Hungarian Web linkgyűjtemény
Hungarian Web Linkgyűjtemény - Kereső

Linkek
Linkek rendezése: PageRank érték szerint | Találatok szerint | Névsor szerint

Pénzügyi tanácsadás független pénzügyi tanácsadótól
PR: 4
Pénzügyi tanácsadás független pénzügyi tanácsadótól
Pénügyi tanácsok közérthetően A pénzügyi jövő tervezhető. Pénzügyekről, befektetésekről, hitelekről közérthetően, magyarul. Az Ön pénzügyi jövője tervezhető, befektetései, családja pénzügyei, nyugdíja biztonságban lesznek!
http://holnap.shp.hu/hpc/web.php?a=holnap [ További részletek ]
Beruházás és fejlesztés - támogatás, pályázat segítségével
PR: 4
Beruházás és fejlesztés - támogatás, pályázat segítségével
Új pályázatok, pályázati hírek, tanácsadás pályázatokhoz - Segítünk Önnek pályázati támogatások elnyerésében! Ha a pályázat összeállításában nincs tapasztalata, Önnek szakértőre van szüksége, aki segít eligazodni a támogatási és az azt kiegészítő forráslehetőségek között, és sikerre viszi projektjét a tervezéstől egészen a projekt zárásáig. Ebben lehet az Ön hozzáértő partnere, az InnoConsult Group Hungary Kft.
http://palyazatesfejlesztes.hu/ [ További részletek ]
www.aranypiac.hu
PR: 4
www.aranypiac.hu
Több tíz éves piacismeret és rutin áll a honlap mögött. A www.aranypiac.hu egy kompetencia-centrum szerepét kívánja betölteni Magyarországon azok számára, akiket a befektetési arany érdekel. Célkitűzéseink közé tartozik a befektetési arany piacának folyamatos fejlesztése is. Ügyfeleink számára lehetővé tesszük az ingóságokba való tőkebefektetés legklasszikusabb formáját, kedvező feltételek mellett - akár online is! Célunk az, hogy mi legyünk az elsők, ha bármi kérdés merül fel az aranyba történő befektetéssel kapcsolatban. Mégpedig mindenki számára: magánszemélyek, bankok és befektetési tanácsadók számára egyaránt. Az általunk forgalmazott aranytermékek napi aranyárfolyamon megvásárolhatóak és a befektetéseiket likvidálni kívánó ügyfeleinktől napi aranyárfolyamon mindenkoron vissza is vásároljuk ezeket. Az arany bűvöletében... ...ebben élünk mi magunk is! Amit teszünk és ahogy végezzük a munkánkat, abban igyekszünk a lehető legjobban megfelelni ügyfeleinknek és üzleti partnereinknek. Mi többet szeretnénk nyújtani, mint a tanácsadás, a vétel és az eladás. Az Ön elégedettsége és lelkesedése a legfőbb küldetésünk! Munkánk a következő alapértékeken nyugszik: Őszinteség és bizalom: Odafigyelünk ügyfeleinkre és partnereinkre, és megszolgáljuk bizalmukat! Gyorsaság és rugalmasság: Személyre szabott odaadással teljesítjük ügyfeleink és partnereink igényeit! Professzionalizmus és megbízhatóság: Megbízhatóak vagyunk, optimalizáljuk a lebonyolítást és végigkísérjük ügyfeleinket minden piaci helyzetben! Gondolataink és tetteink középpontjában az ügyfél és igényei állnak. Számunkra kevés, ha az ügyfél mindössze elégedett - az elvárások elé megyünk, sőt túlteljesítjük azokat.
http://www.aranypiac.hu [ További részletek ]
Pénzügyi Tanácsadás
PR: 3
Pénzügyi Tanácsadás
Mentor Csoport: Alapelvünk, hogy a tanácsért hozzánk fordulók hátterét, igényeit és céljait pontosan felmérve, számukra személyreszabott és teljes komplexitást tükröző pénzügyi megoldást dolgozzuk ki, ezzel is segítve céljaik, beteljesületlen álmaik megvalósítását. Tesszük mindezt kiváló referenciákkal bíró háttérrel, több évtizedes szakmai tapasztalattal, legyen szó akár befektetésről, hitelekről, biztosításokról, nyugdíjelőtakarékosságról, ingatlanokról, pályázatokról, vagy akár gyermekeik jövőjének megalapozásáról.
http://www.vagyonmentor.hu [ További részletek ]
penzugyeink.com
PR: 3
penzugyeink.com
Valódi pénzügyi tanácsadás, befektetések, biztosítások, ingyenes hitelügyintézés, nyugdíjpénztárak, megtakarítások, bankbetétek, vállalati pénzügyek.
http://www.penzugyeink.com [ További részletek ]
Conclude Befektetési Kft.
