Hungarian Web linkgyűjtemény
Hungarian Web Linkgyűjtemény - Kereső

Linkek
Linkek rendezése: PageRank érték szerint | Találatok szerint | Névsor szerint

Az írás tükrében
PR: 3
Az írás tükrében
Egy oldal a lélekről, az önismeretről, a kézírásról és a grafológiáról a belső úton járóknak. Mindazoknak, akik keresik a választ. a "miértekre", és a "hogyanra"; akik képesek tenni is a változásért, önmaguk fejlődéséért, lelki egészségükért.
http://www.azirastukreben.hu [ További részletek ]
Pánibetegségtől,  depressziótól vagy szorongástól szenved segítünk
PR: 3
Pánibetegségtől, depressziótól vagy szorongástól szenved segítünk
Gondoljon bele milyen jó érzés lenn ha megszabadulna a mostani problémájától újra tudna emberek közzé menni, utazni, ismerkedni. Nem kéne többe attól félnie mikor tör Önre a következő pánikroham. A fórumon hasonló problémákkal küzdő emberekkel találkozhat és beszélgethet velük és erőt gyűjthet azoktól akik már meggyógyultak.
http://www.neuroptim.hu [ További részletek ]
Oxigén spray
PR: 3
Oxigén spray
A BigOx személyi oxigén spray a környezeti levegőben található 20-21% oxigénnel szemben 89% tiszta oxigént tartalmaz. Az oxigén hatására csökken a légszomj, a fáradtság, és nő a szervezet aktivitása, teljesítőképessége. A BigOx rendszeres, rövid ideig tartó használata hozzájárul a stressz feloldásához, a koncentrálóképesség és az elme éberségi állapotának, mentális teljesítőképességének fokozásához, valamint az általános közérzet javulásához. A BigOx oxigén spray 4 féle illatban, valamint egyedi kivitelezésű kicsi hordozható palackban kapható. LENDÜLETBEN AZ OXIGÉN EREJÉVEL!
http://bigox.hu [ További részletek ]
Méregtelenítés - kolon hidroterápia - masszázs - gyógytorna
PR: 3
Méregtelenítés - kolon hidroterápia - masszázs - gyógytorna
Ízületi, gerinc és emésztőrendszeri problémák kezelése szakorvosi irányítása alatt hagyományos gyógytornával, fiziko terápiával, masszázzsal, valamint alternatív gyógymódokkal, mint méregtelenítés, böjt- és fogyókúrák, akupunktúra, kolon hidroterápia.
http://arthrokomplex.hu/mereg.htm [ További részletek ]
Elektromos cigaretta online vásárlása
PR: 3
Elektromos cigaretta online vásárlása
Elektromos cigaretta online vásárása. Ódudán átvehető termékek és oline árusítás. Postai utánvét és futárszolgálatos kiszállítás Nem füstöl, mert nem ég, nem büdös, nem káros, nincs passzív dohányzás. Patronnal és akku-val működik, újratölthető. Segít a leszokásban, pótólja a póttevékenységet
http://elektromoscigi.top5.hu/ [ További részletek ]
Macskaitacell, celladam, rák megelőzés, dagantaos betegségek
PR: 3
Macskaitacell, celladam, rák megelőzés, dagantaos betegségek
A rák nem válogat, de Önnek van választási lehetősége, hogy gondol-e a megelőzésre, vagy nem. Egy komoly esélyt jelenthet Önnek is a Vitacell cseppek rendszeres szedése. Többszörös hatás, káros mellékhatások nélkül.
http://vitacell.hu/ [ További részletek ]
Farkas József természetgyógyász honlapja.
PR: 3
Farkas József természetgyógyász honlapja.
