Hungarian Web linkgyűjtemény
Hungarian Web Linkgyűjtemény - Kereső

Linkek
Linkek rendezése: PageRank érték szerint | Találatok szerint | Névsor szerint

Gazdag Enikő pszichológus - párterápia - online pszichológus
PR: 4
Gazdag Enikő pszichológus - párterápia - online pszichológus
Ha életének olyan szakaszába érkezett, amikor úgy érzi a problémáit egyedül már nem tudja megoldani, hasznos segítséget nyújthat egy pszichológus. Gazdag Enikő pszichológus a belvárosi magánrendelőjében várja egyéni tanácsadásra a klienseket. Amennyiben a problémája párkapcsolatával kapcsolatos, a párkapcsolati tanácsadás - párterápia lehet hatékony segítség, melynek során két pszichológus foglalkozik a párral. Amennyiben személyes tanácsadásra nem tud eljönni, vagy írásban szeretné pszichológus segítségét kérni, önnek javaslom az online pszichológus szolgáltatást, ahol egy erre kialakított tanácsadó rendszerben akphat segítséget.
http://www.gazdageniko.hu [ További részletek ]
onlinepszichologia.hu - hírek, érdekességek, pszichológusok
PR: 4
onlinepszichologia.hu - hírek, érdekességek, pszichológusok
Portálunk célja interaktív közösségi teret teremteni minden magyar pszichológus és a pszichológia iránt érdeklődő széles közönség számára! Ha Ön pszichológust keres, adatbázisunkban biztosan talál egy lakhelyéhez közel eső szakembert, sőt ha online (Skype, Google voice vagy MSN segítségével) szeretne beszélgetni, itt a konzultáció ilyen formáját vállaló pszichológusokat is talál. Ha érdekli a pszichológia és szivesen olvas a témában érdekes anyagokat, akkor is jó helyen jár! Szakmai újságíróink hetente többször jelentkeznek a pszichológia világából izgalmas újdonságokkal!
http://www.onlinepszichologia.hu [ További részletek ]
www.fokuszmodszer.hu
PR: 4
www.fokuszmodszer.hu
A fókuszolás humanisztikus pszichológiai alapokon nyugvó, önismereti és egyben terápiás technika. Arra a felismerésre épül, hogy létezik egyfajta testi tudatosság, mellyel a figyelem megfelelő, tudatos irányítása által kapcsolatba lehet kerülni. A testünkkel kialakított nyitott elfogadó és tudatos kapcsolat, segítségünkre lehet abban, hogy rátaláljunk problémáink tudattalanba süllyedt gyökereire. Ezáltal olyan pozitív, gyógyító, változásokat segítő eszköz birtokába kerülhetünk, mely által egyre inkább képessé válhatunk mindennapi életproblémáink önerőből történő megoldására, és egyben mások ilyen irányú támogatására.A módszer rendkívül hatékonyan alkalmazható a segítő szakmákban, és a pedagógus pályán egyaránt. Ezzel a módszerrel dolgozunk pszichológusként, képzéseket szervezünk és tartunk, népszerűsítjük a technikát.
http://www.fokuszmodszer.hu [ További részletek ]
Mentálhigiénés Csoport - Eger
PR: 3
Mentálhigiénés Csoport - Eger
A hozzánk forduló, tőlünk segítséget kérő lakosoknak felajánlott lehetőségek, módszerek kínálata igen változatos: Pszichológiai szűrővizsgálatok és a hozzájuk kapcsolódó felmérő beszélgetések alkalmasak a pszichés eredetű betegségek széles körének felismerésére, mint pszichoszomatikus zavarok, depresszió, szorongás, egyéb neurotikus tünetek, érzelmi és magatartási problémák. Egyéni terápiák: krízisintervenció, analitikusan orientált terápia, rövid dinamikus terápia, kognitív és viselkedésterápia, gyermekeknél báb és játékterápia Család és párterápia Csoportos terápiák: + gyermekpszichodráma, + felnőtteknek relaxációs tréning, + verbális önismereti csoport, + időseknek Harmónia Klub (tematikus beszélgetésekkel, életvezetési tanácsokkal), + memóriajavító csoportos fejlesztő tréning. Szakemberek számára esetmegbeszélő csoportot szervezünk igény szerint az alapellátásban dolgozó háziorvosoknak, házi gyermekorvosoknak, iskolaorvosoknak, védőnőknek, a családsegítő és gyermekjóléti szolgálat munkatársainak. A Mentálhigiénés Csoporton belül a felnőttekkel és gyermekkel foglalkozó terapeutáknak külön is szupervíziót és esetmegbeszélést tartunk.