PR: 3
Conclude Befektetési Kft.
Aranyrúd, aranyérme, aranytömb értékesítés. A befektetési aranypiac nagykereskedelmi árjegyzőjeként célunk, hogy Ügyfeleink a lehető legkedvezőbb áron juthassanak fizikai aranyhoz. A Conclude Befektetési Kft. tagjai a határidős áru, deviza-és tőkepiacok világában tettek szert évtizedes tapasztalatokra. 2009 tavaszán határoztuk el, hogy a nemzetközi aranypiacon szerzett tudásunkat a fizikai arany magyarországi forgalmazásában kamatoztatjuk. A befektetési arany tömbök, rudak és érmék piaca folyamatos fejlődés, bővülés előtt áll Magyarországon. Mi elsősorban a piac nagykereskedelmi szegmensét célozzuk meg, magán és intézményi befektetők, valamint nemesfém kereskedők számára, akik saját maguk vagy ügyfeleik részére kívánnak nemesfémbe fektetni. A kisbefektetők és ajándék vásárlók részére webáruházunkon keresztül kínálunk kedvező árú adás-vételi lehetőséget. A befektetési arany az Európai Uniós irányelvekkel összhangban Áfa és adómentes marad várhatóan hosszú ideig. A fizikai arany a készpénzhez hasonló likvid befektetés, ugyanakkor minden más befektetési formától megkülönbözteti az önmagában hordozott értékállóság. Ezért hiszünk benne, hogy a prudensen gondolkozó befektetők likvid portfoliójuk egy részét arany rudakba, arany érmékbe fogják fektetni Magyarországon is. Mi őket szeretnénk kiszolgálni, minél magasabb színvonalon. Cégünk kizárólag a legtisztább minőségi standardoknak megfelelő "Good Delivery" minőségű, Svájcban előállított aranyrudakat forgalmazza. Az általunk kínált aranytömbökre és érmékre kétoldali árat (vétel-eladás) jegyzünk. Intézményi befektetők, nemesfém viszonteladók, ékszerészek számára egyedi árat adunk.
http://conclude.hu/ [ További részletek ]
Befektetés-Tőzsde-Pénzügyek
PR: 3
Befektetés-Tőzsde-Pénzügyek
Bátorítani szeretnék mindenkit ebben a blogban, hogy vegye saját kezébe megtakarított pénzének befektetését. Ehhez talál itt segítségül információkat, ismereteket, tanácsokat, véleményeket, a bankbetéttől a tőzsdei kereskedésig.
http://befektetes-tozsde-penz.blogspot.com/ [ További részletek ]
Befektetés, nyereség
PR: 3
Befektetés, nyereség
Befektetés, nyereség. Ügyfeleinknek segítünk, maximális biztonság mellett, likvid módon havi és éves szinten befektetésükből a legmagasabb nyereséget elérni. Megtakarítását, amelyet egyenlőre nem kíván felhasználni kamatoztassa és képezzen belőle olyan vagyont, amelynek hozamából is megélhet. Befektetés, magas nyereség!
http://befektetes-nyereseg.qwqw.eu/ [ További részletek ]
befektetési arany - kis kiszerelésű arany
PR: 3
befektetési arany - kis kiszerelésű arany
Megrendült bizalma a befektetési alapok iránt? Nem tudja mit csináljon az otthon dugdosott pénzével? Elege van, hogy a bankba lekötött pénze, még az infláció emelkedését se hozza? Vásároljon megtakarított pénze egy részéért befektetési aranyat! Miért? * Adómentes * Biztonságos * Bármikor hozzáférhető * Magas megtérülés * Nincs fix futamidő * A legrégebbi befektetési forma * Válságbiztos befektetés * Rugalmas befizetések * A világon a légértékállóbb * Likvid * Stabil * Anonim befektetés * 6000 éves valuta és befektetés * Védelem az infláció és a valutareformok ellen
http://arany9999.eu/ [ További részletek ]
Hozam.net
PR: 3
Hozam.net
Tanácsadók Országos Adatbázisa Hitel - Biztosítás- Befektetés - Ingatlan Független oldalként egy cél vezérel minket, hogy Önnek segítsünk megtalálni a legjobb megoldást pénzügyeire, legyen szó hitelről, befektetésről, vagy biztosításról! Oldalunk segít Önnek megtalálni az Ön igényei és lakhelye szerinti legmegfelelőbb tanácsadót. Minden esetben személyre szabott ajánlatot kap!
