Hungarian Web linkgyűjtemény
Hungarian Web Linkgyűjtemény - Kereső

Linkek
Linkek rendezése: PageRank érték szerint | Találatok szerint | Névsor szerint

Társasházkezelő
PR: 3
Társasházkezelő
Társasházkezelés és közös képviseleti feladatok ellátása kedvező feltételekkel. Megbízható társasházkezelőnk áll az Önök szolgálatába. Kérjen kedvező ajánlatot még ma! Nincs megelégedve jelenlegi társasházkezelőjével? Vállaljuk problémás esetek rendezését is.
http://tarsashazkezelo.info [ További részletek ]
Társasház kezelés - közös képviselet
PR: 3
Társasház kezelés - közös képviselet
A Prominens Ingatlanmenedzsment Kft. tevékenysége a belvárosi társasházak és panel épületek közös képviseletének ellátása mellett kiterjed az új építésű társasházak, lakóparkok kezelésére is Budapest egész területén.
http://www.kozoskepviselonk.hu/ [ További részletek ]
Az én ingatlankezelőm
PR: 3
Az én ingatlankezelőm
Praktikus, teljes körű ingatlankezelői szolgáltatás, mellyel - külföldön vagy vidéken élő - fővárosi ingatlantulajdonosként időt és energiát spórolok meg az által, hogy egy erre specializálódott ingatlankezelő szakember felügyeli a bérbe adott lakóingatlanommal kapcsolatos teendőket. Az én ingatlankezelőm az a szakképzett, megbízható személy, aki az ingatlanom bérbe adásával, marketingjével, kezelésével, általános karbantartásával és felügyeletével foglalkozik, tehát aki a bérbe adott lakóingatlanomat teljes körűen menedzseli.
http://www.azeningatlankezelom.hu [ További részletek ]
Balaházak
PR: 3
Balaházak
ingatlankezelés, társasházkezelés, közös képviselet, közös képviselő, értékbecslés, takarítás, irodai szolgáltatás, közös költség, Internetes folyószámla lekérdezés és ügyintézés, SZB általi teljes könyvelési áttekintés interneten keresztül.
http://www.balahazak.hu/ [ További részletek ]
társasházkezelés, közös képvislet
PR: 2
társasházkezelés, közös képvislet
A DULITHL Kft. 1993. - óta, az alábbi szolgáltatásaival áll, a tulajdonostársask rendelkezésére. Teljes körű képviselet, társasházak, lakásszövetkezetek, lakóparkok teljes körű korrekt üzemeltetése Budapesten.
http://www.tarsashazikepviselet.hu [ További részletek ]
Közös képviselő - InHouse
PR: 2
Közös képviselő - InHouse
Teljes körű társasházkezelés és költségtakarékos épületgondnokság magas színvonalon. Társasházi közös képviselet, közös képviselő, társasházkezelés, facility management, ingatlan menedzsment, ingatlankezelő, épületgondnokság
http://www.tarsashaz-kozos-kepviselo.hu [ További részletek ]
Társasházkezelés - neobau.eu
PR: 2
Társasházkezelés - neobau.eu
Fő tevékenységi körünk társasházak, családi házak, garázsok, kerítések, műhelyek, melléképületek építése, teljes körű felújítása, karbantartása. Vállalunk kisebb felújításokat, javításokat, átalakításokat is. Mint generálkivitelező vállaljuk a munka tervezési dokumentációval kapcsolatos ügyintézését, a teljes kivitelezés lebonyolítását a műszaki átadásig, ill. a garanciális munkák átadásáig.
http://neobau.eu [ További részletek ]
Társasházkezelés
PR: 2
Társasházkezelés
Meg van elégedve társasháza működésével? Társasházkezelőként a tulajdonosok érdekeinek megfelelő, a társasházi törvényben meghatározott feladatok pontos, megbízható elvégzését vállalom. Fő tevékenységem - társasházak teljeskörű, garanciális közös képviseleti és üzemeltetési feladatainak ellátása. Minden általam képviselt társasház külön gazdasági egységként működik, így annak nyilvántartását, könyvelését,a műszaki feladatok megoldásait megbízható csapattal és megfelelő ügyviteli háttérrel végzem. Célom az ingatlan értekének lehetőség szerinti növelése. A tulajdonostársak állandó internet elérhetőségem révén bármikor feltehetik kérdéseiket, közölhetik igényeiket, „megbeszélhetjük” a társasház aktuális ügyeit. Egy korszerű weboldal is rendelkezésre áll a kapcsolattartás lehetőségeinek bővítéséhez.
http://benkorobert.com [ További részletek ]
Reagent ingatlan
PR: 0
Reagent ingatlan
Ingatlanokat fejlesztünk és értékesítünk Fejér megyén belül, valamint tanácsadással és vagyongazdálkodással is foglalkozunk. Tevékenységi körünkben tartozik még az értékbecslés, műszaki tanácsadás, építési kivitelezési munkák, műszaki állapotfelmérés.
http://www.reagent.hu [ További részletek ]
Épületkarbantartás ingatlanüzemeltetés
N/A
Épületkarbantartás ingatlanüzemeltetés
épületkarbantartás, ingatlanüzemeltetés, villanyszerelés, országos karbantartás, hibaelhárítás, ingatlan karbantartás, víz-gáz fűtés szerelés, dugulás-elhárítás, kertészeti munkák, takarítás, burkolás, festés mázolás
http://www.global-hand.hu [ További részletek ]
Közös képviselet felsőfokon
N/A
Közös képviselet felsőfokon
Cégünk vállalja társasházak közös képviseletét, társasházkezelését a tisztesség, megbízhatóság jegyében az önök érdekeit képviselve.
http://www.xn--kzskpvisel-e7a6mb79j.eu [ További részletek ]
Társasházkezelsé és közös képviselet felsőfokon! QTQ kft.