http://mentalcsoport.hu [ További részletek ]
Párkapcsolati tanácsadás
PR: 3
Párkapcsolati tanácsadás
Önnek is vannak konfliktusai a párjával? megfordult már a fejében, hogy elege van: a veszekedésekből, a rossz hangulatból, és néha még a párjából is? most végre minden rendbe jöhet! itt a gyors segítség: töltse le magának most az ingyenes párkapcsolati könyvet és tanfolyamot! így megismerheti azokat a jól bevált konfliktuskezelési módszereket, amikkel végre búcsút mondhat a párjával kialakuló konfliktusoknak.
http://www.parkapcsolatikonfliktusok.hu [ További részletek ]
Depresszió központ - Pszichocentrum
PR: 3
Depresszió központ - Pszichocentrum
A Pszichocentrum Depresszió központjában pszichiáter és pszichológus szakemberek segítik a depressziós betegeket a gyógyításban.
http://www.pszichocentrum.eu/ [ További részletek ]
pszichologusdoktor.hu - Dr. Szentmiklóssy Margit
PR: 3
pszichologusdoktor.hu - Dr. Szentmiklóssy Margit
Pszichológus és pedagógus doktor eredményesen segít, minden korosztálynak, minden testi, lelki, szellemi, és kapcsolati panaszában, problémájában. Széleskörű szakértelem, nagy gyakorlat, szív, lélek, szeretet, hatékonyság! Egészséges életmód, létmód, életvezetés, valósághű látásmód, szemlélet, jó közérzet, harmónia, bölcsesség, öngyógyítás tanulása.
http://www.pszichologusdoktor.hu/ [ További részletek ]
Thiery Henriette pszichológus
PR: 3
Thiery Henriette pszichológus
Életünk során gyakran kerülünk nehéz, megoldhatatlannak látszó helyzetekbe. A legtöbbször sikeresen vesszük az akadályokat. Néha azonban úgy érezzük, elfogyott az erőnk, nem tudjuk, merre tovább. Számos lelki vagy testi betegség alakulhat ki ilyenkor. Sokan gondolják úgy, hogy a pszichológus sem tehet többet, mást, mint egy jó barát, akivel mindent meg lehet beszélni, aki tanácsokat ad. A pszichológus a szó klasszikus értelmében ritkán ad tanácsot. Abban segít, hogy a hozzá forduló jobban megértse önmagát, érzéseit, vágyait, és az adott helyzetben ő maga találja meg a számára legjobb megoldást.
http://www.thieryhenriette.hu [ További részletek ]
Pszichológus
PR: 3
Pszichológus
Lelki, életviteli párkapcsolati problémák gyógyszermentes kezelése, segítség nyújtás szakorvostól Budapesten.
http://www.pszichoterapia.eu [ További részletek ]
Hang András pszichológus
PR: 3
Hang András pszichológus
Pszichológiai, kapcsolati problémák megoldásában, gyógyításában segítek. Lehetséges, hogy aki hozzám fordul, az több évi szenvedéstől, az élethelyzeti nehézség személyiségvonássá alakulásától kíméli meg magát.
http://www.hangandras.hu [ További részletek ]
Bonego pszichológiai Bt
PR: 3
Bonego pszichológiai Bt
Életünk minden szakasza lelki megpróbáltatásoktól terhelt. A fokozott teljesítménykényszer, a tanulás nehézségei, a munkahelyi stressz,a párkapcsolatok, a terhesség, a gyermeknevelés, az egyéni sorssal való szembenézés, a stressz, pesszimizmus, szorongás, depresszió mindenkit kihívás elé állít. A nehézségek leküzdéséhez forduljon szakemberhez, a Bonego pszichológiai Bt. emberközpontú, empatikus, nagy szakmai tapasztalattal rendelkező partner az Ön problémáinak kezelésében is.
http://www.bonego.hu/ [ További részletek ]
MBTI : Jung - Myers - Briggs típuselmélet
PR: 3
MBTI : Jung - Myers - Briggs típuselmélet
Az oldalt azzal a céllal hoztuk létre, hogy ezt a nagyon érdekes, és remek rendszert megismertessük másokkal. Sajnos kevés magyar nyelvű leírás található, de reméljük itt össze tudjuk gyűjteni őket, valamint sok szabadon elérhető angol leírás kerül lefordításra.
http://mbti.netai.net [ További részletek ]
Pszichoterápia tanácsadás
PR: 3
Pszichoterápia tanácsadás
Pszichoterápia:Élmény az önismeret, Schermann György klinikai szakpszichológus, családterapeuta, párterapeuta - egyéni pszichoterápia, családterápia, párterápia, pszichológiai tanácsadás, konzultáció Budapest belvárosában.