Több száz elégedett és visszatérő páciens bizonyítja a - felesleges méreganyagok nélkül is rendkívül hatásosan alkalmazott - holisztikus szemlélettel, az emberek testi-lelki harmóniájának helyreállítását elősegítő természetes gyógymódok sikerességét. Velem és az általam alkalmazott gyógymódokkal már több éve folyamatosan találkozhatnak televízió természetgyógyász műsoraiban is (BP tv: Fűben-fában orvosság van, Zenit tv: Sana zug, Hegyvidék tv: Béky László: természetgyógyász magazin). Remélem, az itt olvasott információk bizalmat és hitet adnak Önnek abban, hogy betegségével felkeressen bennünket. Mindent megteszünk, hogy felesleges várakozások és utánajárás nélkül segítségére lehessünk gyógyulásában egészségének megerősítésében természetgyógyász módszereinkkel. Szakterületeim Bioenergetikus, fül akupunktúrás addiktológus, reflexológus, melyekből állami ETI (Egészségügyi Szakképző és Továbbképző Intézet) vizsgával rendelkezem. Ezek az alaptudományok a már korábban megszerzett, anatómia, élettan, kórtan és általános természetgyógyász ismeretekre épülnek, melyek magukba foglalják a népigyógyászat, hagyományos kínai-, a védikus orvoslás és az európai medicina alapjait. A szakma legtekintélyesebb természetgyógyász tanítóitól sajátítottam el technikákat, módszereket, melyek kiegészítik egymást és így egy-egy lépéssel közelebb vittek az önmagam, ezáltal mások megismeréséhez is és a páciensek sikeres gyógyításához (reiki, agykontroll tanfolyam, arcdiagnosztika, meditáció, meditatív technikák, szellemgyógyászat, radiesztézia, színterápia, fényterápia, kristályterápia, számmisztika, svédmasszázs, reflexológia, talpmasszázs, biomasszázs, stresszoldás, N.S.T. neurostrukturális integrációs technika, köpölyözés, fülgyertya, csontkovács technikák, stb.).
http://www.termeszetgyogyasz.tv/ [ További részletek ]
erő forrás alternatív természetgyógyászat
PR: 3
erő forrás alternatív természetgyógyászat
Tevékenységeink közül néhány: éber hipnózis, fóbiák-, félelmek leküzdése, stresszoldás, meditáció, előző életek, prána kezelés, méregtelenítés, csakra - aura tisztítás, jóslás, tréningek, tanfolyamok. Bejelentkezés: 70 / 408 - 1135.
http://ero-forras.hu [ További részletek ]
Új látásmód a gyógyászatban!
PR: 3
Új látásmód a gyógyászatban!
A modern orvostudomány, a hagyományos gyógyászat és az ésszerű gyógyszerhasználat együttműködése által létrejövő, hatékonyabb, biztonságosabb és emberközelibb egészségügyi struktúra előmozdítását hivatott támogatni a honlap, amellett, hogy értékes információkkal látja el a látogatókat, melyekkel jól védekezhetnek a jelenlegi világ fenyegetettségei ellen (betegségpolitika). Elutasítja az egészségügy demoralizálódását, profitorientált voltát. Az emberi gyógyítás több síkon folyhat csak, első a lélek, a szellem majd a test. Egy új gyógyászati szemléletet próbálok átadni az embereknek, illetve olyan információkat, melyek tudatában felnyílhat a szemük: mennyire veszélyes és kiábrándító a jelenlegi helyzet és minden de minden a pénzről és a hatalomról szól, olyan hatalomról, mely pár ezer ember kezében összpontosul. Fekete lelkükkel pedig bármire képesek hatalmuk és pénzük megtartása érdekében...
http://www.reformgyogyasz.hu [ További részletek ]
Sóbarlang Pomáz -Salzberger sóbarlang
PR: 3
Sóbarlang Pomáz -Salzberger sóbarlang
A Salzberger sóbarlang Holt-tengeri só és kősó felhasználásával, egy vadonatúj technológiával természetes gyógymódot kínál egészségünk védelmére, különböző betegségek megelőzésére és bizonyos betegcsoportok rehabilitációjára.
