Hungarian Web linkgyűjtemény
Hungarian Web Linkgyűjtemény - Kereső

Linkek
Linkek rendezése: PageRank érték szerint | Találatok szerint | Névsor szerint

Szedd Magad Akció a Pátkai Gyümölcsös kertben
PR: 2
Szedd Magad Akció a Pátkai Gyümölcsös kertben
Szedd Magad Akció a Pátkai Gyümölcsös kertben Újra meghirdeti a Pátkai Gyümölcsös a tavalyi évben nagy sikerrel lezajló akcióját, a Pátkai barackos kertben, ahol több mint 1200 gyümölcsfa csodálatos gyümölcse várja a gyümölcs barátokat. A kert minden fája öntözött, és a fák nevelése környezetkímélő, melyet a zamatos gyümölcsökkel hálálnak meg a fák. A nagyméretű, finom ízű termések alkalmasak befőzésre, frissen fagyasztásra, és lekvárkészítésre. Amennyiben igénylik, farekeszt tudunk biztosítani a látogatók számára. A kényelmes parkoláshoz az autóval érkezők számára, a bejáratnál parkolót alakítottunk ki. Igény szerint a gyümölcsösben a belső közlekedést és szállítást egy kerti traktorral tudjuk segíteni. Kikapcsolódásként is javasoljuk családoknak, hisz együtt tapasztalják meg a gyerekek a szüret örömét, és azt, hogy kedvükre válogathatnak a fákról mosolygó érett gyümölcsök között. Ha a család apraja elfárad a nagy munkában, a számukra kialakított játszótéren kedvükre tölthetik idejüket. Mint régen minden gazdaságban állatokat is neveltek, így teszünk mi is, nem utolsó sorban azért, hogy a gyermekek megismerhessék valós életkörülmények között a tradicionális háztáji állatokat. A Szedd Magad Akció várható időpontjai: Meggyszüret június 20.-tól Őszibarack szüret július 15.-től A szüret pontos időpontjáról érdeklődni lehet Újszászi Józsefnél, (06 30) 478 5184-es telefonszámon.
http://www.szedd-magad.hu/szedd_magad.html [ További részletek ]
zöldség, gyümölcs
N/A
zöldség, gyümölcs
kósazöldség '97 kft. zöldség gyümölcs nagyker. kiszállítás nettó 10 000Ft felett! Nálunk személyesen is vásárolhat óbudán. zöldség gyümölcs árlistánkat folyamatosan frissítjük.
http://kosazoldseg.hu/ [ További részletek ]
Fagyasztva szárított gyümölcs
N/A
Fagyasztva szárított gyümölcs
Cégünk kézzel válogatott, európai származású, fagyasztva szárított gyümölcsök ( alma, málna, eper, szeder, áfonya, barack, meggy, szilva, stb.) forgalmazásával foglalkozik. A fagyasztva szárított gyümölcs hozzáadott cukor, tartósítószer, ízfokozó, mesterséges színezék nélkül készül, megőrizve a gyümölcs vitamintartalmát, színét. A liofilizált gyümölcs intenzív ízének köszönhetően már kis mennyiségben alkalmas sütemények, csokoládék, fagylaltok ízesítésére.
http://bkafruits.hu/ [ További részletek ]
Várakozó weboldalak: 1312   Aktív weboldalak: 8790   Mai weboldalak: 0   Ajánlott weboldalak: 7   Főkategória: 30  Alkategória: 799   Összes kategória: 829