Hungarian Web linkgyűjtemény
Hungarian Web Linkgyűjtemény - Kereső

Linkek
Linkek rendezése: PageRank érték szerint | Találatok szerint | Névsor szerint

Smartstaff
PR: 5
Smartstaff
A Smart Staff Kft. elsősorban fejvadászattal, saját, SMART technológiájú munkaerő közvetítéssel foglalkozik, továbbá értékesítési és motivációs tréningeket tart. A Smart Staff Kft. ügyvezetője Hajdu Zoltán.
http://www.smartstaff.hu [ További részletek ]
Álláskeresés
PR: 4
Álláskeresés
A ProfiPower segítséget tud Önnek nyújtani abban, hogy munkaerő kiválasztási feladatai, illetve álláskeresése sokkal örömtelibb és hatékonyabb legyen. Jelentős tapasztalattal rendelkezünk mind az állandó, mind az interim pozíciókra történő toborzásban.
http://www.profipower.hu/ [ További részletek ]
Gyógyszeripari állások
PR: 4
Gyógyszeripari állások
a goodwill pharma consulting kft. több mint 10 éve foglalkozik gyógyszeripari munkaerő közvetítéssel. cégünk menedzsmentje profi emberi erőforrás szakértőkből áll, akik biztosítják a jelentkezők számára a legjobb lehetőségeket. szerződéses viszonyban állunk a hazai, és nemzetközi piacon vezető gyógyszeripari szervezetekkel. kiemelten foglalkozunk a kutatás és fejlesztés, illetve sales és marketing szegmensekkel.
http://www.goodwill.hu [ További részletek ]
Swinburn and Partners
PR: 4
Swinburn and Partners
A Swinburn and Partners fejvadászattal és munkaerő-közvetítéssel foglalkozó ügynökség. Aktuális állásajánlataink és karrierlehetőségeink a cég web oldalán találhatóak.
http://www.swinburnandpartners.com [ További részletek ]
Munkaerő-kölcsönzés, munkaerő-közvetítés
PR: 4
Munkaerő-kölcsönzés, munkaerő-közvetítés
Cégünk - elsősorban a nyugat-magyarországi régióban - személyzeti tanácsadással (munkaerő-közvetítés, -kölcsönzés, fejvadászat stb.) foglalkozó vállalkozás. Álláskeresőknek szolgáltatásaink ingyenesek! Állásajánlataink között kölcsönzés keretében partnereinknél szinte egész évben kínálunk változatos munkalehetőségeket operátorok, adminisztrátorok, szakképzett munkások és technikusok részére egyaránt. Természetesen felsőfokú végzettségű álláskeresőknek is kínálunk állásokat.
http://www.manatwork.hu [ További részletek ]
Performan Quality Executive Search
PR: 3
Performan Quality Executive Search
A PerforMAN csoport 2003-ban alakult azzal a céllal, hogy alapítói vezetői és HR-tanácsadói tapasztalataira alapozva hozzanak létre egy magas minőségű szolgáltatások nyújtására képes tanácsadói szolgáltatóközpontot. Névválasztásunk is ezt a törekvésünket tükrözi.
http://www.performan.hu/ [ További részletek ]
Bluebird International - it állások
PR: 2
Bluebird International - it állások
A Bluebird International Zrt. a magyarországi IT szektor dinamikusan fejlődő vállalata. Alapértékeink és legfőbb erősségünk az informatikai és HR ismeretek és tapasztalatok ötvözése. Ez az egység különbözteti meg cégünket a hagyományos IT és HR vállalatoktól. \"We know IT, we provide IT\" - azaz ismerjük és szolgáltatjuk mindazt, amire IT és HR területen megrendelőinknek szüksége lehet. Célunk, hogy nagyvállalati IT és HR partnerként a fix díjas és a T&M alapú alkalmazás fejlesztéstől a munkaerő-közvetítés és -kölcsönzésig magas színvonalon tudjuk kiszolgálni Megrendelőink igényeit. Erre alapos szaktudással, széleskörű, sok éves szakmai tapasztalattal, átfogó piaci ismeretekkel rendelkező szakembergárdánk a garancia.
http://bluebird.hu [ További részletek ]
Kelly Services - munkaerő közvetítés
N/A
Kelly Services - munkaerő közvetítés
Célunk a legalkalmasabb jelöltek felkutatása, felkészítése és kiválasztása a tehetségüknek és készségeiknek leginkább megfelelő pozíciók számára. Az álláskeresőket ingyenes hirdetésekkel várjuk és karrierútjukat tanácsadással segítjük. Partnereink a következő területeken számíthatnak tanácsadóink szakértelmére: munkaerő közvetítés, munkaerő kölcsönzés, fejvadászat, HR tanácsadás, outplacement.
http://www.kellyservices.hu/ [ További részletek ]
fejvadászat és direkt-keresés
N/A
fejvadászat és direkt-keresés
A Valore Basis Kft. elsősorban munkaerő-közvetítéssel foglalkozik, lefedve a jelölt felkutatásától, kiválasztásától kezdődő, és a jelölt beilleszkedéséig terjedő folyamatot. Leginkább használt keresési módszerünk a fejvadászat.
http://www.valorebasis.hu/legfontosabb-munkaltatok.html [ További részletek ]
Hays Hungary Kft.
N/A
Hays Hungary Kft.
A Hays Hungary a Hays Group tagja, amely a legnagyobb tőzsdén jegyzett munkaerő-toborzással és kiválasztással foglalkozó vállalatcsoport az Egyesült Királyságban és globális piacvezető a szakembertoborzás és egyéb HR szolgáltatások területén. A Hays vállalat 30 országban, 257 irodában, több mint 7000 tanácsadóval áll az ügyfelek és a jelöltek rendelkezésére. A Hays piacvezető Közép és Kelet-Európában, Ázsiában, Dél-Amerikában, Ausztráliában, Új-Zélandon, Kínában, Hong-Kong-ban és Kanadában. Magyarországon a Hays 2007-ben nyitotta meg irodáját és mára meghatározó szereppel bír a hazai munkaerő-toborzással és kiválasztással foglalkozó cégek között. Tanácsadóink szaktudása a biztosíték arra, hogy az ügyfeleink szükségleteinek megfelelő legjobb jelölteket találjuk meg a lehető legrövidebb idő alatt. Célunk, hogy a megfelelő embert a megfelelő munkakörbe helyezzük el minden esetben.
http://www.hays.hu/ [ További részletek ]
Randstad - Álláskeresés
N/A
Randstad - Álláskeresés
"A Randstad segítséget tud Önnek nyújtani abban, hogy munkaerő kiválasztási feladatai, illetve álláskeresése sokkal örömtelibb és hatékonyabb legyen."
http://www.randstad.hu/ [ További részletek ]
Várakozó weboldalak: 1274   Aktív weboldalak: 8790   Mai weboldalak: 0   Ajánlott weboldalak: 7   Főkategória: 30  Alkategória: 799   Összes kategória: 829