http://www.sobarlang-pomaz.hu [ További részletek ]
Ayurvédika - Magyar ayurvédikus ismeretterjesztő portál
PR: 3
Ayurvédika - Magyar ayurvédikus ismeretterjesztő portál
A portál az ayurvédikus ismeretek terjesztésére, az Ayurvédát ismerő, vagy kereső emberek tájékoztatására szolgál. Tartalma kiterjed az ayurvédikus életmód, táplálkozás, egészség, gyógyászat, és szépségápolás területeire. A honlapon információt kaphatnak az élet legfontosabb aspektusairól, mint a család, a baba-mama kapcsolatok, a gyermeknevelés, de a spirituális útkereséshez is, amelyekkel az ember szolgálhatja saját testi-lelki egészségét.
http://ayurvedika.hu [ További részletek ]
A reiki energiáról
PR: 3
A reiki energiáról
A reiki energia mibenlétének, működésének, elsajátításának titkai. A reiki, mint a ki hordozója és a prána kapcsolata. Reiki tanfolyam, reiki kezelés.
http://reiki-energia.hu [ További részletek ]
ekcéma
PR: 3
ekcéma
A mai, stresszes felgyorsult világban komoly kihívás lehet egészségünk megőrzése. az egyensúly felborul, mindenki a rá jellemző egyéni területen betegszik meg. Ez jelentkezhet ekcémaként, gyomorfekélyként, aszthmaként, bortünetként és számos egyéb betegségként. Bőrünk mindig kontaktusban áll a minket körülvevő környezettel, és reagál az onnan érkező hatásokra. A szervezetünkben bekövetkező folyamatokról is visszajelez a test bőrtünetek formájában. Saját adottságaink és lelki állapotunk is meghatározza, milyen lesz ez a reakció. Okozhatja a tüneteket az immunrendszer, vagy a hormonálisrendszer megbetegedése, de lelki okok is kiválthatják, vagy ronthatják azokat. A bőrbetegségek eme sokfélesége miatt a diagnózis és a kezelés során is figyelembe kell venni ezt a sokszínuséget, mivel tartós eredmény csak így érhető el. Rendelésünkön allergológiai, belgyógyászati, valamint immunológiai vizsgálatokkal határozom meg a háttérben lévő elváltozásokat, valamint a páciens állapotát meghatározó lelki tényezőket. Kezelésünk minden esetben maximálisan egyedi, mivel minden páciens egyedi kezelést kíván. A konvencionális gyógymódok mellett homeopátiás módszereket is alkalmazunk természetesen a beteg igényeit mindenkor szem előtt tartva.
http://ekcema.bormarta.hu/ [ További részletek ]
Halpedikűr Budapesten
PR: 3
Halpedikűr Budapesten
Az A-list SALON &SPA Buda szívében 2003 óta időről időre megújulva fogadja vendégeit. Magyarországon először: pedikűr halakkal! A meleg vizű medencében apró kangal halacskák hada, gondoskodik az ápoló, fájdalommentes kezelésről, amelyben a halak, amiket a szakirodalom garra rufa-ként ismer, érik el a kívánt hatást. A halpedikűr a természetes lábápolás hatékony és kíméletes módja. A híres ázsiai doktorhalak puhává, selymes tapintásúvá varázsolják a lábat, miközben bizsergető mikromasszázzsal jótékony hatást fejtenek ki az egész testre. Az eredmény bámulatos! Selymesen puha, ápolt, komfortos érzés! Talpmasszázs várja az Urakat, míg hölgy vendégeink számára igény szerinti lakkozás is a kezelés része. Igazi természet közeli élmény, luxus környezetben! Napjainkban ismét különös hangsúlyt kap a természetes életmód fontossága. A masszázs az egyik legősibb és legkellemesebb természetes módszer az egészség megőrzésére. Csodálatos hatást fejt ki testre és lélekre egyaránt, felfrissít, nyugtat, ellazít. Kezeléseink személyre szabottak, hogy Önnek a legjobbat nyújthassuk.
http://www.halpedikur.hu [ További részletek ]
Arkánum-Sport Balzsam
PR: 2
Arkánum-Sport Balzsam
Az Arkánum - Sport Balzsam magyar fejlesztésű, természetes hatóanyagokat tartalmazó, gyorsan felszívódó krém. 40 év felett visszaadja és biztosítja a mozgás gondtalanságát. Helyreállítja a beszűkült, fájdalmas izületek okozta problémákat.
http://www.izulet40felett.hu/html/index2.asp?msid=1&sid=0&HKL=1&lng=1 [ További részletek ]
Remény a gyógyuláshoz...