http://www.hozam.net/hozam/ [ További részletek ]
Bunyik Zoltán befektetési tanácsadó
PR: 3
Bunyik Zoltán befektetési tanácsadó
Pénzügyi műveltséget fejlesztő portál. Teljeskörű és független pénzügyi tanácsadás. Értékpapír-befektetések.
http://www.befektetesi-tanacsado.com/ [ További részletek ]
Befektetési arany - arany befektetés
PR: 3
Befektetési arany - arany befektetés
Független tanácsadó cég weboldala melynek célja, hogy segítséget nyújtson a magán és céges befektetőknek ahhoz, hogy biztonságos döntést hozhassanak pénzügyeik és vagyonuk kezelését illetően. A honlapon minden információ megtalálható az arany befektetéssel kapcsolatban.
http://www.aranymagyarorszag.hu/ [ További részletek ]
pénzügyi tanácsadás családoknak
PR: 2
pénzügyi tanácsadás családoknak
pénzügyi őrangyal, család, anyagi biztonság, tanácsadás, segítség, megtakarítás, jövő, nyugdíj, előtakarékosság, gyerek, tanítás, nevelés, tervezés, hitel, zsebpénz, pénzügyi életpálya, életbiztosítás
http://www.penzugyiorangyal.hu/ [ További részletek ]
Pénzáramlás
PR: 2
Pénzáramlás
Tóth György pénzügyi tanácsadó. Egészség, pénzügy, ingatlan, és pénzkereseti lehetőségek terén tudok rengeteg tanácsot adni tapasztalataim és rutinom kapcsán. Remélem hamarosan találkozhatunk, vegy e fel velem a kapcsolatot.
http://www.penzaramlas.hu [ További részletek ]
Lakástakarék, lakáskassza
PR: 2
Lakástakarék, lakáskassza
Lakástakarék kassza nyitás forint alapon állami támogatással, kockázatmentes hozammal. Bármely magyar állampolgár alanyi jogon évi 72000 forint támogatáshoz juthat, amennyiben lakástakarék megtakarítása eléri a havi 20000 forintot. A lakástakarék havi megtakarítási jellegű. A felgyülemlett összeget kizárólag ingatlan vásárlására, bővítésére vagy felújítására használhatja fel. 4 éves futamidő esetén az éves EBKM meghaladhatja a 10,5%-t.
http://lakastakarek.net/ [ További részletek ]
Pénzügyi megoldások az Ön céljaihoz
PR: 2
Pénzügyi megoldások az Ön céljaihoz
Érdekelné Önt egy pénzügyi megoldás, amelynek révén legálisan cége leírható költségeként, tetszőleges időre halasztott adózással a cégvagyonból adóbefizetés helyett személyes vagyont teremthet maga és munkatársai számára? További megoldási témák: Cég- és magánvagyon optimalizálása Milyen lehetőségek vannak az adóterheinek további csökkentésére? Hogyan lehet befektetni 100 %-osan állami "támogatásból"? A cég nyeresége miként konvertálható a magánvagyonba a lehető legkevesebb költséggel? Hogyan takaríthatom meg a bérek magas járulékos költségeinek nagy részét? Hogyan építhető fel egy céges nyugdíjrendszer melyből mindenki hasznot húz (a munkavállalók és a cég is)? Hogyan tarthatom meg cégemnél a legjobb dolgozókat bárminemű terhelés nélkül? Hogyan biztosíthatom a céges vagyont egy tag elhalálozása esetén? Miként előzhetem meg a privát és céges vagyonommal kapcsolatos öröklési vitákat? Hogyan kerülhetem el az öröklési illetéket, mely a törvényi változások miatt 2010-től aktuális? Hogyan biztosíthatom, hogy vagyonomhoz - beleértve a céges vagyont is - az állam ne férjen hozzá? Miként duplázható meg a családi vagyon - beleértve a céges vagyont is - tőkebefektetés és kockázat nélkül? Jelen pillanatban világszerte mi a legoptimálisabb (magas biztonság és magas hozam) befektetési lehetőség a)az Ön cége számára? b)Ön, mint magánszemély számára?
http://www.prognozis.sokoldal.hu/ [ További részletek ]
Dolgozzon a pénz!
PR: 2
Dolgozzon a pénz!