N/A
Társasházkezelsé és közös képviselet felsőfokon! QTQ kft.
Aktuálissá vált a közös képviselő, illetve társasházkezelő leváltása? Felújításra, korszerűsítésre szorul a társasház? Nem boldogulnak a közművek átírásával? Ön szerint drága az Ön által fizetett jelenlegi közös költség és nem érti milyen tényezőkből áll? Szeretnék ha a közös képviselő agilis, gyors, pontos lenne? Szeretné, ha a kisebb munkák elvégzésére nem kellene kiszállási díjat fizetnie, így csökkennének a kiadások? Amennyiben felkeltettük érdeklődését, és társasházkezelő, közös képviselő, ingatlankezelő, gondnoki feladatok ellátására keres szakképzett kezelőt, kérem ajánlatkéréshez vegye fel munkatársunkkal a kapcsolatot a következő elérhetőségeken: QTQ Kft. Cím: 1065 Budapest, Hajós utca 17. E-mailcím: info@thkezeles.hu Tel/Fax: +36-1-785-9168 Társasházkezelő: Gálfi-Kovács Andrea web: http://thkezeles.hu
http://www.thkezeles.hu [ További részletek ]
Társasházi képviselet
N/A
Társasházi képviselet
Nagy múltú ügyvédi irodánk számos szolgáltatása mellet társasházi képviselet is vállal. Továbbá egyéb ingatlan joggal kapcsolatos problémák (lakásszövetkezeti, társasház alapítási ügyek jogi ügyintézését, társasházi jogszabályok) megoldását.
http://dekanycsaba.com/tarsashaz-lakasszovetkezet-jogszabaly.html [ További részletek ]
ABISA - Társasházkezelés, közös képviselet, értékbecslés
N/A
ABISA - Társasházkezelés, közös képviselet, értékbecslés
Cégünk profilja a Társasházi közös képviselet, Irodaház közös képviselet és üzemeltetés Budapesten és vonzáskörzetében, tevékenységünk kapcsán igyekszünk megbízható, pontos, alapos munkát végezni és naprakész tájékoztatást adni Megbízóink részére. Felkérés és egyeztetés követően vállaljuk társasházak, kereskedelmi ingatlanok, irodák és irodaházak közös képviseletét, teljes körű üzemeltetését. Széles kapcsolatrendszerünknek köszönhetően, minden a társasházakat érintő problémára gyors megoldást találunk, 0-24 órás elérhetőségünk is ezt bizonyítja.
http://www.abisa.hu/ [ További részletek ]
Közös képviselő lakóparkoknak
N/A
Közös képviselő lakóparkoknak
Sok a közös költség a házukban, mégsem jut belőle felújításokra? Nem engednek betekintést a könyvelésbe? Drágán és rosszul takarít a takarítócég? Elégedetlen jelenlegi közös képviselőjével? Ha ezek közül bármelyikre is igent mondott, akkor kérjen ajánlatot tőlünk ingatlankezelésre, társasház könyvelésére vagy csak gondnoki feladatok ellátására. Garantáltan elégedett lesz velünk, hiszen az E.Service Kft. lassan 20 éve végzi társasházak kezelését. Képzett közös képviselő kollégáink a lakók és a ház érdekeit tartják szem előtt. Igyekszünk a lehető legkevesebb közös költség beszedésével fenntartani a házat. Adóssággal küzdő társasházakat is egyenesbe hozunk.
http://www.kozoskepviseloiroda.hu [ További részletek ]
Energiatanúsítvány - Lakás zöldkártya
N/A
Energiatanúsítvány - Lakás zöldkártya
- a legnagyobb előnye az lehet, hogy a jó energetikai tulajdonságot tanúsító épületek az eladáskor, bérbeadáskor előnyös helyzetbe kerülnek. - a tulajdonos az ingatlan energiatakarékos jellegét magasabb eladási árban, magasabb bérleti díjban érvényesítheti. - a vásárlónak, bérlőnek ez egy biztosíték lehet, hogy valóban alacsonyabb összegű szolgáltatói számlákat kell majd fizetnie jó energetikai tulajdonságokkal rendelkező épület esetén. - részt vehet különböző energia hatékonysági pályázatokon, amellyel az épület korszerűsítésekor pénzt takaríthat meg - a tanúsítvány segítségével megtudhatja, hogy milyen korszerűsítésekkel, milyen energia megtakarítást érhet el
http://www.epulet-energiatanusitvany.com [ További részletek ]
Ar-haus közös képviselet, társasház kezelés
N/A
Ar-haus közös képviselet, társasház kezelés
A közös képviseletünket 2004. januárjában hoztuk létre, az új Társasházi Törvény előírásai szerint. Jelenlegi megbízóink Budapest belvárosának "történelmi városrészében" épült műemlék jellegű társasházak köréből kerültek ki. Az épületek helyének és jellegének, valamint a tulajdonosok igényeinek figyelembevételével igyekszünk teljes körű szolgáltatást nyújtani megbízóink részére, amely magában foglalja a társasház kezelési , közös képviseleti tevékenységet, könyvviteli, ügyviteli, jogi, műszaki, karbantartási munkák ellátását, pályázatok kidolgozását, és bonyolítását , tapasztalt szakember gárda, és kivitelezők közreműködésével.
http://ar-haus.hazkezelo.com [ További részletek ]
Várakozó weboldalak: 1319   Aktív weboldalak: 8790   Mai weboldalak: 0   Ajánlott weboldalak: 7   Főkategória: 30  Alkategória: 799   Összes kategória: 829