PR: 2
Remény a gyógyuláshoz...
Ismerje meg a kínai gyógyítás mesterségét! Debrecenben először elérhető ez az újfajta kezelési módszer. Magyarországon is csak pár darab készülék áll a betegek rendelkezésre. Ezt a terápíát nem úgy képzeltük el, hogy csak a felsőbb réteg engedheti meg magának, és, hogy egy kezelés több tízezer forintba kerüljön. A normál emberek számára is elérhető és megfizethető áron nyújtunk egy esélyt a gyógyulásához, egy több százezer forintot érő akupresszúrás géppel. www.vaan.atw.hu
http://vaan.atw.hu/ [ További részletek ]
A fejfájás alternatív gyógymódjai
PR: 2
A fejfájás alternatív gyógymódjai
A fejfájás természetes gyógymódja. A fejfájás fajtái, a különböző típusú fejfájások kezelése gyógyszerek nélkül. Fejfájásűző tippek reikiseknek.
http://fej-fajas.hu [ További részletek ]
Reumatológia, természetgyógyász, orvos kozmetika Debrecenben
PR: 2
Reumatológia, természetgyógyász, orvos kozmetika Debrecenben
Reumatológia rendelés Debrecenben. A reumatológia mellett profil még a természetgyógyászat, az orvosi kozmetika. Nálunk a betegek személyre szabott kezelést kapnak, ami előtt egy állapotfelmérést kapnak. Tapasztalataimra és képzettségre alapozva a hagyományos orvoslást ötvözöm az alternatív gyógyászattal.
http://www.reumatologia-debrecen.hu/ [ További részletek ]
Alexander technika
PR: 2
Alexander technika
Kitűnő módszer gerincünk túlterhelésének csökkentésére, mely fontos megelőzés, nyak, hát vagy csípő fájdalom illetve gerincpanaszok esetén. Színészeknek, táncosoknak, zenészeknek és mindazoknak ajánlom, akik sokat ülnek, vagy panaszaik vannak.
http://www.nemfajahatam.hu [ További részletek ]
Egészség javítása természetesen...
PR: 2
Egészség javítása természetesen...
Egészség, életerő és siker - egy életen át Bármi legyen is az Ön motivációja, ami erre a weboldalra juttatta - legyen az az egészség, anyagi megfontolás vagy akár "egyszerű véletlen" - szeretnék Önnek bemutatni egy üzletet, amely megváltoztathatja a jövőjét! Legyen a fogyasztónk, partnerünk, vagy egyszerűen csak keressen pénzt azzal, hogy szól másoknak is. Khavinson professzor a Szentpétervári Egyetem világhírű gerontológusa volt az a tudós, akinek a világon először sikerült természetes úton peptidet előállítania. Felfedezéséért 2010. november 28-án Nobel díjra jelölték Bioregulátor termékeink az ő munkájának gyümölcse. 30 év alatt 15 millió ember alkalmazta a peptid termékeket (és egyetlen egy esetben sem volt mellékhatása),a teljesség igénye nélkül a következő eredményeket tapasztalták: * rákos daganatos betegségek három -, négyszeres aránnyal csökkentek * mozgásszervi betegségek ötszörös aránnyal csökkentek * az életminőség nagyfokú javulása érhető el * öregedési folyamatok intenzív, hatékony csökkenése tapasztalható * szenzációs eredmények tapasztalhatók a kozmetika területén a bőr regenerációját, revitalizációját illetően
http://www.peptidinfo.uw.hu [ További részletek ]
Várakozó weboldalak: 1319   Aktív weboldalak: 8790   Mai weboldalak: 0   Ajánlott weboldalak: 7   Főkategória: 30  Alkategória: 799   Összes kategória: 829