Kevés tőke hozamából is nyugodt jólétben élhetsz, ha megtanulod a módját, hogyan kell aktívan dolgoztatni a pénzt.
http://www.nedolgozz.hu [ További részletek ]
aranytömb, aranyvásárlás Bécsben
PR: 2
aranytömb, aranyvásárlás Bécsben
Vásárolja aranyát Bécs professzionális arany-specialistájától. Anonim és gyors ügyintézés nagy arany- illetve ezüstmennyiségek esetén is. A pénzügyi válság hatására egyre többen döntenek az aranyrudak vásárlása mellett. Az arany értéke - párhuzamosan az esö részvények árával - egyre nö és már most is meglehetösen magasan áll. És még mindig feljebb kúszik. A Bécsi Filharmonikusok aranyérmék minden kétséget kizáróan Európa legkedveltebb befektetési aranyérméi, melyeket 1989 óta vernek ugyanazzal a motívummal. Amennyiben megérti, hogy pénzrendszerünket veszély fenyegeti, és, hogy saját magának valamint családjának valami jót tenne, úgy biztosan arra jut, hogy pénzét a lehetö legjobban bebiztosítsa. Vagyonának mintegy 50%-át kézzel fogható aranyrudak formájába öntheti. Krízisek idején az aranyból mindig nagyon kevés áll rendelkezésre és csak megfizethetetlen áron lehet hozzájutni. Aranyrudakat különbözö méretekben lehet megvásárolni. A kis rudakat verik, a nagyobbakat öntik. Az aranyrudak manapság grammban, unciában és finomunciában kerülnek megadásra. Cégünk kizárólag a Münze Österreich által öntött aranyrudakat értékesíti, melyek bárhol a legmagasabb áron adhatóak el. Ön mindezek tudatában egy késöbbi esetleges eladást tekintve teljes biztonságban lehet. Az ezüst valamint az ezüstrúd egy igen elterjedt befektetési forma. Nagy népszerüségnek örvendenek az ARGOR HERAEUS cég rúdjai. A cég a Münze Österreich partnere is egyben. 2008. január elseje óta kapható a Münze Österreich által gyártott Bécsi Filharmonikusok érme ezüstérme változatban is.
http://www.arany-vasarlas.hu [ További részletek ]
QFP független pénzügyi tervezés, vagyonkezelési tanácsadás, tervezés
PR: 0
QFP független pénzügyi tervezés, vagyonkezelési tanácsadás, tervezés
Cégünk független pénzügyi tervezéssel, vagyonkezelési tanácsadással, vagyon felépítésével, és összetett pénzügyi tanácsadással foglalkozik. Szakterületünk a megtakarítások, vagyonok kezelésének menedzselése, vagyonkezelő kiválasztása, egyéni és testre szabott minőségi pénzügyi tervezés, összetett pénzügyi tervezés és tanácsadás, a pluszok növelése, mínuszok faragása. Foglalkozunk banki, biztosítói, befektetési, lízing- és ingatlanmenedzselési szolgáltatások kiválasztásával, optimalizálásával, valamint mindezek oktatásával. Specialitásunk a személyes, testre szabott pénzügyi megoldások kiválasztása, összegyúrása és menedzselése.
http://www.QFP.hu [ További részletek ]
Befektetési célok és megoldások
PR: 0
Befektetési célok és megoldások
Miért érdemes találkoznia velünk? Pénzügyi tanácsot sokan ajánlhattak már Önnek, olyan komplex megoldásokat azonban csak nagyon kevesen ismernek mint társaságunk és annak partneri köre. Cége pénzügyi helyzetét feltérképezzük, és azokra a pontokra nyújtunk pénzügyi megoldást, mely a cégnek és annak tulajdonosai számára egyaránt hasznot hoznak. Elkerülheti a vagyonosodási vizsgálat kellemetlen kérdéseit, mert a módszerünk teljesen szabályos. Miért éri meg Önnek találkozni velünk? Pénze értékének megőrzését a bankok nem tudják biztosítani, növelésére pedig esélye sincs a banki kamatok mellett. Mi a biztonságra helyezzük a hangsúlyt és emellett tudunk kiemelkedő hozammal vagyonnövelő megoldásokat bemutatni, amivel elérheti céljait.
http://www.befektetesi-megoldasok.hu/ [ További részletek ]
Várakozó weboldalak: 1319   Aktív weboldalak: 8790   Mai weboldalak: 0   Ajánlott weboldalak: 7   Főkategória: 30  Alkategória: 799   Összes kategória: 829