemetriával kapcsolatos eszközök) forgalmazással foglalkozik. Budapesti irodánk az EMG Ipari Park területén található, könnyen megközelíthetően, belső parkolási lehetőséget kínálva Ügyfeleinknek. Működésünk fő vonala természetesen a nagykereskedelem, de minden esetben rugalmasan igyekszünk segíteni azon megkereséseknél is, amelyek szerviz tevékenységhez keresnek alkatrészeket. Szakmai múltunk több évtizedet ölel fel és ennek következtében, és ennek köszönhetően pontosan tudjuk, milyen problémákkal küzdenek hazai gyártó partnereink. Az alkatrész beszerzések egyik komoly problémája a gyártáshoz "kívánt" darabszámok beszerezése. Ez sok esetben a csomagolási egységek miatt többszöröse a pillanatnyi igénynek. Másik állandó probléma a szállíthatóság. A mi feladatunk, hogy szállítási palettánkat minél pontosabban az érkező igényekhez igazítsuk, mind szállíthatóságban, darabszámban és nem utolsó sorban pedig természetesen az árban a legkedvezőbb lehetőséget kínálva ügyfeleink számára. Képviselt közvetlen gyártó vonalaink száma évről évre bővűlt, néha egész periférikus területekkel, mint például a csomagolástechnika, vagy a mikroelektronikán túlmutató, ipari elektronika. Ezek az irányok kirakós módjára kiegészítették kínálatunkat, szélesebb palettát ajánlva partnereinknek. Technikai támogatás, képzett munkatársak, rugalmas vevőcentrikus kiszolgálás és szervíz, pontos szállítás, budapesti raktározás
http://www.selectronic2k.eu/magyar/oldalak/magunkrol/ [ További részletek ]
pannonmatics - hajtástechnika
N/A
pannonmatics - hajtástechnika
A Pannonmatics-Hajtástechnika több éves tapasztalattal és szakértelemmel foglalkozik hajtástechnikai elemek forgalmazásával. A hajtóművesmotorok és villanymotorok mellett kedvező áron megtalálhatóak a különböző frekvenciaváltók, hajtáselemek és vezérléstechnikai eszközök is. Mindezek mellett a javítás és a termékek szervizelése is része szolgáltatásainknak, valamint használt motorok, hajtóművek árusításával is foglalkozunk.
http://balazsmotor.hu/ [ További részletek ]
Led csillagos ég
N/A
Led csillagos ég
Karnyújtásnyira érkeznek a csillagok, hogy ne csak az égen, hanem lakásában is csillogjanak. Gondolja csak meg, családi fészkében hány olyan helyiség is van, ahol kiválóan lehet alkalmazni a 21. század világítási megoldását, a LED izzóból készült csillagos égboltot. Az egyik például a gyerekszoba, ahol gyermeke pihen, illetve a nappali, ahol a család meghitt perceket tölt el együtt. Hogyan tehetné még meghittebbé a családjával együtt töltött időt? Varázsolja el otthonát egy másik világba, egy igazi élethű világba, hogy elkápráztassa családját, vendégeit elérhető áron, elérhető fenntartási költségek mellett. A LED technológia a világon a legújabb és az egyik leggazdaságosabb világítási megoldás, így a ledes csillagos égbolt által nyújtott élmény pénztárcáját sem terheli meg. Csatlakozzon ma azok közé, akik már saját csillagos égbolttal büszkélkedhetnek.
http://ledcsillagoseg.hu [ További részletek ]
Prior Cash pénztárgép
N/A
Prior Cash pénztárgép
Pénztárgép szaküzlet Budapesten azoknak akik a minőséget és a legjobb árakat keresik! Nálunk mindenki megtalálja a számára legideálisabbat! Vagy! Pénztárgép bérlés!
http://www.priorcash.hu [ További részletek ]
MIC led - ledvilágítás felsőfokon
N/A
MIC led - ledvilágítás felsőfokon
MIC LED 2005-ben alakult, és jelenleg a villág egyik legnagyobb ledvillágítással foglalkozó cége. LED világítástechnikai termékek fejlesztése, gyártása, értékesítése. Jelenleg több mint 120 országban van jelen a cég. Termékei közt szerepelnek: Led cső, utcai villágítás, jelzőlámpa, LED reflektor, Alagút világítás, LED Panel világítás, Beépíthető LED, Kukorica LED izzó, öböl fény, LED-es mennyezeti lámpa, LED spot izzó, Körte led izzó, falmosó lámpatest, Vízalatti lámpák, LED csíkok, Speciális világítás.
http://mic-led.eu/ [ További részletek ]
Szünetmentes tápegységek
N/A
Szünetmentes tápegységek
A Presto-UPS Kft. vállalja Riello szünetmentes tápegységek, hálózatok tervezését, szállítását, telepítését, azok folyamatos karbantartását, javítását. Cégünk a szünetmentes áramellátás területén 0,3-4800kVA-ig teljesítmény-tartományban az egyedi számítógépes munkaállomástól, erőművi igényekig képes feladatok megoldására. Informatikai rendszer- beilleszthető adatszolgáltató (SNMP) és a legtöbb operációs rendszerrel kommunikáló platformmal, a legkorszerűbb technika kerül közvetítésre a forgalmazótól.
http://www.presto-ups.hu [ További részletek ]
Áramlásmérő műszerek
N/A
Áramlásmérő műszerek
A folyamatirányítás, szabályozástechnika ma már szorosan hozzátartozik az ipari gyakorlathoz. Az egyes alapszabályozások, mint például áramlás-, szint-, nyomás- és hőmérsékletszabályozás jellemzőinek ismerete alapvető fontosságú az egyes műveletek szabályozásánál.
http://www.aramlasmerok.hu [ További részletek ]
Várakozó weboldalak: 1274   Aktív weboldalak: 8790   Mai weboldalak: 0   Ajánlott weboldalak: 7   Főkategória: 30  Alkategória: 799   Összes kategória: 829