http://www.pszichoterapia-tanacsadas.hu [ További részletek ]
Pap Judit kineziológus Pécs
PR: 3
Pap Judit kineziológus Pécs
Stresszoldás a kineziológia módszereivel. Szorongás, pánikbetegség, döntésképtelenség, pszichoszomatikus betegségek, párkapcsolati problémák, munkahelyi nehézségek, tanulási gondok, önértékelési zavarok, függőségek, túlsúly, allergia kezelése. Bejelentkezés: 0630/255-0845 Pap Judit kineziológus, pszichológus www.kinezpecs.multivital.hu Hívjon bátran, várom szeretettel!
http://kinezpecs.multivital.hu [ További részletek ]
Pszichológus Budapesten - Budapesti Pszichológus Blog
PR: 3
Pszichológus Budapesten - Budapesti Pszichológus Blog
A Pszichológus Budapesten cikk gyűjteményben lehetősége van minden Budapesti és vidéki pszichológusnak hír, cikk elhelyezésére pszichológiai témában. Ezen kívül minden pszichológus írhat az alkalmazott terápiáiról is, melyekkel olyan problémák megoldásában segít mit a párkapcsolati válság, depresszió vagy a stressz kezelése. A pszichológusoknak lehetőségük van az elérhetőségeiket is megadni. Várjuk a Budapesti pszichológusok írásait!
http://www.pszichologus-budapesten.hu [ További részletek ]
Urpion Kft., pszichoonkológia
PR: 3
Urpion Kft., pszichoonkológia
A daganatos betegség különböző fázisaiban, a diagnózis közlésekor, a kezelések megkezdéséig, azok alatt és befejezésekor, a terápia utáni visszailleszkedésben, ha a betegség kiújul, rosszabbodik, ha nincs már aktív kezelés, az élet végéhez közeledve, a gyászban, mindig van lehetőség a saját erőtartalékok mozgósítására, a lelki egyensúly megőrzésére, helyreállítására. A pszichoonkológiai tanácsadás és a lélektani kezelés segíthet meghozni a kezelésekkel kapcsolatos döntéseket. Megkönnyítheti a lelki problémákkal való megbirkózást a kezelések időszakában, majd a hétköznapokba való visszailleszkedéskor is.
http://www.pszichoonkologia.hu [ További részletek ]
zeneterápia, magánrendelés
PR: 2
zeneterápia, magánrendelés
A zene a lélek tükre. Vannak a léleknek olyan régiói, melyekbe csak a zene képes bevilágítani! Zeneterápiás magánrendelésemen, illetve weboldalamon várom az érdeklődőket! Czékus Jób diplomás zeneterapeuta
http://zene-terapia.gportal.hu [ További részletek ]
Dr. Kökényes Marianna pszichiáter főorvos honlapja
PR: 1
Dr. Kökényes Marianna pszichiáter főorvos honlapja
A honlapom a pszichiátriai betegségek, gyógymódok közérthető magyarázatával, önértékelő tesztekkel és személyes internetes tanácsadással segíti az érdeklődőket.
http://www.kokenyes.hu [ További részletek ]
Kiss Anna pszichológus
PR: 0
Kiss Anna pszichológus
Minden személy életében megtörténhet, hogy olyan időszakot él meg, amikor egyedül nehezen viseli el a problémákat, nehézségeket, túlzott stresszel szembesül. Ilyenkor érdemes pszichológus segítségét kérni. Pszichológus magánrendelés keretein belül Budapest III. kerületében várom azokat, akik fontosnak tartják a testi-lelki harmóniájuk megőrzését, visszaállítását.
http://kiss-anna.hu [ További részletek ]
Jamnik Judit - mentálhigiénés szakember, pszichodráma vezető
N/A
Jamnik Judit - mentálhigiénés szakember, pszichodráma vezető
Jamnik Judit mentálhigiénés szakember és pszichodráma vezető szakmai honlapja. Szakterületeim: depresszió, pánik betegség, stressz, érzelmi intelligencia, szorongásos betegségek, alvászavar, önértékelés, csapatépítés, önismeret, önbizalomhiány, személyiségfejlesztés
http://jamnikjudit.hu/ [ További részletek ]
Várakozó weboldalak: 1262   Aktív weboldalak: 8790   Mai weboldalak: 0   Ajánlott weboldalak: 7   Főkategória: 30  Alkategória: 799   Összes kategória: 829